23

Презастрояването

преди 9 месеца

19 Те искат в град който е направен да поеме един милион души да набутат три милиона и нещо сметката не излиза и се чудат защо защото са аутисти.

22

Радослав

преди 9 месеца

До 12-тата/то също така, простата ви Бойка калдаръм кадъна за толкова години явно не се научи какво е държава/община/област и да прави разлики между тях! Щом в София е леш, значи вина има кадъната която е разписала договорите за поддържане, а именно фандъко кадънаоглу!

21

круш опаш

преди 9 месеца

Ужас.Ти за 18 години не ги оправи,а сега за няколко месеца рухнаха.....

20

Анонимен

преди 9 месеца

Нови болници , С ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ЦЕНИ ЗА ЗДРАВЕТО ...По времето на СОЦА в България имаше , 483 болници !За сравнение , сега в Бг има над 12 000 болници , като един лекар има ''договор'' на 5-8 места , в различни градове , И ТРЯБВА ДА Е ЕДНОВРЕМЕННО В ЕДИН ДЕН И ЧАС , НА ТЕЗИ МЕСТА В РАЗЛИЧНИТЕ ГРАДОВЕ .... И когато ги запиташ нормално ли е това , те отговарят , че не ''знаят'' за ''договорите'' , НО СИ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИТЕ П ТЕЗИ ДОГОВОРИ ??? И ТОВА НЕ Е ЛИ ъПСУРД В ТАЯ ДЪРЖАВА ?

19

ВСИЧКО Е ЯСНО :)

преди 9 месеца

БОЙКО Е ЗАПОВЯДАЛ НА СНЕГОРИНИТЕ (които са собственост на ГЕРБ) ДА НЕ ЧИСТЯТ УЛИЦИТЕ, ЗА ДА СЕ ИЗКАРА ТЕРЗИЕВ HEKЪДЪРЕН.

18

Анонимен

преди 9 месеца

НСИ- калкулатор инфлация Га баце беше- май.2019/май.2021г инфлация 3.7%, в най тежката световна КОВИД криза, а след това служебните на Рундела- май 2021/май 2023г- 27.3%- мерси не го искам Рундела и слугите му- той ме прави беден.

17

Молеца Денко

преди 9 месеца

От мен нищо не зависи .Обръщайте се към посолството.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Превърнахте цяла София в паркинг,дори и централния площад е един голям паркинг! Хората като *** ходят по средата на улиците и прескачат локви и преспи! Да не говорим,че и да иска някой да построи паркинг,то не останаха терени! Няма!

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Къде е Спасителят да излезе да снима да критикува да иска да настоява шеф да става с 16% Бонев си

14

Радослав

преди 9 месеца

До 12-тата/то, драго нещо: под договора за поддръжка на улиците в София е подписа на фъндъка която до преди 2 седмици беше баш баш калдаръм кадъна на Бойка кадъна! Така, че за улиците в София може да се сърдите на кадъните на харем гроб! Затова любимата семесъбирачка на Бай Тошо няма абсолютно никакво право да ***! Денков може да е зле, но в конкретният случай с чиста съвест може да се обърне към харем гроб с думите: да не чувам кадънски вой!

13

Чоко

преди 9 месеца

Обстановката в София след снега е апокалиптична. Ще дам само два примера и то в центъра на града. На площад Руски паметник не може да се мине от паднали и не преместени клони. Същото е положението и по улица Съборна. Колко време е необходимо на новото кметче да си свърши работата и къде са онези хубавци от спаси София , начело с мис Бони, които да направят едно репортажче и да потърсят сметка от аверчето им кмет.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Посолството да вземе да работи вече, иначе ще сменим посолството! Мъпети!

11

Софиянеца

преди 9 месеца

София е България.Про сти селинджъри!Продавате кравите и се гнйетете в нашия град и замърсявате въздуха ни с скапаните си коли.Дано бг плебеите станат под 4 милиона че е пренаселено!

10

Левски

преди 9 месеца

Дела трябват,а не приказки... Не се надърдорихте бе!

9

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Сняг сега вали сега управляват промените вече 3 год защо пишете лъжи ГЕРБ не управлява от 3 год и е пълен хаос вижда се

8

Анонимен

преди 9 месеца

---"А къде е моят МИЛИАРД И ПОЛОВИНА '' , а Баце ?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Бибитко, не се прави на вчерашен, обръщай се към посолството, знаеш, че от тоя мъпет нищо не зависи. Също както беше и при теб.

6

Анонимен

преди 9 месеца

МноО Тенкю Баце , за 13 г. наследството ! Не се ли срамуваш ???

5

Анонимен

преди 9 месеца

Винету, къде е Нетаняху?

4

Анонимен

преди 9 месеца

А извън София иммате ли идея какво става? София, та София.... София не е България