232

Факт

преди 9 месеца

Европа първо трябва да се освободи от САЩ и да мисли не за война а за мир и хората в Европа.

231

000000000

преди 9 месеца

Всички ресурси на Европа са в Русия, само глупците от Европейския съюз под давлението на САЩ мислят, че ще се справят с доставки от други места. Ако чакат Русия да свърши боеприпасите си трябва много да чакат.Руския народ може гладен да ходи но оръжия ще има, грешката от втората световна война никога няма да я допуснат. Французите и германците затънаха там сега е ред и на САЩ.

230

Public enemies

преди 9 месеца

И още нещо, понеже давате в калъп EU USA, в целия европейски съюз има страшно много анти-американски настроения, за пример давам само Германия, по-голямата част от този народ е анти-американски настроена, което разбира се не означава че тези хора са фенове на Путин.

229

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Какво ни интересува нас прираста на Русия? Интересувай се от българския прираст.Казах ти по-долу виж ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМИ. Реши тях първо ,после оправяй света.

228

Е да

преди 9 месеца

Велик е руския войник че може да мре на кило и надделява с брой там където с друго неможе

227

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Не си ли оправим мисленето ,първо и да си сменим кардинално политиците ,второ , ние сме загубени като държава и като народ. Медиите под влияние на политиците ни внушават проблеми които като поразмислиш не са ти проблеми. А реалните ти проблеми ги омаловажават и крият. Вярвайте преди всичко на собствения си акъл ! Не бъдете зомбита на телевизора!

226

Боян

преди 9 месеца

До БАЧКАТОР. Съгласен съм с Вас. И според мен трябва сопата да играе. Повече дисциплина и по-малко егоизъм. Да се знае историята. И всичко да се прави за благото на народа. *** the USA,EU.

225

Ватник Нагъл

преди 9 месеца

To понеже в пPozzия няма отрицателен прираст, нали? Демографията им е 6! И понеже почти 70% от браковете им завършват с разводи, според Росстат нали? Идеал за православното семейство! Същият този Росстат след два месеца няма да публикува новите данни за серопозитивните в пРосията, защото има забраниха! Догонват абсолютните африкански лидери в това отношение! От първите пет ще станат първите три! И те така, пРосия е велика!

224

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Е тогава ? Кой е истинския враг на България? Кой е най - големия проблем на нацията? Едва ли Русия. Мисленето ни трябва да се промени.

223

Public enemies

преди 9 месеца

289 Така е, но затова има вина до голяма степен хората които управляват, живота на 2 човека дори само с 1 дете е изключително труден при тази инфлация и ниски заплати в повечето сектори, много се увеличиха и заболяванията свързани с половата система при мъжете, доста от тези ергени не могат да правят деца и затова са си ергени.

222

Бай Дрън

преди 9 месеца

Джерманците нали си имат нови войни от Анадола и Диарбекира, от поречието на Нил и Ефрат, маковите полета на Афганистан...Какво се оплакват. Да им дават по една пушка и на фронта. Тъкмо да ги разредят малко.

221

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Истинския враг на българина е демографията. Самия българин е враг на себе си .Сигурно 20-30% от мъжете в Бг са ергени. Аз с две деца ме считат едва ли не за многодетен баща. А колко семейства са с едно и разделени при това. Математически погледнато след двадесет години ще сме в Червената книга. Тогава съседните ни народи ще се облизват за територията ни.Русия охоо ..най -малкия проблем ти е тя

220

Калоян

преди 9 месеца

До хайдеее. Зеленски е виновен и другите като него. Защото провокирха тази война. Ако аз ви нападна вие какво няма да се защитавате ли?

219

Public enemies

преди 9 месеца

Войната в Украйна бе малкото неизбежно зло което руските генерали предприеха в ущърб на своя народ, пред по-голямото зло Украйна в НАТО и война на руската армия с НАТО, тогава загубите на руския народ щяха да са далеч по-драстични.

218

Хайдеее,

преди 9 месеца

...сега пък Зеленски "избивал" народа си, а ордите на Путин, били там само за "въоръжен" туризъм! Няма по-нагло племе,от ордите на Путин и техните Тролеи! За всичките техни престъпления, все някой друг е виновен! На български му казваме...Кой ми С*ра в ***?

217

Самуил

преди 9 месеца

До Родолюбец. Или по- добре фалшив Родолюбец. Бандеровците заедно с американците започнаха тази война. Какви руски нацисти бе ***. Вие сами ще си съсипете държавата. Нищо не вие наред. Даже и лекарства нямате. И по-скъп ток ще плащате. Ще купувате чуждия да се облагодетелстват другите,на вас ...... Големите европейци. Вие не сте българин. Или сте *** предател,който заслужава голям пердах.

216

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Русия не би тръгнала да воюва с България. А дори теоретично да стане война ние сме реално 5 милиона застаряващо население, при 140 милиона руснаци.Ние имаме по едно макс две деца. Загубили сме войната още в спалнята, за оръжия въобще няма и да говорим.

215

Public enemies

преди 9 месеца

Просто виждате какво правят американските пари, с тях Зеленски избива народа си, Денков хиляди проблеми има в страната , цялата в сняг, райони без електричество, вместо да си решава проблемите виси в Украйна, купен с американски пари да обслужва чужди интереси.

214

Христо Христов

преди 9 месеца

До 264 "... а конкурентния му натовски самолет ф35 има произведени над 1000 броя" - тия направиха ли ги да хвърчат?

213

Public enemies

преди 9 месеца

Русия едва ли има намерения да се занимава с Европа, Украйна бе заплаха за руската национална сигурност и затова бе тази война, голяма страна със солидна армия, членка на НАТО, американците щяха да си разполагат всякакви истории по границите с Украйна с руска територия, без да им пука много че с тях ще трепят и укри, едва ли САЩ смята украинците за нещо различно от пушечно месо.