36

bl

преди 6 месеца

"прави ли ви впе4етление 4е самолетите са Невъоръжени и изпълняват роля на махоретки " ... Купете си очила. Даже и при вашите доходи от платени мнения би трябвало да можете да си ги позволите. На 28 секунда от видеото ясно се виждат поне 3 ракети под крилата на излизащия самолет.

35

Анонимен

преди 6 месеца

"оргавизирано" е толкова "набързо", че Путин го посрещнаха като бог-император. Последно Ойлюф Шолц като ходи 30 мин чака в самолета докато му пратят някой да го посрещне.

34

какво ги обединява

преди 6 месеца

Мохамед бин Салман и Путин убиват всеки който си помисли да заеме мястото им.

33

Анонимен

преди 6 месеца

До 39Има видео на грандиозното посрещане на Путин в ОАЕ ...докато германският президент чакаше час да дойде секретаря..)))И кое му е грандиозното?Германският президент бе в Катар, а не ОАЕ и е чакал 20 мин., като до някъде той си е винивен, защото е пристигнал повече от половин час по-рано.

32

набързо организирано

преди 6 месеца

Ескадрила военни изтребители (F-16) очертават в небето над Абу-Даби с двигателите си цветовете на флага на Русия, в чест на посещението на Владимир Путин. Трикольори в небето и на магистралата, топовни изстрели, почетен караул по целия път от летището - максимална тържественост и великолепно гостоприемство. А президентът на Германия Щайнмайер вися като coпол пред ескалатора насамолета в Катар защото никой не дойде да го посрещне.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Тези са модернизираните Су-35. Стигат хиперзвукова скорост без форсаж на двигателя и горят по-малко керосин. И не бяха за да го пазят, няма от какво да го пазят. С това показаха, че имат изтребители които могат да летят на такива разстояния без презареждане на гориво.

30

както винаги

преди 6 месеца

Много актуална информация от днеса.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Изолацията на Путин е тотална....само дето го посрещат като император!

28

Слава России!

преди 6 месеца

Така се прави!

27

Да

преди 6 месеца

Има видео на грандиозното посрещане на Путин в ОАЕ ...докато германският президент чакаше час да дойде секретаря да го посрешне.Арабите не са глупави....

26

Анонимен

преди 6 месеца

За твое сведение, "най - големите враговяе на християнството" го захранват това християнство с суровини и енергия. Ако спрат да го правят "християнството" няма да има какво да яде. Защото няма да има трактори, камиони, комбнайни, зърно, животновъдство и.т.н. Същите тея врагове се разглеждат от запада като алтернатива на руските доставки и за това такива като тебе са мноого чувствителни на тема взаимодействие между Русия и тях ;)

25

Анонимен

преди 6 месеца

е кво му пука нали е двойник - има още няколко такива подръка

24

Анонимен

преди 6 месеца

Костас ттррола ;)Петрола ще свърши скорто. ТЪОлкова скоро, че вертоятно внуците на внуците ти няма да са живи да го видят.Руснаците са единствените в момента с работещ затворен цикъл на използване на ядреното гориво. Едната централа работи с Уран а другата с отпадното гориво от първата. Отпадъците от втората се преработват отново в ядрено гориво и така процеса се повтаря до безотпадъчност близо 100%. КПД - то на кило уран става огромно и суровината няма свъртшване за следващите милион години..

23

Бум

преди 6 месеца

Четири изтребители Су- 35 от кортежа на Путин с звезди на крилете плетяха над главите на участниците на срещата за климата в ОАЕ....

22

Анонимен

преди 6 месеца

"Православните" фенове на Путин, вие осъзнавате ли, че вашият "месия" се прегърна с най-големите врагове на християнството - исляма и марксизма???

21

Анонимен

преди 6 месеца

И нашият президент го съпровождат изтребители - носи си чертежите на Ф16

20

Мохамед бин Салман

преди 6 месеца

Да живее руско-ислямския халифат! Не ми бил православен, но най-ми бил правоверен. Алхам

19

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Видя се кой е шефа и кой прислугата.

18

Kostas Linke

преди 6 месеца

САЩ Е НА ПРАГА ДА ОТКРИЯТ РАБОТЕЩ МОДЕЛ НА ХИДРОГЕННА СМЕС-ГОРИВО (ХИДРОГЕННОС = ВОДОРОДЕН)..В ПУСТИНЯТА МОХАВЕ И СОНОРА В МЕКСИКО ЯКО СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ В МОМЕНТА...ДО 10 ГОДИНИ НЕФТА И ГАЗА ЩЕ СА В ГРОБА..А АЗИАТЦИТЕ ЩЯ УМРРАТ ОТ ГЛАД....А СТУДЕНИЯ СИНТЕЗ НА ПЛУТОНА И УРАНА, ДОРИ МАНГАЛЛА АХМЕТ ДОГАН РАБОТИ ПО ТАКЪВ МОДЕЛ В ТЕЦА СИ ДО ВАРНА ..НО ТАТАРО-РОМЪТ НЯМА ИНТЕЛЕКТУС и ИНТЕЛИГЕНТСИА , КАКТО НИЕ В ГЪРЦИЯ И САЩ ИМАМЕ .

17

Кво искате

преди 6 месеца

От както прие Исляма и построи джамия в Москва трябва да да доказва ,че е истински мюсулманин,само с подкрепа на исляма срещу Израел не става.