14

Вайнахтшман

преди 5 месеца

Вижте ся, българинът като пътува - винаги е на 2 шамара живот - ако не си стигне до село до 4 часа макс - шанса за оцеляване пада до нула. Затова всеки път реве я консула вода да му донесе, я пакет суха храна.

13

Гомунката, психолог

преди 5 месеца

Ако не излетят- оплакват се на нашенските ***, ако излетят, как тъй ги пускат да летят в таквоз врьеми, и пак звънят на Цънцарова и Николаев. И магнитите на това летище били много скъпи, това най-вече.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците значи бяха прави, че европейците не ни зачитат за първа класа хора.

11

Хахахахахахахахахаха

преди 5 месеца

Да знаете, че само самолета на българите е замръзнал. Също така само те не са излетели, а всички останали вече са си по къщите. И да знаете, че спят на летището, защото не ги пускат да отидат обратно вкъщи или на хотел. Също забутаният терминал е голям проблем. Огромна дискриминация. Как смеят да не им дадат 5 звезден хотел и достъп до лаунджа, а? И самолета трябва да е току що пристигнал от фабриката. Иначе как да разберат, че ги уважават? А тази буря е шовинист и е поръчана от гадните германци

10

Анонимен

преди 5 месеца

Концуля да им смени десерта ли са го викали ?

9

Христо Христов

преди 5 месеца

"Дадоха ни малко вода и десерт с изтекъл на годност" - само така с феновете на евроатлантизма и най- вече германия! Много са им дали даже!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо не разбрах ! Кой за какво се бори в крайна сметка ?

7

Жако Фенбах

преди 5 месеца

Да си носят яйца и прочие, и да си приготвят крем карамел в офиса на шефа на летището...и задължително клипче у фейса.

6

Брей

преди 5 месеца

Природата като се разбеснее хората стават безсилни.Как да се даде точна информация, като времето е динамично.Преди 10 дни хората и в България мрънкаха ,че БДЖ не давало точна информация кога ще тръгнат закъсалите влакове в преспите, пък то видиш ли и в Германия било така?!Големи мрънкачи сме

5

НикоКолев

преди 5 месеца

Купуват си билети за ниско тарифни полети и после плачат като вдовици за............. Нормално!

4

Аман от мрънкачи

преди 5 месеца

Такива мрънкачи като българите няма. В Мюнхен сте, не сте в Афганистан. Колко да бедствате? Ами такъв сняг как да изчезне и да се случва всичко по ваше желание? И това е. Граждани сме на България. В чужбина се оправяш сам. Аз не съм търсил никога консул и пр. Какво да направи и какъв е бг консула в Мюнхен? Не се ли сещате, че е господин никой там? Хайде, малко по-сериозно.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Е, и? Случва се. Като дойде консулът какво ще стане, ще разпореди да спре снеговалежа? В цяла Германия има блокирани хора на летищата.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Случва се да вали сняг.Природа.А тая Бриджит е с типично българско име.

1

LBN

преди 5 месеца

И като дойде консулът, да не би да почне да рине снега!? Толкова сняг не е имало отдавна, случва се.