106

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите из България, Чехия и навсякъде стоят по държавите и само пречат вместо да идат в руската деревня да си живуркат суверенитетно. Тоя дори оръжията извадил да му се невиди и путинофила нештастен.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Чешки русофил е, нормално е всички да го мразят. Всеки мрази русофилите, това се наблюдава навсякъде и как да не ги мразиш тия плоскоземи същества.

104

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен (111) Фашистите са в Масква другарЮ !!При товарищ ***!Вземай чемодан а селянино и еогзал ждьот ти в, Масква тоже!!

103

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, побърка се с тия лайки. Ще ти пратя едно кило да си имаш за инхалация през зимата, че лошо време иде. И догодина да знаеш да си набереш, поляни бол.

102

ЖПН /VPN

преди 4 месеца

Е, нещо с което можете да направите много + или - в зависимост от това колко сървъра в различни държави поддържа , да не казвам app, заради по възрастните..да го наречем"програма,".Променя локацията(държавата) от която четете,и така всеки път(променяйки локацията)може да правите +/-,както ви харесва ;) плюс това е съвсем легално.Е..не работи при всички сайтове,но тук засега,става..

101

Анонимен

преди 4 месеца

Факшина4циите не прощават -много изплискаха легена след тях. На хора с такива ако имат оръжия са напълно непредсказуеми и подвластни на отдалечен контрол и упрвление и очаквайте трагеии.

100

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 106 Правилно, лайки се казва, не лайкове. Ама какво знаят тия? Само ти ги знаеш нещата, но никой не те разбира. Не обръщай внимание на света, който те е намразил. Вземи една полуавтоматична карабина и ги почвай наред.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Ако е така, зарязала го е с право!

98

Христо

преди 4 месеца

Сигурно някоя жена го е зарязала или са му се подигравали, че не е програмист и не печели огромни пари. Ужасно е да не си програмист. Изхвърлен си от обществото, приятелите и жените.

97

Иван

преди 4 месеца

Щом е учил изкуство, значи е ***. Малко е смешно мъж да учи изкуство, социални, правни и икономически науки. Това е за жени и тези с меките китки. Истинските, алфа мъже, учат за програмисти и софтуерни инженери.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Ти не знаеш че лайки е жаргон на мн.ч на лайк. Освен това не знаеш , че между думите и запетайките се слага интервал. Имаш и други грешки. От моята камбанария *** сте едни елементарни платени трролчета. Нищо не сте постигнали в живота. Нямате образование и ви подхвърлят трохи вашите господари. Аз господар нямам. Сам съм си господар.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Поредният маниак. Любител на изкуствжто! За да притежава такова оръжие трябва да е имал много дебели връзки!

94

Admin на сайта

преди 4 месеца

Уважаеми потребители, умоляваме Ви за Вашо добро, никога не си слагайте ЖПН, защото това е технология на американците, която ви пръска с 5ж и ви чипира. Само казваме. Да си имате едно на ум.

93

proxy-man-tor-browse

преди 4 месеца

какво е това ЖПН?

92

Анонимен

преди 4 месеца

Чехите се стараят да настигнат своите идоли от USA.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Чешкият вариант на "Гняв" по Стивън Кинг.

90

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 90 Какво е "лайки". Някой плаща за набрана лайка на килограм ли? То в тоя сезон има да си чака. Да търси билки напролет. Ей, все ние от старото поколение трябва да ви кажем, че водата е мокра.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Защо лъжеш и си измисляш чий фен бил Дейвид. Само лъжи от обърнатия обратно тренд. Жалки картинки е тоя обратен тренд. Обратен тренд ха ха ха.

88

Внимание! Опасност!

преди 4 месеца

Русофилите ходят на тренировки по стрелба. Видял съм го лично. В моите социални мрежи имам много русофили. Най-радикалните от тях вече тренират да убиват. И то без никой да ги е карал. Сами ходят на стрелбището.

87

Ок

преди 4 месеца

Ок извинявам се..не е сайта