52

Eeee pa Nema

преди 9 месеца

Да лесно се говори, трудно е да го Направим. Не цепи нацията.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Ей тоя път ще гласувам за Президента.Довпера щях да късам ,,брюкселското " знаме.Обаче от утре излизам на митинг със знамето на Русия и знамето на САЩ.....Каквото ще да става.

50

пак го казвам

преди 9 месеца

До като не се избесят русофилите България няма да се оправи!

49

адолф

преди 9 месеца

До Анонимен 46 Какъв Магадан те гони бе?!?!?!Директно да заминава за Авдеевка на фронта!Да взема с него и Копейкин,Нинова,Малинов и всичката друга русофилска общност.

48

Minuva42

преди 9 месеца

Вече дори и той не си вярва, че му пука за България :)

47

При всяко

преди 9 месеца

Посещение в хамбарите с кресливите диреци на 4 часа, фуражката излиза като обезумял от толкова наркотици и мени мнението си на 2 Мин.

46

ПРЕЗИДЕНТА/ОПОЗИЦИЯТ

преди 9 месеца

ДА ГАРАНТИРАТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА М О Ч А...... И ВЛИЗАНЕТО НА ВОЙСКИТЕ НА ПУТИН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ...

45

Анонимен

преди 9 месеца

Радеф защо бърза...Петков и Иванов знае е се защо .Но защо Радеф..Вижда се , че Костадинов и Президента са на отделна оперативна сводка.Центъра е Москва.Но защо Радеф...Подозирам , че Президента бърза да вкара ,,троянския кон" в Ще ген.Докато още не са ги изгонили него и Костадинов от властта.Вътре в Шенген , от пряк упор ще разстрелват Брюксел.Отдавнашната им мечта.Дори Путин не е мечтал за това.Наште русофили са по големи русофили от руснаците.

44

Никога

преди 9 месеца

...не трябва да забравяме, че този излезе и размаха юмрук точно в деня,в който ни приеха в Чакалнята на Еврозоната/ а бяхме преди Хърватия/! След това превърнаха границата в разграден двор! Мигрантите ги ловеха, само ако някой катастрофира или пострада полицай! На среща с австрийския президент Този заяви , че разбирал неговата позиция/ да не ни пускат в Шенген/, и я ... "уважавал"!!! Няма такова недоразумение!

43

Анонимен

преди 9 месеца

А ти до Нова година да заминеш с еднопосочен полет за Магадан!

42

Констатация

преди 9 месеца

37 Какъв е изводът?!Никога не прощавай на комунисти!За България е неме късно но други народи ще се поемат от нашия bad experience.

41

Браво!

преди 9 месеца

Браво на г-н Президента Радев, че с цялото си сърце и енергия се бори България да влезе в Шенген, за да е по-близо до европейските ценности и евро-атлантическите системи за сигурност и в същото време да е по-далеч от варварите от руските степи, които само палят войни и опитват да изнудват. Браво!

40

Фуражката е

преди 9 месеца

Изгубил мозъка си в някой от сараите на ОНЯ различния със сплесканото чело.Защо не си биеш камшика и си сложиш чалмата.Ние Българите знаем че,си се продал на махараджата за схеми за което резултати се видяха в Украйна.

39

Костадин Костадинов

преди 9 месеца

На мен всяка втора дума ми е Русия, а тука Радев ми прави сечено - национален предател!

38

До 35

преди 9 месеца

Първо се научи на българска граматика, да пишеш правилно и после коментирай... Аман от неграмотни привърженици на Москва, Възраждане и Решетников.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Смешкооо

36

Другарка Митрофанова

преди 9 месеца

Що тъй гавариш товарищ Радьонка? Какъв Шенген, нали се разбрахме България да е 16тата съюзна република или най добре задчерноморска губерния начело с губернотар Костя Патреота.

35

Анонимен

преди 9 месеца

До 34....Ти се радвай и бъди доволен , че след 1989 г . , не подкараха вас със флекса Защото вие комунистите това заслужавахте.Но вместо да си благодарен на народа , че въпреки издевателствата над него ви опростиха греховете .Никой ви бе закачаше Позволихме ви и партия да си направите.Пак комунистическа.Но вие русофилите нямате насищане , нямате наеб...

34

и тоя е куку

преди 9 месеца

Тоя фигурант въобще наясно ли е какво става в т.н държава , торти , беззакония , упадък , разруха , установяване на диващини от миналото , от което не се е научило нищо . Сега вече почнаха да се илюстрират тези прословути евроатлантически " ценнотси " за които ни се надуха ушите , но никога не ни ги бяха виждали очите и за по-слабоумните , в това мое изказване има само прочовешки , нищо проруско , не вярвам ония маниаци от ПП-ДБ да са проруски направлявани . За подобни неща , не само с " торти "

33

Факт

преди 9 месеца

Освен да рошът и да ядът паметници ,сда грабят и да създават хаос,сглобката за нищо не става.