35

ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ

преди 6 месеца

....ЧЕ И ХЕОПСОВАТА ПИРАМИДА И РУСКИЯ СОЦ---СА ПОСТРОЕНИ С РОБСКИ ТРУД , ЗА "БЕЗ ПАРИ"!!!!

34

Анонимен

преди 6 месеца

явно Германия и Австрия /между другото родината на оня с мустачките и перчема/ отявлено подкрепят Русия, СССР и Червента армия, щом още не са нарязали местните *** в Берлин и Виена...ние винаги сме били по- католици от папата... затова сме и на това дередже...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо много се изхвърля този нищо правещ човек през целия си съзнатеен живот. Освен да бърбори излишно и да се украсява като борово дърво с папионките си той не означава нищо за обикновения човек .Един от многото , които се имат за нещо , но без всякакво покритие , излишен човек без полза за обществото.

32

Гледам с кеф....

преди 6 месеца

....КАК се сгромолясва руската соц-*** У нас и по света!!!...ЩАСТЛИВИ СМЕ ДА ГО ВИДИМ С ОЧИТЕ СИ !!!!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Като си ходил по полето и в консервните заводи, не ти ли е правило впечатление колко продукция сме произвеждали? И ако не е била помощта от работници и ученици тази продукция щеше да изгние по полето? А сега може ли да направиш сравнение при развития капитализъм какво се произвежда? 00 знаеш къде се слагат тия две нули. Сега само пшеница, дето и тогава е прибирана само с машини.....

30

Айде сега....

преди 6 месеца

...И ПЛОВДИВСКИЯ АЛЬОША!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 28 - И ти си от дървените философи. Аз съм от тия, ходили безплатно да работят. Никога няма да изпиташ удовлетворението от добре свършената работа. Само пари са ви в главите сега, затова много има да ходите нещастни. И, не, не гледам с удоволствие глупостите, които творят някакви недоучени харварди.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Този паметник е много висок. За да се разгледа добре и да се види колко са красиви фигурите, трябва да се сниши. Това отдавна трябваше да се случи, но все не му беше времето.

27

СМЕХ....

преди 6 месеца

ТОВА Е НАЙ-ХУБАВИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА БЪЛГАРИНА, ЖЕРТВА НА РУСКАТА СОЦ-ТИРАНИЯ И РОБСТВО!!!!СЛАВА НА ПП-ДБ!

26

ХХХ

преди 6 месеца

Альошата още не ....коги дръпнат заем от 20-30 милиарда тогава ! На спокойствие да поделят плячката докато народа гледа към Альоша !

25

Анонимен

преди 6 месеца

Е какво друго да каже Райчев? Човекът си е живял добре по времето на соца, трябва да демонстрира благосарност. А другите, с гайдите, от дълбоката провинция, дето ходиха по два месеца лято и есен да се трудят безплатно и задължително от невръстна възраст по полето и консервните комбинати, те гледат с удоволствие демонтажа.

24

Анонимен

преди 6 месеца

И Лозанов трябваше да го оставим в 90те,но уви... Има нпо пари за усвояване

23

До До 2

преди 6 месеца

а сега прочети как благодарение на тая армия минаваме от Остта в другия лагер и сме единствената победена страна дето не само не плаща репарации ама и си увеличава територията!!!! прочетете и колко българи са загинали с тая армия! фанете попрочетете някой ред история, бе!!!!

22

Пловдив

преди 6 месеца

А Льошата кво го правим?

21

незнайко

преди 6 месеца

То и 9.9НЯМАШЕ ДА ИМА,АКО ОРГАНИТЕ СИ ГЛЕДАХА РАБОТАТА,КАКТО ТОГАЗ,А И СЕГА.

20

ХХХ

преди 6 месеца

Този паметник падна в името на българската конституция ....стана жертва на шетането на конституцията ни ! Двете неща съвпаднаха ....може би случайно :) На никой не му пречеше просто беше "Коз в ръкава" на собствениците на България !

19

Живял там и тогава

преди 6 месеца

Тогава не беше възможно според мене, защото почти всички ги беше страх от това да не се върне Москва в София, нямаше нито НАТО, нито Европейски съюз. През следващите десетилетия имаше прекалено много проруски политици, прекалено много. Но е чудесно че си отива основният символ на комунизма в тази държава. Брюксел има сериозни грешки, но другото е.... нечовешко, въпрос на оцеляване на нацията.

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Селянче. Ти ше кайш кое има място в България.

17

Анонимен

преди 6 месеца

добре щом е трябвало. И ся кво да прайм ?

16

Селянче

преди 6 месеца

Всички руски каменяци требва да се бутат и зариват, щото немат место У България!