8

Асенка Василева

преди 5 месеца

Аз ви крада и без да влизам в домовете ви!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Крадците не ги интересуват апартаменти, много е по-лесно да вземеш една нова кола, цените им са колкото цял партамент,.

6

До 3

преди 5 месеца

Информацията тече отвсякъде. Има много хакери които с това се занимават да събират информация и да я продават на обирджии. Знаят всичко за богатите. Адреси, телефони, къде живеят, банкови сметки, следят им покупките в интернет, комуникацията в мрежата, знаят какви коли карат, къде ги държат. Знаят им плановете на жилищата, къде и кога има охрана и много други. Това е бизнес. Най много по принцип се търсят материали за компромати. От тях се печели повече отколкото да от директни кражби.

5

гражданин

преди 5 месеца

Един ГЛ.секретар на МВР казваше какво да правим срещу крадците - Сложете 300-500 лв. под покривката на масата в хола ,и те като дойдат ще ги вземат , и по живо и здраво ще си заминат без други проблеми !

4

Анонимен

преди 5 месеца

Правете като мен. Аз като пътувам някъде, пиша бележка на входната врата - Иване, без да искам ти счупих аквариума със змиите, а пък внезапно спря тока, ела и си ги събери, аз изчезвам!

3

Анонимен

преди 5 месеца

"Криминалният контингент си набавя информация, че в някое жилище се съхранява голяма парична сума или златни накити." И как си набавя информация? Значи все още има идииииоти които се хвалят наляво надясно, че у тях държат много пари и бижута. Ми заслужават си напълно да бъдат обрани тия мааалоумници!

2

кифърлъ софе

преди 5 месеца

теа па , е я като се не пофалим у фейсо и тик току , кой че разбере че че одим у гръция за пет дена ????

1

Има едно правило

преди 5 месеца

На никого не казвай къде работиш, колко печелиш и за какво ги харчиш. Хората са завистници и не знаеш какви очи ще те гледат, в лицето ти се радва, но зад гърба ти копае гроб. И може да ти докара лоша енергия.