31

Анонимен

преди 6 месеца

ТР=ОЛЧО, ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ! НЕ СИ АДЕКВАТЕН, НУЖДАЕШ СЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕ, ЧОВЕК! НАЙ ПРАВИЛНОТО ТАКОВА Е ДА ТЕ ПРАТИМ В РУСИЯ ЗА 1 СЕДМИЦА И ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАШ! НЯМА ДА СЕ СЕТИШ ПОВЕЧЕ ДА ПЮЕШ ПО ЕС!

30

?

преди 6 месеца

Това някаква шега ли е? Европа може и да беше за харесване допреди 20 години, но вече не е. Българите не са някакви извратеняци, останалите коренни европейци също. Някаква шега ще да е това...

29

Димитър

преди 6 месеца

Естествено, че ще харесваме Европа. Няма да харесваме руски *** като ИТН, БСП и Възраждане, подкрепящи *** и Лукашенко.

28

35

преди 6 месеца

Знаеш, че съм прав! Милион минуси набий, няма да промениш нищо.

27

14

преди 6 месеца

До Анонимен 33 - За кое, да ме накаже? Има за много, но не и за това, че казвам истината. Познавам "братя", па и българи, взимаши по 3-4000 лева помощи, вече пета поредна година. Това ли ми е "Греха"? Истната? Такива са любителите на Европа. Тези, които изкарваме хубави пари от нея, ни ПИСНА, защото даваме по 40-50% данъци от заплатите си и по 30-40% от печалбите на фирмите ни, за да може, да съществуват милионите на помощи. И според теб, моето оплакване е ЗЛО?

26

Анонимен

преди 6 месеца

ВЪВ ВИЕНА НЯМА ПАНЕЛКИ КАТО В МОСКВЕ! И ПИЯНИЦИ НЯМА!

25

Обичам га Ивропата

преди 6 месеца

Чакайте, да ви обясня - Отивате в Холадния. Работите 9 месца КАКВОТО И ДА Е! Излизате в болничен. Лекар в БГ ви пише ТЕЛК. Така хем сте безработни перманенто, но не може да си намерите работа, така че помощи до безкрай, хем сте болни и имате нужда от още помощи. Ще ви изтраят година и половина-две. После си давата на някой ваш човек 4500 евро, да внесе осигурровки и 1000, да се почерпи и започвате наново. Може да го правите и в две страни едновременно :)

24

Анонимен

преди 6 месеца

Грохналата баба Европа.

23

Анонимен

преди 6 месеца

И ко стана ? Швейцарския модел се оказа по добре от членстовото . Сега това го казват и международните ,,експерти,, Че аз това от 10 години го казва . Големи ,,експерти,, :)))

22

Европедераски цирк

преди 6 месеца

уредили Орбан да напусне залата да пие кафе, докато решават за Украйна, защото той бил само един, а те 26. А когато Холандия години наред един срещу 26 блокира членството на България в шенген, това е демокрация, европедеpаската демокрация!

21

Анонимен

преди 6 месеца

До да - Can't tell if troll ... Ама батка - да си жив и здрав.

20

Пълни

преди 6 месеца

глупости!

19

Анонимен

преди 6 месеца

Европа вече не харесва Европа, бе хора. Тая европа, дето ния прикавахте, окочнателно бешеш утрепана от Меркел през 2015-а, като преди това 10 години я готвеха.

18

да

преди 6 месеца

Да, харесват все повече ЕС, Русия все повече свършва ралетите, икономиката на Русия все повече рухва, а Украйна все повече печели победи на бойното поле. Това вече го знаят и децата.

17

Anonim

преди 6 месеца

Много нагласяте процентите. За някои теми сте сложили едни 20/30 процента в повечко, но кой и ви вярва.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Всуе са опитите на копейките.. То с приказки ако ставаше... Най - велики сте на думи. Ходим в ЕС, гледаме, преценяваме. Вашата Рус за нищо не става! ДАже вие не я обичате! Ако я обичахте, по улиците щяха да се виждат москвичи от новите.

15

Юропиец

преди 6 месеца

Направо харесвам европата повече отколкото жена си

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 - Не разбираш много от икономика, нали?

13

Qwerty

преди 6 месеца

Абе не знам кой кого харесва и кого не, обаче знам, че ако не бяхме в ЕС и малкото което се направи у нас след присъединяването ни нямаше да го бъде... Вземете едно саниране например, вярно, много се краде покрай него, ама пък иначе кога държавата сама щеше да отпусне пари?

12

баба мара

преди 6 месеца

и за какво да харесвам европа кажете една положителна причина много от нас саработили в чужбина други са учили там знаем всичко за капитализма и предии сега това че пътуваме без визи не е никакво предимство винаги ще получим10 годишна виза същото е и с търговията каква ми е ползата сега от исп св месокато не знам на колко години е