305

До 327

преди 6 месеца

Щом е толкова хубаво в Русия защо не ходиш натам. Като гледам няма опашки на границата им за разлика от тази на ЕС.

304

Анонимен

преди 6 месеца

От един паркинг на негово място биха били доволни повече хора. Бутай.

303

Анонимен

преди 6 месеца

Престолонаследникът на Саудитска Арабия отложил пътуването си до Великобритания заради пристигането на Владимир Путин. На 3 декември принц Мохамед ибн Салман Ал Сауд щеше да лети до Лондон, датата на посещението беше договаряна няколко месеца.

302

Анонимен

преди 6 месеца

"Фигаро": Украйна е все по-изолирана на фона на Русия

301

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна умре. САЩ загубиха.

300

Анонимен

преди 6 месеца

Икономиката на Русия се засили, безработицата е на ниско ниво, а строителната индустрия расте, пише Der Spiegel в статия под заглавие "Защо Путин има всички основания да бъде доволен от себе си". Авторът на статията смята, че властта на руския президент никога не е била толкова стабилна, колкото днес.

299

Анонимен

преди 6 месеца

Краят на ***! Всеки истински българин е доволен от това решение.

298

Анонимен

преди 6 месеца

Началото на края, на безумието, паметника на съветската окупация, да стърчи в центъра на София, до други два руски паметника-българската катедрала, носеща името на руски цар със спорна слава и този пред НС. Това е България, а не Русия. Историята нрябва да се пази, да, но за българите, а не за руснаците. Слугите на Москва у нас и дума не обелват, за разрушените български паметници, на чието място са построени руски, или съветски, с които е осеяна страната ни.

297

роумингар

преди 6 месеца

Закъсняваме вече 33 години! крайно време е!

296

Анонимен

преди 6 месеца

Фашистите като не могат да победят Русия във война, защото са слабаци и почнаха да се бият с паметниците на Русия. Жалка история. Но нека да стигнат дъното.

295

Татул

преди 6 месеца

Предлагам, да го направим паметник на човешката глупост. Няма такъв продажен народ като българския, който със собствените си ръце да руши историята си. Искам да кажа само, че турците за 500 г. не успяха да ни унищожат. А новата демокрация в лицето на краварите и евроге'йовете само за тридесет години ни таковаха майката.

294

Анонимен

преди 6 месеца

Алоуу, това е паметник от национално значение, а не паметник на софийска община и на подсъдимия Трайков и грантаджиите.

293

Анонимен

преди 6 месеца

Да сложат фигурата на Путин яхнал руската мечка. Тогава възпалението на задните русофилски части ще премине за секунди и на драго сърце ще се съгласят сегашните фигури на пияни руски солдати да бъдат дадени за скрап.

292

Реалист

преди 6 месеца

След 30 години там ще има монумент на турския аскер. Или пък може би на цар Киро?

291

??

преди 6 месеца

Този паметнки не е история а пропаганда. Не сме освободени от Руснаците и не сме ги чакали с цветята. Точно за това е пропаганда. Но е история и като история трябва да е в Музея. И за не разбралите и в Полша и в Чехия и в много други държави разкараха тази пропаганда. И не ми разправяйте за Западна Европа защото от там само е минала частично Руската армия, но не се е задържала половин век. За това там са напред а ние назад.

290

Анонимен

преди 6 месеца

Като махнат паметника и едно дръвче няма да посадят. Всичко е да се разруши православна България.. Че то един американ депутат си каза право в очи. Ние мразим православието и трябва да го унищожим с неговите ценности. Кой ще отрече нещо заснето напълно едно към едно? Само идиОоооти.

289

Оставка,мъпети!

преди 6 месеца

Лустрация,съд и затвор за националните предатели антибългарски марионетки на посолството!

288

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не си е мислил да руши. Хората пазят историята и я помнят, за да не я повтарят. Но къде е Германия, къде е България... Айде, да не правим сравнения, че ставаме жалки.---------------------------------------------------------------------Другарю, първо питай твоите съратници защо са разрушили десетки паметници и то на български герои след 1944 г. Второ - да пазим измислена, фалшива история, и паметници на престъпници или на армия, която насила въдворява на власт терористи - не, благодаря

287

Идея

преди 6 месеца

На мястото на фигурите да сложат другарите Копейкин, Нинова и Вигенин.

286

Москва потъна

преди 6 месеца

Главата на фалоса на руското влияние и пропаганда трябва да бъде отрязана.