102

2

преди 6 месеца

На южния фланг има настъпление от РФ в района на село Северное. Руските бойци успяха да заемат тактически височини на запад и изток от н.м., което трябва да окаже положително влияние върху руското настъпление в този район в близко бъдеще. Има напредък й малко по-на запад - в района на Первомайски.

101

1

преди 6 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. На северния фланг ВС на РФ по време на настъпателни операции в посока Новокалиново разшириха зоната на контрол, превземайки няколко опорни точки на зомбитата. Недалеч от коксовия завод в Авдеевка се водят боеве, но все още няма щурм - позициите, техниката и зомбитата се унищожават с помощта на различни видове оръжия, включително касетъчни бомби. По този начин командването на ВС на РФ планира значително да намали бъдещите загуби по време на щурма на АКХЗ.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Арестович каза 300 хиляди, щом той го казва значи най-налко половин милион.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Само за последните месеци на така нареченото контранастъпление са 125 хиляди.

98

Анонимен

преди 6 месеца

300 000 са общите жертви 230 Хил. Украинци и около 70 руснаци, но ако наричат украинците руснаци- да жертвите от войната са около 300 000

97

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

96

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ви се да! Тези много добре разбраха, че тази война я печели Русия! Въпросната г-жа Дюк явно иака да изцеди докрай ЕС в това безумие!

95

Анонимен

преди 6 месеца

Европа ударно се деиндустриализира и затъва икономически, осеяна с пълчища хлебаррки, вие за Путин ми говорите, гледайте си скъсаната черга.

94

ПУТИН Е ОТЧАЯН...!!

преди 6 месеца

ЗА ДА ПРЕЛЕТИ НАД БЪЛГАРИЯ - ТРЯБВА ДА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ДЕНКОВ ТАГАРЕВ........ НАЙ - ПОСЛЕ ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА...... ПУТИН ДА СИ СТОИ В АЗИЯ...

93

Анонимен

преди 6 месеца

Отачйва ли се?

92

анонимен64264

преди 6 месеца

супер делян ,кирчо и асенчо са свободни ще ги изпратиме там

91

СлаваНаПутин

преди 6 месеца

Мисирките нищо не пишат за краваро-ФАЩисаната армия.Ами че тя е изцяло наемна - от кол и въже и от цял сваят.Разбира се,че има и някой друг кравар, преследван за тежки престъпления,на който му се дава шанс да не умре мрацина, а като краварин-герой,според краварския морал,както и някой друг луд или заблуден авантюрист,който в последствие,като чуе изсрелите около себе си - или се дрогира,или се посира от страх.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Миналия месец украински изследователи и кореспонденти на Политико каквото и да значи това били идентифицирали....Да но защо не са на фронта даге.

89

Една от целите

преди 6 месеца

"Служител на GSMSG: ранени войници от киевският наркокартел са откарани в Германия и използвани като донори за трансплантация на органи - the Nation. Служител на американската медицинска компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical Support Group (GSMSG), работеща в тясно сътрудничество с COMEDS (Комитет на главните медицински служители на НАТО), говори за съществуващата практика за транспортиране на тежко ранени войници от киевската хунта до болница на НАТО в германския град Ландщул.."

88

ПОЗИТАНО 20

преди 6 месеца

Набираме пушечно месо за украйна

87

Анонимен

преди 6 месеца

Е борим крайнодеснит и богатите! Всекинснкола над 30000 лева ще ОТГОВАРЯЯЯЯЯ! А тея снколи з апо над 200 000 няма и да ги питамееее! Ахахаххаха!

86

Анонимен

преди 6 месеца

А колко деца и невинни хора са убили американците през демократичните си войни, а?! А Израел само досега колко деца уби в Газа?! Платените коментатори, жалки сте!

85

Христо Христов

преди 6 месеца

Ако толкоз го е закъсал, да се обади на оня левент Глиги. Оня дето се върна, щот даже в Украйна нямали нужда от евроатлантик като него...

84

РАПИЗМЪТ И РУСОФИЛИ

преди 6 месеца

Русофили са обявили, че основната им задача е борбата с РУСОФОБИЯТА- НЕКА ОБЯСНИМ ЧЕ РУСОФОБИЯ Е СТРАХ ОТ РУСИЯ- НО КАК НЯМА ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ РУСИЯ КОГАТО ЗА 2022Г В УКРАЙНА РАШКИТЕ УБИХА 250 ДЕЦА КОЕТО Е ЖЕСТОК ПОЗОР А СЪЩО ИЗВЕДОХА СТОТИЦИ УКРАИНСКИ ДЕЦА В РАША КОТО Е ПРИЗНАТО ЗА ГЕНОЦИД- ТА КАК БОРЯТ СТРАХА ОТ РУСКИТЕ УБИЙЦИ?!

83

Анонимен

преди 6 месеца

Само като прочетох украински изследователи и всичко ми стана ясно. Пълни глупости на търкалета! Но дори и да беше така, какво по-мъдро от това за един истински държавник, да наеме за войници хора от други националности, вместо да праща собствените си хора на смърт, както прави гениалното зелено човече? :)