54

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

На този май не му стигат,окупираните територии на Украйна ,ами иска и Финландия.Само че да не стане като ВСВ и да берете ядове,като подцените Финландия.Този път,унищожението ще ви е гарантирано...

53

Киноман

преди 5 месеца

Скоро не съм гледал филмче, с нови супер, хипер, безаналогови оръжия!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Сата НАТО- къде се бъгна Наполеон, помниш ли? Чети, чети... И той бил демократ и велик пълководец като Байдън, Зеленски... С леко диктаторски наклонности, но кой е идеален?Разходил се до Москва, превзел Русия и после... Може ти да продължиш.

51

Алекс

преди 5 месеца

Жужето да се кротне.Финландия вече е в НАТО.От време на време и той,и алкохоличката Захарова може да сипят заплахи,но ще си останат само с приказките.

50

Суперсила

преди 5 месеца

Че то една година само с ирански шахиди нападат! И някой корейски снарят, но давали много дефекти!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Така е Жужак, ако поемеш към Финландия наистина ще имаш голем проблем:)

48

РЕАЛНО РУСИЯ ЗАГУБИ.

преди 5 месеца

ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА , МОЛДОВА, ГРУЗИЯ, АЗЕРБАЙДЖАН, АРМЕНИЯ, КАЗАХСТАН...И ОЩОЩЕ, И ОЩЕ......

47

Зрител

преди 5 месеца

Подобни заключения на западни анализатори освобождават Русия и нейните потенциални съюзници от фалшиви илюзии. Съединените щати са съществували и ще продължат да съществуват поради войни на територията на други държави, тази държава е класически ***. Англосаксонците никога не са смятали за необходимо да изпълнят обещанията си. Интересува ги само властта. Страна, която се подчинява на Съединените щати, е обречена на загуби и унищожение.

46

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 41 - Там е работата, че не просто заплашват. Предупреждават, предупреждават и, като се правиш на глух, действат.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да забравя как се наакаха, когато им падна ракетата в Полша! Добре, че Байдън се разбра с поляците, да я наричат за украинска!

44

Сата НАТО

преди 5 месеца

Създайте нов военен окръг, плащайте заплати на още пет генерала и педесе полковници, блокирайте 20 000 войска само да яде и дасе ре, живи и здрави. Наполеон е казал - когато врагът греши, ние не трябва да му пречим.

43

Факт

преди 5 месеца

Има един Саймански канал, от който зависи цялата икономика на Финландия. И все пак да не забравяме, че този канал е пастраен от Русия и преминава през територията на Русия.

42

Хайдеее,

преди 5 месеца

...психопатът взе и Финландия да заплашва? По-скоро,ще заплашва целият свят, ако не е по неговото! Естествено ,че Финландия ще влязат в НАТО! Вярва ли му вече някой на Тоя? Дори и най-чугунените "фили" не вярват, че Финландия ще напада Русия!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Тези друго освен да заплшават, могат ли?!

40

ами

преди 5 месеца

То па русия не напусна Афганистан с ПОЗОР даже никой и не тичане след тях

39

Анонимен

преди 5 месеца

Правилно се е ориентирал! Финландските тоалетни чинии са по-добри от украинските! И водката е супер!

38

ъъъ

преди 5 месеца

На тоя само оръжие му е в кратуната

37

ДО КОМ.12

преди 5 месеца

Ти сигурно си от някое ...... училище? КОЙ помогна на русия през ВСВ, когато *** излязоха с ескадрони срещу немските танкове, кой направи десанта срещу хитлер в Нолмандия, КОЙ ....повече от 240000 жертви.

36

Анонимен

преди 5 месеца

И от Виетнам.

35

Анонимен

преди 5 месеца

иска му се на бункерния диктатор, ама не смее