26

Костя Копейката

преди 6 месеца

Тази статия е поредната анти руска пропаганда. Това не може да бъде! За да отсъди руския съд такова нещо, това би означавало, че в Матушка има гейове, което не е възможно!!!

25

Браво

преди 6 месеца

Браво

24

Анонимен

преди 6 месеца

Сигурно им затягат обръчите, че като го мобилизират, да не сядат на снарядите!

23

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 28, колкото и да не ти се вярва хомосексуалните в русия са доста повече от останалата част на света, причината е в доста дългата наборна военна служба както в момента така и в миналото, и ако не вярваш може да посетиш някой руски сайт за запознанства

22

Анонимен

преди 6 месеца

то до преди няколко години и в ООН НАУЧНО го водеха за ментално заболяване...ама 90 и някоя го махнаха...са не само е нормално ама е и модерно да си педи и да те боцкат отзаде....

21

АнонимеН

преди 6 месеца

В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПОЗВОЛЕНО САМО ДА СЕ СИМПАТИЗИРА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЗАБРАНЕНО СЪС ЗАКОН! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ Е НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ БАЙ ТОШОВОТО ВРЕМЕ.

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 28 "има колкото е нормалният жей-фонд.. демек само природните грешки - няколко процента от популацията." Научно доказано е, че процента на такива е еднакъв, независимо от режима, тъй че е фейк нюз, че уж "ЛГБТ индоктринирането" "правело от децата ЛГБТ". Това са най-обикновени КГБистки методи за "враг с партиен (в случая идентичностен) билет", а истинската цел е да се отвлича вниманието на руските граждани от това, че КГБ мафията напълно ги контролира и използва.

19

Боби

преди 6 месеца

Хорица забранено е ДВИЖЕНИЕТО - ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ а не да бъдеш или да не бъдеш такъв какъвто си! И е забранвен пропагандата

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Ама в Русия гейове има ли???" ------------ има колкото е нормалният жей-фонд.. демек само природните грешки - няколко процента от популацията. Без ш0роо0шоидната пропаганда и ще си останат толкова, а не като в краваристан - 20+% промити мозъци.

17

Обективен

преди 6 месеца

Браво! Направо да ги пращат в психиатрията да се лекуват!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Кремълския диктатор така ли обянсява повсеместната мизерия в Русия, с ЛГТБ тата?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Заглавието кърти :)

14

в бгн се

преди 6 месеца

бият по градините . после ги съдят . както и другите хетеро и те вземат бело , пият . Всичко свършва зле . сега в новорусия ще им забранят на доскорошните народности да се пишат по западно му лгбт и там подобни на тротонетката, ватиканските кардинали , евреите лихвари , а това ще оздрави духа на хората да живеят като нормални . Деси сега като го няма вельо дали ще отиде на другия тротоар . може да хване жана или певицата с по тъмната кожа . ще видим .

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13. То каквото и да пробутваш пред непълнолетни на сексуални теми трябва да се води педофилия о да се запират агитаторите като педофили.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Защото са с най-големите обръчи!

11

Смях

преди 6 месеца

Кои с били "секретните материали" Джуджа е споделила лични преживявания с Шойгу ли?

10

Анонимен

преди 6 месеца

"Известен като "закон за гей пропагандата", той забранява всякакво публично одобрение пред непълнолетни на "нетрадиционни сексуални отношения". И ТОВА Е ЛОШО, А? Че имат такъв закон? Защото аз не мога да повярвам, че ние нямаме! Как е разрешено да пробутваш хомосексуализъм пред непълнолетни???

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Шефрет. Спецялно по тая тема спешно ще се събере ЕК и ше налага санкции-манкции понеже Русия посегна на най-милото им - кафевия отвор.

8

Анонимен

преди 6 месеца

ЕВАЛА!!! А тук кога?

7

999

преди 6 месеца

Оправете си заглавието - тази организация е многобуквена и продължава да се ,, разширява ".