123

Нострадамус

преди 9 месеца

На зельо дните са преброени и по всяка вероятност няма да посрещне новата година.

122

Дедо Господ

преди 9 месеца

Късно, чадо... тя войната бе загубена още в момента, в който решихте да вдигнете оръжие срещу Русия.

121

Българин

преди 9 месеца

Харесва ми как угодно представяне новините .. разбираш ли Украйна ще загуби, защото ще им забавят помощта. Ами не. Украйна ще загуби и в двата случая. Защото проблема вече е живата сила. А украинци няма как да им пратят (освен ако не екстрадират бежанците от Европа наобратно). Въпросът е че все още има шанс Украйна да я има на картата. Ако конфликта продължи до последния украинец, няма да има такава държава след това.

120

Някой

преди 9 месеца

Кухоглавите укри не разбраха ли, че губят войната и ще трябва да отговарят за сътворените от тях гадости.

119

toti

преди 9 месеца

Ако дойде зимата и задържи снега,много ще опукат от измръзване и едва ли Руснака ще се грее на топло и май се вижда края на Украйна..........

118

СПАС

преди 9 месеца

......имало голяма опасност да изядат дървото?:))))))))) Кой пък дори си е помислял, че НАТО, може да победи РУСИЯ???В България такива смешници, няма!:)))))))

117

Анонимен

преди 9 месеца

нали мобилизират и жени, значи тия които ги раним по хотелите на слънчака може да им ги връщаме обратно няма нужда да инвестираме повече в тях

116

Закривай окрайна!

преди 9 месеца

Вън наглите окраинци!

115

Анонимен

преди 9 месеца

Зельо, както дава зор на американците, така в последния момент е отменил уговорен брифинг с Конгреса на щатите. Нещо се е случило, до утре дано се разбере.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Русофашизмът, както нацизмът, се лекуват на бойното поле. Лечението продължава.

113

Танас

преди 9 месеца

Тая война още ли върви? Идва 2024, вече не са интересни. Даже по социалните мрежи нищо не излиза от месеци. Интригата е вече на друго място. Тия се изтъркаха.

112

Предприемач

преди 9 месеца

Русия е вече изолирана, икономически смазана и зачеркната от всички. Там вече не е интересно. Сега е ред на арабите.

111

Анонимен

преди 9 месеца

годината е 2024 лятото. Последния влак потегля от Киев за Полша. Бяха забелязани хора от бившето правителство на Укрия, опитващи се да се хванат за прозорците но много от тях падаха в движение.

110

Анонимен

преди 9 месеца

След гадостите които България направи, вече никога няма да получи нищо от Русия на приоритетна основа.

109

Анонимен

преди 9 месеца

Кое беше вярното - руската армия е силна и неподима, ама много щади украинците и напредва бавно, или че руската армия се бие с всичка сила с цялото НАТО и затова няма напредък?

108

Гого

преди 9 месеца

Глупости, поредната медиина хибридна лъжа от кремля. Според Винокуров ВСУ напредва към столицицата на раша а джуджо Путин се е скрил в бункера си и чака да подпише капитулацията на раша.

107

Анонимен

преди 9 месеца

След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и останалите ще се изправят голи пред фактите, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят като изтърканите, лепкави шарлатани, които те са.

106

луд историк

преди 9 месеца

Дааа! Историята трябва да се изучава и помни. И който има акъл в главата си, да си взема поуки от нея! Все пак не са минали много години от края на ВСВ, а някои я забравиха. За Наполеон е ясно, че не помнят, защото е преди 200 години.

105

Анонимен

преди 9 месеца

Най-големия виц на русофилите: "Украйна започна войната"

104

До българка.

преди 9 месеца

Ами да попитам според вас ще има ли Украйна след година-две или ще е на парчета,и ако Украйна не е във война защо хиляди украинци са в България по плажовете?Защо милиони умряха на фронта?