12

баба Пена

преди 5 месеца

Хората са казали - всичко което е далеко от морето е провинция. Така че какво да говорим за тези провианциалисти дето са са навряли там като сардини у консерва. София е само за младите, я стане на по 50 и ще ви питам как ще се кефите по 3 часа на ден да висите по светофарите и да дишате изгорелите газове и гуми.

11

преди 5 месеца

Поздрави от Сидни, всички пропиляващи си живота в родния ми град, с песента на Сарафа, София де Жанейро. Непремено вижте клипа в тубата, за вас е. Колкото по далеч от това панелистанско гето толкова по хубав става живота, а аз съм на най далечното възможно място. Друга вселена е тук която и по Дискавъри няма да видите, камо ли да изживеете. 12 години съм тук. Взимайте ги тия панелни к0пторници, за вас са всичките, да не сте мръднали от там, в естествения ви хабитат в съответния бит и култура

10

Анонимен

преди 5 месеца

В тоя мръсния град да се бутат да купуват дупки за такива пари е пълно самоубийство. Град без море... мръсен.. пренаселен...въздуха е ужасен... трябва да си много вътрешно скаран човек да отидеш там.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ли начин на всеки брокер кон да му го на цепи. И да спрат с тази пропаганда!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa ДC kyфapмeнe!

7

лили

преди 5 месеца

Предпочитам фавала в Рио де Дежанейро , пред софийска !!

6

преди 5 месеца

По3дра от Сидни, кореняк софянец, на лузарите в панелистан. Дето киснат в задръствания дишат мръсен въздух и се бият за олио? Да свърша мятайки пачки от балкона или на стълбите на някоя болница? Да прекарам живота в панелен к0птор с африкански пейзаж газейки кал и боклЮци в страната на батките и златките? Да си лепя еко стикери на челото Евро 15? В ква Матрица сте макаци? Тук няма газове на прегледите! Няма Еко стандарти! Тук данъка е на бой цилиндри! Колкото по далеч толкоз по хубав става живот

5

Анонимен

преди 5 месеца

И като падат цените ще купиш, ще продаваш или ще гледаш? Заплатите и те ли падат, безработицата расте може би, инфлацията я няма? Какво освен едни лихви и демография, която за София е нещо различно, говори в полза на падането? Ще паднат цени с някакъв процент може би, но не очаквайте цени от 2012, 2002, 1992 или 1982. Както не очаквате заплатите да са ви на ниво от онова време нали?

4

Анонимен

преди 5 месеца

"или да използват града като трамплин за кариерата си, за да заминат да работят в чужбина" - Поне 100 човека са го направилинза последните 20 години ... Кви са тея, ве!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам кои са? Защо питате нас ?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Стига глупости ... В София скъпи квартали няма. Скъп квартал е, не апартаментите (то апартаменти няма да има) да са с 20% спрямо срендото огоре, а да имаш 5000 къщи з апо 5+ милиона. Тогава говорим за "скъп квартал". Където пътнотрнаспортнатн мрежа е частна и ако те видят с дрехи за 200 лева, охранра те извежда без да се церемони!!!!!!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Цените падат!