89

Анонимен

преди 6 месеца

До 91 Лека грешка...Ами то такива съвременни няма бе,какво да им пратят,а и това дето го има украинците не могат да работят с него,на ги обучават и пак не става.

88

анонимен

преди 6 месеца

Яжте ги тези територии ***, Захарова, наяжте се и после ги носете в гроба! Не убивайте хората, заради тях!

87

Укропитек Салдат

преди 6 месеца

До АнонименЛека грешка от страна на цивилизованият свят е,че не предоставиха всички съвременни оръжия на Украйна още в началото... Ти от кома ли се събуждаш? Какви модерни оръжия ? 87% от украинската армия НЕ ЗНАЯТ друг език освен майчиния си руски... ТА ТЕ МОЛЕХА ЦЯЛА ГОДИНА ЗА РУСКИ ОРЪЖИЯ от бившите соц страни... Украинците са етнически руснаци и също толкова ппроссти. Съвременни оръжия?? Хаймарс го използваха ДВА ПЪТИ... За Пейтриът чухме пак 2-3 пъти. Брадлита и Леопарди СТОЯТ НЕИЗПОЛЗВАНИ

86

Анонимен

преди 6 месеца

Дааааа, първата оферта на руснаците е най - добра. С времето ако укрите на разберат това, предложението ще бъде за независим Лвов и до там. Укрите да му мислят, А можеше да признят интересите на хората от Донбасс и да си имат целата територия ...

85

Васко

преди 6 месеца

Захарова ще приключи като Мария Антоанета на гилотината. Въпрос на време.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Аман от пияници.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Абе един въпрос не ми дава мира... я кажете сега, за жiнкiте ще има ли по една седмица допълнителен отпуск веднъж в месеца, или дядовците и децата ще трябва да го търпят в окопите?

82

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Ще има още много груз 200 и 300 при това положение!" ------------ а 500 ще има ли? Или като чуем волга по радиото и насочваме каквото е останало от артилерията на там?

81

Ха,ха,ха

преди 6 месеца

Конгреса на сащ , спря парите за ***! Ко ша праят сега, побърканите козя-шки лгбт джен-дъри?

80

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Лека грешка от страна на цивилизованият свят е,че не предоставиха всички съвременни оръжия на Украйна още в началото." --------------- а оператори на оръжията жива сила кога??? Че то там вече хора не останаха? Айде дано да е по-скоро, че да пращаме тагаренко и нашите жендари доброволци да бият лошите! Тамън да се учат да викат акмат сила докато си доставят удоволствие.. уинк уинк.

79

Нормално

преди 6 месеца

То беше ясно от самото начало че ще стане така. Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Язък за загубените животи.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Тая на фотото да не е Русата Златка след сън? Много глуnacти гавори!

77

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има още много груз 200 и 300 при това положение!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Абе кво стана, гласуваха ли новия бюджет на оссраина? А жужето живо ли е, че явно нещо много спешно се е случило, че да отмени срещата със спонсорите?

75

Факт

преди 6 месеца

Това е много щедро предложение за хунтата в Киев.

74

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО "Само ще ви кажа, че с ATACMS и Storm Shadow Украйна разнебитва логистиката на путинските фашисти" ---------- а защо тогава "путинистките фашисти" не спират да избутват осссранните и бременните от да кажем авдеевка? Или пък как така изведнъж започнаха да пускат по над 100 високоточни бомби на ден? Бре, каква ще да е тази несъществуваща логистика???

73

Анонимен

преди 6 месеца

Русия иска да пороби още един народ за РФ, че няма кой да работи!

72

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Русия се провали! Авторитета и падна и то много, загуби Европа, загуби 2 години в безсмислена война, загуби интелигентното си население, загуби влиянието си дажа и на Изток!" -------- я да проверим фактите.. загубила била европейския халифат, ама май есср се деиндустриализира, а? 2 години война, но сега има най-силната армия в света (според американски анализатори), интелигентното население? Жендар-либарл =/= интелигентност. А за влиянието.. гледай как посрещат Путин по света!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Русия се провали! Авторитета и падна и то много, загуби Европа, загуби 2 години в безсмислена война, загуби интелигентното си население, загуби влиянието си дажа и на Изток! Всички тези негативи, ще се отразят на Русия в близко бъдеще, гарант!

70

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Вие имат НУЛА ефект върху реалността на нормалните хора" ------------------ тия, на които им викаш "нормалните хора" по-добре да спрат наркотиците копиума. Ако не си разбрал, всичките тези статии от последните дни са насочени именно към "нормалните хора" да свикват с мисълта за "победоносната загуба" на 404