71

Анонимен

преди 9 месеца

Конституцията не трябва да се пипа след като така казват преподавателите юристи.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Парламентът бил с ниско гражданско представителство. Такъв е. И следващият ще е същия. Да бяха гласували хората. Кой им пречи? Така са решили, така ще постъпват и занапред. Какво, да нямаме НС и правителство ли? До кога да ги чакаме тези неискащи да гласуват българи?

69

Анонимен

преди 9 месеца

В цивилизованите държави колкото са гласували, толкова определят. Ниската избирателна активност не делигимтимира властите, както лъже руския чорап.

68

анонимен

преди 9 месеца

Пак, Румене, се изказваш неподготвен. Прочети още веднъж Конституцията и крайно време да научиш наизуст какви са ти правомощията по нея. Не е хубаво да си на всяка манджа мерудия, дръж се малко по-достойно.

67

Рундьо КъдеРундьо

преди 9 месеца

Българският Филип Киркоров

66

Идеалист

преди 9 месеца

До Гражданска Война Каква гражданска война? Тук има окопационни войски!

65

Сърбайте си попарата

преди 9 месеца

Нито съм му фен, нито съм го избирал или ще го избирам, но тук е, колкото и да ми е противен, ПРАВ!

64

Анонимен

преди 9 месеца

След искане на голям спонсор (100 милиона $) на университета Пенсилвания в САЩ, ръководителката на университета си е подала оставката. Това става, след изслушване на ръководителките на треите най-големи университета в САЩ по повод проявите на "антисемитизъм и исламофобия" в тях и след уклончивия и отговор на въпроса осъдителни ли са призивите за унищожаване на Израел, чути на демонстрации там.

63

Анонимен

преди 9 месеца

М-ДА-А НЯМА ПО-ГОЛЕМИ СЪРБОМАНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!СЕГА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ТАКА КАКТО СЪРБИЯ ОТДАВНА Е ПРИЗНАЛА МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ И БЪЛГАРИЯ ДА ГО НАПРАВИ И ДА ДАДЕ ИСТНСКИ ПРАВА НА МАКЕДОНЦИТЕ!!!

62

Пейнкиллър

преди 9 месеца

Какво лошо има да ядеме храна от доставка?Нали даваме работни места на клети рус0роби които за друго не стават.

61

Пенкилер

преди 9 месеца

До ПейнкилърНещо не я виждам вашата кадърност... Жълт0паветни бройлери целите в заеми и кредити, вечер ядете храна на доставка. Ама като полаете по някой вече ви олеква, като упойка срещу реалноста!!!

60

Край

преди 9 месеца

Киро наруши Конституцията а сега я изнасилва на парапета. С пормените в К91 поданици на Ердоган и даже на Байдън и Путин ще могат да са български министри, депутати и даже премиери. Всичко това е само за да се даде индулгениця на Просто Киро със задна дата. НАРОДЕЦА обаче ...? Русофобите да си дадат сметка чу Русия през 1878г.. е направила държава на народ който не е годин нито да основе нито да подреди собствена държава.

59

Анонимен

преди 9 месеца

ДОБРЕ ИЗИГРАНИ КАРТИ НЯМА ЩО!СЕГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА РУСКИ ГАЗ НА БРАТЯТА СЪРБИ, А НЕ ОБРАТНОТО...ДОРИ И МНОГОХИЛЯДНИЯТ КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА ЛЕПА БРЕНА И ДРАГАНА МИРКОВИЧ НЕ МОЖА ДА ОМИЛОСТИВИ ВУЧИЧ!

58

Bad Face

преди 9 месеца

Когато Парламента е съставен основно от ПОЛИТИЧЕСКИ ШАРЛАТАНИ, всичко е ВЪЗМОЖНО. При тях чувствата за срам, достойнство, респект, уважение ... са хирургически отстранени. В България всичко е възможно!!!!

57

А сега де...

преди 9 месеца

Кое му е успешното бе Радев на изминалата година? Ти хем не си доволен , хем изпращаш успешна година.Глупост след глупост казваш.Отново се изцепи...Не се притеснявай . Отново ще те поканят за Нова година във Виена с дъщеря си.Ще се кефиш на класическа музика.

56

Пейнкилър

преди 9 месеца

52 Все друг ви е виновен на вас рус0робите че сте не кадърни

55

Гражданска Война

преди 9 месеца

Изглежда че Радев се опитва да подложи обстановката за гражданска война. Вероятно ще се опита да надигне армията срещу Парламентарната Република в рамките на мандата си.

54

Достатъчно

преди 9 месеца

Кешовица е натрупал ще си живее като ромски барон в СЦЗ

53

Рублен Плешата

преди 9 месеца

Резидент с критично нисък кредит на доверие съботиращ Бъргария по пътя и към европейското развитие.Ще остане в историята като Лузър.

52

Ха ха,

преди 9 месеца

...според руските таракани, който не харесвал превратаджията Радев, да ходел на фронта! Той ни бил "пазел"? Перверзията е пълна! Над 50 държави. подкрепят Украйна , и не са се засилили да търчат на фронта! Толкова за "спасителя"! Всъщност, те и украинците сами добре се справят! По последни данни, колкото мобилизира Путин,толкова и Украйна му връща обратно!