448

Анонимен

преди 6 месеца

58-а обСпН(опълчение от спецназовци на ДНР) изпратиха своите "птички" да се лутат в позициите на зомбираната по наовски стндарт биомаса. След нальота на бойните безпилотни летателни апарати на 58-а обСПН на 1-ви Донецки армейски корпус нито едно от зомбитата на киевската хунта не остана непокътнат.

447

1

преди 6 месеца

В рамките на 24 часа зомбитата на киевският наркокартел в и около Кринки претърпяха комплексно огнево поражение. Поради логистични проблеми зомбитата претоварват лодките, опитвайки се да осигурят необходимия обем трансфери. ВС на РФ унищожи обекти на военната инфраструктура и пунктове за съсредоточаване на зомбита, както на левия, така и на десния бряг на Днепър. Поради липсата на евакуация, санитарната обстановка продължава да се влошава, състоянието на ранените зомбакнацистишени се влошава, има случаи на смърт поради невъзможност за оказване на подходяща помощ.

446

<><>

преди 6 месеца

Господин Тагарескоглу .....не искаш ли за тази твоя цел да изпратим в Украйна и Българската Армия ? Ти наистина си голяма пионка !

445

Татул

преди 6 месеца

По голяма заплаха за България от това правителство и политиката му, аз не виждам.

444

Куку

преди 6 месеца

В Рашка 100 години едно и също-лагери,голодомор,войни със съседите,експерименти,трепане на журналисти и политици!Няма никакво съмнение как ще завърши поредната авантюра!!!

443

...

преди 6 месеца

Украйна вече загуби войната и това и на слепец е ясно, само нашите т.н. евроатлантици се надяват на незнам какво. Може би на тайното оръжие на Хитлер от ВСВ.

442

Тагаренко USA

преди 6 месеца

Интересът НИ е теб да те няма възможно най-бързо! То бива открит лобизъм ама този гном прекалява!

441

Никола Стефанов

преди 6 месеца

За България като такава заплаха няма, поне не от Русия. За продажниците от текущата колониална администрация, именуваща се "правителство" заплахата си е съвсем реална.

440

Кой е ТАГАРЕВ?

преди 6 месеца

Тагарев: "Заплахата за България остава, интересът ни е Украйна да победи". Тагарев НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИТЕ! По-точно казано би било: "интересът МИ е Украйна да победи". Не ме разбирайте погрешно, не съм никакъв -ФИЛ, ното РУС, нито какъвто и да е друг. Факт е обаче, че 80% от населението на България не подкряпя даването на пари (миналата седмижа още 16,5 милиона евро), оръжие и техника на Украйна безвъзмездно! Да не говорим, че НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ е компрометирана с C-300.

439

Анонимен

преди 6 месеца

Даваме оръжие на Украйна и то без пари Какви сме. Вражески страни факт.

438

аноним

преди 6 месеца

Ами остава,защото ти,и такива като теб,я подклаждат!!!!!

437

Анонимен

преди 6 месеца

Лъжа -"Русия ни обяви за враг". Русия , заедно с всички наложили и санкции ,бяхме обявени за "държави извършващи враждебни действия." Ами за приятелски и неутрални, ясно че няма как да минат. Но разликата е колкото от посочен с пръст, до ударен шамар. Дайте линк към документа с който ни обявяват за враг,а? Няма такъв. Хибридната явно е двупосочна.

436

Анонимен

преди 6 месеца

Не е най големия eнuчap. Има един двама по големи еничари. Срам и позор..

435

Анонимен

преди 6 месеца

Не е най големия ***. Има един двама по големи еничари. Срам и позор..

434

Анонимен

преди 6 месеца

Ето защо детектора на лъжата не се приема в съд. Той не отчита, реални факти, а възприятията на изследвания. Един болен, вярващ че е Наполеон, ще твърди че е Наполеон, а машинката ще свети "вярно". Наш военен министър счита ,че сме във война с ядрена държава( ББСи , немски посланик ( нищо че 1940 г. той естествено не е бил в Лондон). Пътя от мислите към думите е минат.....Fictional reality? И после?

433

Анонимен

преди 6 месеца

Не интересът НИ , а интересът ТИ

432

Фитьо

преди 6 месеца

През 1940 г. Лондон е бил бомбен от Берлин и логично да няма интервю с НАЦИСТСКИ посланник.

431

Прост

преди 6 месеца

Как пък не се намери един, абе един бе, от това недоразумение ПП_ДБ, да кажеш еййй браво, някой мисли за нас. Всьо тръгнало да затрива България. *** ***

430

жоро

преди 6 месеца

Този вьобще чува ли се какво говори!!!?

429

Анонимен

преди 6 месеца

Тошо, защо не протестираш против турската и американската и френската агресия, защото си безпринципен. Защо така?!