18

Еврогейец

преди 5 месеца

Беден и неук народ лесно се управлява, никаква аванта за неблагодарния българин!

17

Сарказъм Радомирски

преди 5 месеца

Богатее народът при новата власт...

16

До Явно деца не тряб

преди 5 месеца

Защо в богатите държави отпуската по майчинство е 6 седмици, другаде 3 месеца? Някъде и толкова няма. Рецептата за нормална раждаемост не е високи обезщетения за дълъг период от време, защото тогава най-много се облагодетелстват знаеш кои. Тяхната многобройна челяд не решава никакъв проблем, а само създава проблеми. Решението е да имаме нормални доходи, та жените да раждат когато му е времето, а мъжете да могат да ги издържат поне 10 години. Така ще има семейства, а не самотни майки с по 1 дете.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Осигуровките са най-големият данъчен бич и тия са гласували да става още по-дебел!А майките и децата отнова са последна категория хора в държавата!

14

Анонимен

преди 5 месеца

До явно деца не трябват: Какви деца? Розови еднорози и паради с цветовете на дъгата - това ще е занапред. Така е политкоректно и съответства на европейските либерални ценности.

13

Анонимен

преди 5 месеца

А пенсиите защо от месец юли,сигурно да с види,колко пенсионера ще останат живи,и пенсиите логично ,трябва да се вдигнат от 01.01. 2924г. Тези номера за вдигането на пенсиите от месец юли ,ги правеше банкянския индивид.

12

Анатолий

преди 5 месеца

ДО КАНДИДАТА ЗА СЛАВА:Нашите Коледни добавки тази година заминаха за Украйна,с дарените им 16 500 000 евро от Кокорчо.

11

явно деца не трябват

преди 5 месеца

"Докато обезщетението за отглеждане на дете до 2-годишна възраст се запазва на 780 лева." - очевидно на закриване вървим като нация с такива управници

10

Анонимен

преди 5 месеца

Който иска да дава новата МРЗ, има разлика от даване и изработване! Социалните дават, другите се заработват, ама къде?

9

KALki4

преди 5 месеца

За поредна година хората осигуряващи се на максимален осигурителен доход са порязани. За сметка на това млади и амбицирани татковци внасят пенсиите на пенсионерите и техните родители. От друга страна майчинството остава под минималната заплата!Въпрос към управляващите - как ще ме мотивирате да остана и да се осигурявам на максимума?

8

А да видим..

преди 5 месеца

До 933 Я посочи цифра в Сърбия със заплата. Посочи , но не лъжи.

7

До минусчията

преди 5 месеца

Ти какво пишеш минус на N4, бе? Справедливо ли е хора, работили по 40 години и осигурявали се така, както им е наредила държавата, да останат с пенсии под минималната?! Други подобни на тях пък взеха само минимална пенсия, в това число и висшисти. Знам две такива жени, едната е с 32, а другата с 39 години трудов стаж по специалността им. Работили са в учреждение на бюджетна издръжка и държавата е определяла какви суми да им се удържат за осигуровки.

6

Кандидат за слава

преди 5 месеца

За коледни добавки си затраяха. Не отговориха и на въпроса дали има друга християнска страна,в коятода не са дадени такива добавки. Ако няма друга такава, тогава трябва да кандидатстваме за Гинес.

5

Зозо

преди 5 месеца

Хахаааа, от 1 януари ще се напълнят бюрата по труда, а същите работници ще продължат да си работят незаконно, 100 % гаранция.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Когато последния път определиха каква да е минималната пенсия, хора с пълен трудов стаж се оказаха с пенсии, по-ниски от минималната. Даде се някакво сложно обяснение на този куриоз. Сега взети ли са мерки това да не се повтори?

3

Безимен.

преди 5 месеца

А сега сметнете техните със колко ще се вдигнат?

2

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Поздравления

1

Ватников

преди 5 месеца

Кой туй уа. Кък ша вдигат заплатите. Фашагиииии