268

Анонимен

преди 5 месеца

Както тоя Ушев, така и неговите фенове тук са изключителни тъпaнaри и деградирали нaркомани.

267

хехе

преди 5 месеца

Ушев обясни за бездомниците в Лос Анджелис и за опостушаването на магазините от кражби . Защо изпокриха бездомниците от улиците като Си Дзипин бе на посещение в САЩ? Ей крав.ари, бъдете българи първо. На никой не ме пука за нас, а слагачите ги мразят навсякъде. Ушев знаеш ли проф. Крилов? Ако тия които построиха Титаник, ако можеха да приложат неговата научна теория, нямаше да има материал за оня филм, където де Каприо се дави 1 час.

266

Анонимен

преди 5 месеца

Може да са боядисани? С лика на Путин!

265

Анонимен

преди 5 месеца

Био яйца, от щастливи кокошки!

264

Анонимен

преди 5 месеца

за дузина (12)

263

Анонимен

преди 5 месеца

До СПАС Питай кокошката Стела Стоянова защо не е уточнила за колко броя яйца става въпрос. У нас 10 яйца струват 4- 5 лева. Никой вече не купува по 1 яйце. Можеш да отидеш и да пробваш да купиш 1 яйце в Кауфланд например. Просто от времето на социализма остана правилото хората да смятат цената на яйцата за един брой. В Турция яйцата ги продават по 15 броя в пачка.

262

Провал

преди 5 месеца

Комунизъмъ винаги е бил провал - Ленин-Сталин-Димитров-Брежнев- Чернобил-Путин.Да живеят всички Бекапета и Капе-есесета по Земните кълбета. А за обикновените крепостни - само окопи и стрелба по съседите от околните държави.

261

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците обедняха, но не забравяйте, че всъщност, голяма част от стоките и услугите са субсидирани, т.е. някаква изродена купонно-ваучерна система, при която държавата подпомага бедните със сметките, а реално така ги държи бедни и ПОКОРНИ!

260

киретоПонеЛъже

преди 5 месеца

Тоя направо руши. Първото му изречение: В Русия опашките се върнаха - за яйца. Първото изречение става на две: В Русия дългите опашки се завърнаха. За яйца. Деветото му изречение с граматиката, синтаксиса и словесното си богатсво клати филологическите Унита: Поскъпнали много, и руснаците в много градове се нареждат в 5 сутринта за да си купят от евтините, не от тези на спекулантите в магазините.

259

размера е важен

преди 5 месеца

До Анонимен 292 Ако яйцето е с размера на яйцата на Путин то е по 15ст. броя, но ако яйцето е с размера на яйцата на Борисов тогава броя е 35ст.

258

СПАС

преди 5 месеца

УШЕВ, ДА НЕ СА ЧАКАЛИ ЗА ЩРАУСОВИ ЯЙЦА?:)))))))...........ЗАЩОТО ТУК СА ПО 45 ЛЕВА БРОЙКАТА?:)))))))))))))...........НЕ СИ УТОЧНИЛ.....УШЕВ!??:))))

257

Анонимен

преди 5 месеца

Познавам племенника на нашия посланик! Каза, че чичо му си купува яйцето по 15 ст., равностойност!

256

Така

преди 5 месеца

Комунизмът навсякъде е провал. Долу Путин, Байдън и Денков.

255

Анонимен

преди 5 месеца

Опашките са заради социалния контакт! Яйцата са само повод! Който не се е редил, не знае каква тръпка и удоволствие е!

254

СПАС

преди 5 месеца

НА МЕН ПЪК ГУШЕВ МИ КАЗА, ЧЕ УШЕВ ЛЪЖЕ!!!............ПЪК И НЕ Е УТОЧНИЛ ЗА 10, 100 ИЛИ ЗА 1000 ЯЙЦА СТАВА ДУМА!!!!!!!!...........И АКО ЦЕНАТА Е ЗА 1000 ЯЙЦА, ТО БРАТУШКИТЕ ЖИВОТ СИ ЖИВЕЯТ!!!!

253

Четете горе

преди 5 месеца

Нищо лично, но този човек е малoyмeн. Без никакво преувеличение или обиди. Само вижте горе в какъв стил е написал няколко изречения. Така пише един първокласник, с пpоcти изречения без никаква структура, с няколко думи. Този Ушев е на изключително ниско интелектуално ниво, абсолютно съм сигурен, че ако му направят тест за интелигентност ще попадне в най-долните нива на бавноразвиващите се.

252

Анонимен

преди 5 месеца

Никъде не пише за колко броя яйца са тези цени. Това дава възможност (или може би редакцията на този сайт дава възможност) на русофилите да спекулират и да доказват че Тео Ушев е един лъжец защото е евроатлантик.

251

Анонимен

преди 5 месеца

Байдън пред конгреса, днес каза-В Русия няма опашки за яйца! Посланика му изпратил подробен доклад!

250

Анонимен

преди 5 месеца

Много хора, тези дни върнали се от Русия, пишат тук! Аз им вярвам!

249

Анонимен

преди 5 месеца

Мога да отида до Монреал и да му снимам големите опашки пред църквите където раздават безплатна храна с изтекъл срок на годност.