92

Само питам ..

преди 5 месеца

А какво стана с оноя баба от Ухан дето на пазарчето изяла прилеп който изял змия която пък имала грип ? Много се тревожа за тая баба от която тръгнал "смъртоносния" КОВИД. Нея успели ли са да я ваксинират навреме?

91

Анонимен

преди 5 месеца

До 96..... Десетки милиони са само индианците, които избили заради земята им....

90

Анонимен

преди 5 месеца

Фалшив тест, фалшив вирус, фалшива пандемия, фалшиви ваксини. Логично, не мислите ли?

89

Анонимен

преди 5 месеца

Тук има доста инфо какви са ги вършили сащ - https://glasove/intervyuta/igor-kirilov-otkritite-dokumenti-v-ukrayna-svarzvat-sasht-sas-sazdavaneto-i-razprostranenieto-na-kovid-19

88

до 89

преди 5 месеца

Както казах, докато вярвате, че има вирус ще се закачени на куката, точно както иска кукловода. Лаборатории, прилепи са просто детайли, стръв за шараните.

87

Евразин Алахакбаров

преди 5 месеца

начи глейте кво е станало: цру са го пуснали по 5г от биолабораториите на азов, за да могат да заразят кемтрейлса и като се включи хаарпа да намалят популацията на задунайските татари от нация техническа

86

Анонимен

преди 5 месеца

И какво излиза, всичките ни проблеми винаги тръгват от "добрите ни приятели" САЩ, и никога никой не им търси сметка за нищо. Защо сега няма репарации за засегнатите държави?

85

Анонимен

преди 5 месеца

Алооо, нали глобалната ковид конспирация беше измислица на някакви невежи и профанизирани ***, които са убедени, че земята била плоска?! 7 млн души на планетата са изчезнали в следствие от този експеримент, това е чудовищно престъпление, това е нова холокоста!! Осъдени???!!!!

84

Почти повЕрвах

преди 5 месеца

Почти... почти.... колко да е почти? А някакви неоспорими доказателства има ли или пак някой "ясновидец" е предозирал с белото ?

83

Анонимен

преди 5 месеца

През март 2022 г. заместник-държавният секретар Виктория Нюланд оповести наличието на контролирани от САЩ биолаборатории в Украйна. Под страх от криминално преследване към момента на нейното изслушване пред Сенатската комисия, Нюланд бе принудена да признае, че преминаването на тези биологични вещества и материали под контрола на Руските въоръжени сили поставя риск от изтичане на чувствителна информация и представлява сериозна тревога за правителството на Съединените щати.

82

Анонимен

преди 5 месеца

До Кукловод. Той вируса си го има само не е ясно дали преди него Пфазера са създали така наречената "ваксина".

81

Анонимен

преди 5 месеца

Над 20 въпроса бяха зададени във връзка с нарушения на Конвенцията от страна на Киев и Вашингтон. Те касаят номенклатурата и броя на патогенните микроорганизми, изследвани в рамките на Програмата за намаляване на биологичните заплахи; провеждането на изследвания сред украински военни и психично болни; и прикриването на фактите за военно-биологичното сътрудничество между САЩ и Украйна в международните доклади на Конвенцията.

80

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонименако се ловеше от ядене на прилепи, ози да е паталдясал 200 пъти до сега

79

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става със заразите произведени в американските лаборатории за биологично оръжие разположени в цяла Украйна ?

78

Кукловод

преди 5 месеца

Най-важното е стадото да не се усъмни, че две години го баламосвахме с несъществуващ "вирус". Ще му кажем всичко, което му се иска да чуе, само и само да не поставя под въпрос съществуването на "смъртоносния вирус".

77

Анонимен

преди 5 месеца

Добрутро Пенке! Актуалната болест, която засяга белите дробове също. А интересно какво ни "пекат" занапред...

76

Анонимен

преди 5 месеца

До "китайска лабор. Още тогава в началото се промъкна информация, че китайците работили заедно с американците по нещо си в тая лаборатория и се позачудих тогава за този екип от комунисти и свободни хора.

75

Анонимен

преди 5 месеца

ЕЕ добър ден.

74

Съдията Дред

преди 5 месеца

Ако ТОВА е вярно то Световната Здравна Организация ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА за прикриване на виновните за пандемията защото техен екип експерти бяха в Ухан цели ТРИ МЕСЕЦА и казаха че Ковид НЕ Е излязъл от лаборатория..... ЦРУ също правиха разследване и потвърдиха резултатите от разследването на СЗО. Сега какво? Обвинявате СЗО и ЦРУ .... или пускате лъжливи сапунки само да правите сензация ?

73

Анонимен

преди 5 месеца

4 години да се признае нещо, което знаем от първия ден. Са кажете че американците го пуснаха в Китай, за да стане мазало и вече нищо не е конспирация. Към 2028 ли ще кажете, че ваксите убиват?