103

Едно убито дете

преди 6 месеца

в Украйна - при това от Заблудена Украинска Ракета - 20 минути в Централните Новини на Всички Медии какъв Звяр е Путин! 10 000 Убити Деца и Бебета в Инкубатори от ЮдеюЦионисткитеЖивотни в Газа - не само Мълчания - 20 минути в Централните Новини на Всички Медии колко добри и хуманни са ЮдеюЦионисткитеЖивотни!!

102

Анонимен

преди 6 месеца

Значи, в момента в който видя интервю с 'палестинец', казваш 'това са нашите земи, които Мохамед отне от християните и евреите за исляма', а такива са 19 от 20 палестинци, и вече ме губят завинаги. Имаше период, в който наивно вярвах, че там може да съжителстват мирно всички хора и религии в една обща държава, явно и през 46' от ООН са си мислели същото, ама реалностите са други. Дадоха им шанс за две държави, арабите обаче си знаят тяхното - само мюсюлмани и точка.

101

До 103

преди 6 месеца

Да има обща. И в Газа и в Украйна заги ват от бомби невинни деца, в Украйна това е брутални агресия и престъпление, а в Газа морално оправдано и самозащита! Според САЩ! Света вижда лицемерието и двойният стандарт на САЩ..

100

Анонимен

преди 6 месеца

Имайте страх от Господ, Мосад и СБУ.....

99

Анонимен

преди 6 месеца

В Израел живеят 2 млн палестински араби, с паспорти, партия в парламента и даже бригадни генерали в израелската армия. В Газа има точно нула евреи останали, а християните от 230.000, в момента са 800! Как точно си я представят тази нова 'палестинска държава' и как всъщност го виждат това 'добросъседство' бюрократите от ООН? Джихадистите ще пуснат ей така 2 млн християни и евреи да се върнат там ли, ще им дадат права и ще станат благочестиви хуманисти?

98

Ресио

преди 6 месеца

Адаш, оставка!

97

Факт

преди 6 месеца

САЩ са парализирали работата на ООН,и докато тази организация се намира в САЩ нищо няма да свърши добре.

96

Лошо

преди 6 месеца

Нищо ново нацисти подкрепят касапницата която правят ционистите в Газа.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да се върнат границите от 1876 г.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Има ли резолюция на ООН, която да е свършила работа?

93

Анонимен

преди 6 месеца

И как точно мижитурките от ООН ще накарат Хамас да върне заложниците и да се предадат на правосъдие, при положение, че те самите вярват само в джихад и шариат? Пожелателни бръщолевения на сенилни корумпирани безполезници. Два месеца нито червения кръст, нито червения полумесец са допуснати до заложниците, сред тях има 9 месечно бебе! Ако въобще са останали живи де. Същия филм ги гледахме с Ислямска държава в Сирия и Ирак, че трябваше руснаци и американци да се намесват на терен.

92

САЩ подкрепят Израел

преди 6 месеца

Защото за тях е напълно нормално от тяхната история да дойдат заселници от дрег континент в една територия и да избият местното население и да си нахравят там държава! Справка индианците в САЩ!

91

Анонимен

преди 6 месеца

Нормално, американците и София бомбардираха с играчки бомби, сега им издугнахме и паметник на техните летци

90

Анонимен

преди 6 месеца

Защо в този конфликт все намесват Русия? Има ли общо?

89

до 100

преди 6 месеца

а защо България да няма Право на Историческата си Територия от 3 Морета или цяла Европа да има Право на Историческта си Територия на Римската Империя, която влючва не само Палестина, на и Константинопол, т.е. Истанбул?!

88

Единствения начин

преди 6 месеца

Войната по света да спре е не израел да загуби или да спре, единствения начин е сащ да бъдат унищожени и като нация и като държава до един, като казвам до един да не остане дори и листа от клони и мравки под пясъка там, буквално да бъдат заличени и изпарени, само тогава ще има мир по света, а това ако се случи дори няма да има нужда израел да бъде побеждаван те сами ще се предадат

87

Ако Израел има право

преди 6 месеца

На Историческите си Територии от преди 2000 години където сега има друга държава и народ Палестина, защо Русия да няма право на Историческите си територии от преди 100 години в Украйна?!!! Нали не можело да има ревизионизъм на границите а? А за Израел може!

86

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ са причината, да не сме проспириращ вилает!

85

За САЩ

преди 6 месеца

Войната означава мир! Не нямат никаква дипломация, само войната може да реши някой конфликт! Ако Преврата не успее..Само воюват и подклаждат войни!

84

Дано Корумпираният

преди 6 месеца

от ЮдеюЛихварите от Петролни Пари и РазВрат, Арабдски Свят, намери Сили да се върне към Корените си и ИзКорени това Зло от Лицето на Земята!