37

33 Bravisimo

преди 9 месеца

Много се радвахте и когато окрайна използв касетъчни боеприпаси... И укрите се радваха... Ама днес плачат, оказа се че русия има много касетъчни боеприпаси които са много по-мощни и са различни видове... Сега укрите и техните съюзници мълчат, когато руснаците изпозват техните касетъчни боеприпаси... Та каквото повикало такова отвърнало.

36

ВатенкаСгумениБотуши

преди 9 месеца

А добър ден! Те от година и полвина гърмят бази, летища, кораби, заводи, щабове, подводната лодка Ростов на Дон, Кримския мост. Ииии 300 000 убити и поне по 2 ранени.Абееее всичко е по план, следва Киев, Варшава, Берлин и парад на победата на унитазная армия с гърнета и перални. Хахаха.Недоимперията и недоимператора са в раздел "комедия".

35

82-ОМБР

преди 9 месеца

Сражаваме се с втората по сила армия в света! Мисля,никой не може да отрече,че се справяме,и то добре! Отсече Зеленски пред ройтерс

34

Morski

преди 9 месеца

До Гошко Фалшивия! Ще ти се, ама не е фашшива новина ! Даже има втора експлозия на друг влак пак по линията използващ обходен маршрут, но и него са го гътнали и то е взривен над един висок мост! Има кадри в нета! Не е нужно да си завираш главата в земята или някъде другаде!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Какво става с Авдеевка драги краварски потребители у форума? Нещо май украинските ви фашистки приятелчета сдават там фронта, а? Красиво ееее...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Браво!!!!! Само Украина слага, тая жалка държавата на мястото и.

31

Гошо

преди 9 месеца

100% фалшива статия.

30

АнонимеН

преди 9 месеца

НЯМА ДА Е ЛЕСНО НО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ОТ ЦЯЛА УКРАЙНА ТОВА Е ГАРАНТИРАНО СЪБИТИЕ ОСОБЕНО СЛЕД КАТО ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВЯТ, ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНИ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ МАНДАТ ГАРАНТИРАНО СЪБИТИЕ НА 100%. РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНИ СИ ЗАМИНА И ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ НО СЕГА ИМАМЕ МНОГО ПО-ГОЛЯМА ЗАДАЧА И ТЯ Е ДА ЛИКВИДИРАМЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ДА СЕ СТИГНЕ ДО РАЗПАДАНЕТО И ! ЗА СВЕТА ЩЕ Е МНОГО ЛОШО АКО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ИЗЦЯЛО!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Следва ж.п. линията със СК.

28

Крим не е руски

преди 9 месеца

Браво.. има всенародно веселие тука.. сега и кримския мост да бутнат ще е върхът на тридневната руска излагация.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонимеН 28. Що пищиш бе ? Ако си мислиш, че някой ти чете големите букви си в голямо заблуждение. Такива като тебе само с големи букви или пък много заеквания и препинателни знаци биват игнорирани.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Прокремълски медиии...тцъ тцъ тцъ тцъ...а руснаците и китайците знаят ли че са взривени и откъснати ?

25

паф

преди 9 месеца

укрите терористи с тия атаки сами си подписват смъртната присъда, вместо да водят преговори, те се мислят за герои и това ще им излезе през носа! украйна си отива, тя няма живот!

24

до 23

преди 9 месеца

С Левски докрая и с Русия докрая БУМ! Ляляляляляя..Авдеевка си заминава

23

Бум

преди 9 месеца

Руски журналисти съобщават че над гр.Маринка ,се вее вече руско знаме.

22

Повярвайте

преди 9 месеца

Скоро от фашистката вихрушка в Киев няма да остане и помен

21

Анонимен

преди 9 месеца

Ше повдигне духа на ЗСУ за два-три дни и после пак ще ги нагънат.

20

Какво следва

преди 9 месеца

Има обходни маршрути. Да му мисли Зеленски. На украинската армия това няма да и помогне, а на него лично още по-малко. Май вече му готвят оставката.

19

Анонимен

преди 9 месеца

до 13 Доколкото ти стига краварския мозък, тунела не е срутен от тия експлозиви, а само релсите са разбити. Понял, кравар смеееешен? А Кримския мост го възстановиха за 2 месеца, кравар умряяяял? Муахахаххахаа..

18

Петров

преди 9 месеца

украйна вече граничи с китай, заяви таен офицер след разпивка с други украински герои.