13

До 11

преди 6 месеца

Както виждаме си е в сила в момента срещу цивилни. Искат да наводнят тунелите с морска вода там са заложниците.

12

Анонимен

преди 6 месеца

"Ако иран и израел воюваха" - Ако Иран и Израел воюваха, нямаше да са само Иран и Израел. Поне САЩ щеше да е още във войната, на страната на Израел. Нямат полза от евреите, но евреите командват в САЩ. И Израел ВИНАГИ ca печелили благодарение на САЩ. Ако ги оставиш самички Иран и Израел, значи Израел ще се изпoнаcepaт набързо, ще опитат всичко налично което имат, но и това няма да ги спаси. А сега виж как е. С един град колкото София се бият и веднага до тях идва американски самолетоносач.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тие избиха повече народ, отколкото загинаха по войната в украйна. И на никой не му прави впечатление.

10

Гого

преди 6 месеца

Директивата или протоколът Ханибал е спряна от 2016г.и се прилага само за военни,заради оперативната информация,която притежават.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера Израел уби и журналист от Ал Джазира и рани друг, който пък е загубил жена си и двете си деца в израелска бомбардировка преди две седмици.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Признават си за 3ма защото един куп освободени заложници и свидетели казаха пред медиите че израелските сили са стреляли по тях. Израелските военни имат нещо наречено директива Ханибал. Когато е активна значи че трябва да елиминират заложници за да не бъде изнудвана еврейската държава с тях. Ето научихте нещо жендерчета дето си мислите че каквото ви кажат по талмудвизията е вярно.

7

До 3

преди 6 месеца

Не се изхвърляй! Ако иран и израел воюваха, нямаше да си на монитора, а всички щяхме да сме мобилизирани и целият изток щеше да кипи. Да се надяваме да не се стигне дотам, че сме на един хвърлей място от държави с ненормални лидери, пълни с терористи и маниаци. И сме пълни с псевдо 'бежанци', дето само чакат знак.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Поне си признали и не обвинили Хамас. Военните са хора с чест, което не мога да кажа обаче за политиците. Навремето ние като сме воювали, войниците са умирали с хиляди заради чужди армии, а нашите бездарни продажни политици са си стояли на топло в кабинети и създавали хаос. Пресен пример е втората световна война, където заради шайка олиго*френи, се оказваме във война с абсолютно всички - СССР, сащ, Великобритания, Гърция, Югославия. Да не говорим за балканските войни.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Нетаняху мърмори под носа си - "Не е грешка. Тия не спазваха дословно препоръките ми"

4

Анонимен

преди 6 месеца

Мошетата за толкова признават кой знае колко са.

3

Терористична държава

преди 6 месеца

Исрел убива безконтролно в Газа. Това е касапница. Убиха повече хора, отколкото за две години руснаците в Украйна. Паралелно атакуват Ливан, Сирия, Иран. Всеки независими държави. ООН мълчи. Една държава тероризира всичките си съседи и отвъд и води геноцид срещу палестинците. Сега уби и собствените си граждани. Ционистите са по-голямо зло от нацистите. Поддръжниците им ще бъдат в графата на колаборационистите на хитлерофашизма.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тия трепят безобразно и другите, и своите. Кръволоци, Хитлер е бил прав за тях

1

Анонимен

преди 6 месеца

Егати върлата куртоазия. Непоносима трагедия за трима души. Ми те за това време са умрели 10 по толкова.