115

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Трудно ще намерят ново пушечно месо. Кой можаха излъгаха. Други кандидати да загиват, трудна работа. Повечето хора искат да живеят.

114

Тодор Тагарев

преди 6 месеца

Всички гласували за фaшизoидите от ПП-ДБ, мафията ГЕРБ и другата мафия ДПС да бъдат събрани във военно формирование заедно с техните деца и внуци, и да заминават за Украйна. Сигурно имат 500 000 човека. Ще бъдат утилизирани за 2-3 месеца, като проблема ще остане за Зеленски да им търси място в гробищата и касапи да им режат органите за да ги продават на запад. ТУК НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ.

113

Велика Русия

преди 6 месеца

Путин е император на Азия

112

Мда

преди 6 месеца

Путин си взе своето керванът си върви

111

Българин

преди 6 месеца

Победи там където добави нови 87 000кв км към територията на ВЕЛИКА РУСИЯ. А ти си стой на$ран в форума и та искам тиха мила :*

110

Българин

преди 6 месеца

Тагаренко да не забрави да прати и дъщеря си на украинския фронт за повдигане на бойния дух

109

До Българин

преди 6 месеца

Значи мога да кажа, че някои турци са къде къде повече българи от тебе! Инак земи да кажеш къде точно победи рашистан!? нека и останали свят научи какво пише в опорките ви, путинофиле! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

108

Българин

преди 6 месеца

Русия победи! А нашите плюнки форумни си го слагат отзаде без вазелин. Хаха!

107

Анонимен

преди 6 месеца

Путин събираше войници от затворите, Зеленски ще събира новобранци от курортите.

106

До Атмаджа

преди 6 месеца

А рашистан колко милиона войници търси! щото там милион май станаха курбан веке! :)))))))))))))) и това при положение, че война няма! :)))))))))))))))

105

То се действа бързо

преди 6 месеца

България при 8-9 милиона при пълна мобилизация правеше 1млн спокойно На набор бяхме по 100 000 човека хаиде по 60 000 да сме били от 22 годишни до 37 годишни да ги събереш по 60 000 човека са пак са 7--8 стотин хиляди млади във форма --- Украйнците бяха 40 млн хайде да са 30 и от тях да не извадиш поне 2.5 млн здрави прави и със западна подкрепа --еми тяхна си е грешката много лабаво действат то така който иска .заповядайте ,ако обичате НЕ СТАВА !

104

Нане Вуте

преди 6 месеца

Аха сега ми светна , що Зельо подготвя ново гробище на 200 хектара! Ми то трябва да се напълни, няма да пустее земята ,я!

103

.!.

преди 6 месеца

Украйна е във война! и затова търси войници за армията си! но защо терористичен рашистан търси войници за армията си след като не е във война!? А продажни путинофили пише ли нещо по въпроса в опорките ви от кремъл! я вижте там прочетете и кажете!

102

C

преди 6 месеца

ДрОгаре евроатлантици! Айде отиде и дайте своят дан за Украйне! Какво сте се скрили в миши дупки! Един паметник не можахте да бутнете! Айде на фронта! Гнома, мрравояда, шиши айде мобилизация! Айде да ви видя колко милеете за укррайна и и евроценностите!

101

Анонимен

преди 6 месеца

...да си събира из курортите на Европа..

100

То се действа бързо

преди 6 месеца

Затварят се границите ВЕДНАГА ,комендантски на всяко кръстовище до тях трибунали и се казва всичко от 18 до 45 г да се яви където трябва със документи със всичко и от 45-до 65 г във гражданска защита и подпомагане на половината полиция защото другата трябва да е на фронта -- там си имаше хора готови да се бият ама 10-пъти повече да бягат ,то само като чуеш ,че Русия ще е врага и ще се рзтрепераш ,всеки който има някоя пара ще си бие камшика стига да може !

99

Анонимен

преди 6 месеца

Тез укри много зле горките, от 40-45 милиона население, така и не успяха да сформират армия, само точат парите на янките с лъжливи победи над рашките... :)

98

ЦРУ

преди 6 месеца

И какво си мислите, че ще стане Путин като превземе Украйна? Следващите са Молдова и Румъния. Или Вие така или иначе се смятаме за 16 - та република. Явно на България 45 години под съветски ботуш са били малко. Втората световна можеше да приключи в Полша, но тогава нямаше достатъчно прозорливи хора.

97

Анонимен

преди 6 месеца

ха в хотелите на Златни пясъци,колкото искаш,в сводките на КАТ,пияни имаа..

96

Анонимен

преди 6 месеца

Путин като мобилизираше, всички изреваха. Ама тоя шушляк може. На бас, че всичко годно да носи оръжие ще си бие шута, ако вече не го е направило.