79

Анонимен

преди 6 месеца

Плашок тебе да не те извикаха извънредно на работа хахахаххаа

78

То беше

преди 6 месеца

Ясно,че ЕСгейските г..зове са по..рани и си купуват пак руски горива но чрез посредник.НЯМА ЛИ КОЙ ДА УНИЩОЖИ ТЕЗИ БРЮКСЕЛСКИ ***...АЛИ И ЗАДОКЕАСКИТЕ МОЗЪЦИ ПЪЛНИ С КРАВАРСКИ ЛА...НА??? ТОВА НЕ Е НОРМОЛНО,КОЕТО ПРАВЯТ ИЗВЕРГИТЕ ЗАПАДНИ! Вън от ЕС веднага!!!!

77

Alov

преди 6 месеца

Кръговрата на парите и глупостта_ в Европа замагаме Инди и се правим на зелени

76

Анонимен

преди 6 месеца

ВСЕ ПАК ЕВРОПА Е НАЛОЖИЛА САНКЦИИ НА РУСИЯ,НЕ НА ИНДИЯ...В ТОЗИ СМИСЪЛ ИНДИЯ МОЖЕ ДА СИ КУПУВА ПЕТРОЛ ОТ РУСИЯ КОЛКОТО СИ ЩЕ И ДА ГО ПРОДАВА НА КОГОТО СИ ЩЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ЕВРОПА,ТЪЙ КАТО ИНДИЯ НЕ Е ПОДЛОЖЕНА НА САНКЦИИ ОТ ЕВРОПА!!!АМА ЧЕ ВЪРТЕЛЕЖКА!!!СЪЩО КАКТО АМЕРИКАНЦИТЕ КУПУВАТ КИТАЙСКИ СТОКИ ПРОИЗВЕДЕНИ НА БАЗАТА НА РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ РЕСУРСИ,КОИТО КИТАЙ ВНАСЯ!!!СИРЕЧ АМЕРИКАНЦИТЕ САНКЦИОНИРАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ!!!

75

Анонимен

преди 6 месеца

Мдааа, добре, че е русофобията на ЕС, че и други да печелят на наш гръб!!!

74

Алекс

преди 6 месеца

Санкциите работят.Индия купува руски петрол с голяма отстъпка.Основната печалба остава в Индия.Трохите са за чебурашките.

73

Цирк

преди 6 месеца

И кой губи ,заради ид...те от ЕС,Европа защото плаща тройни цени?!

72

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко което е а именно да ослабне икономиката на ЕС Е ПО ПЛАН НА САЩ- ЗАЩО ИМ СА конкуренти - спира се почтти всяка промишленст а значи без пари в хазната !Осободи ЕС всичките си видове оръжие и прие ново за да работи впк на юсей! Те богатея а ЕС зеро а скакво ще хранът мигрантие сле две годин още никой ге знае Две СВвър фирми на САЩ въртът 17 трилиона долара и купуват всички акции по сета (за което и Путин какза но за тези койито имат акъл

71

Анонимен

преди 6 месеца

ЕВРОПА КУПУВА РУСКИ ПЕТРОЛ ОТ ИНДИЯ!!!И РУСКИ ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ!!!

70

Анонимен

преди 6 месеца

АМА ЧЕ ВЪРТЕЛЕЖКА:САЩ ОСНОВНО КУПУВАТ ОТ КИТАЙ РАЗЛИЧНИ СТОКИ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА КИТАЙ ИМАТ ОГРОМНИ ВАЛУТНИ ПРИХОДИ,ЧРЕЗ КОИТО КУПУВАТ ОТ РУСИЯ НЕФТ И ГАЗ С ИМЕННО ТЕЗИ ПАРИ,НА КОИТО АМЕРИКАНЦИТЕ СЛАГАТ САНКЦИИ!!!С ДРУГИ ДУМИ ЗАПАДЪТ САНКЦИОНИРА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ!!!

69

Анонимен

преди 6 месеца

"....молекулите произхождат от Русия..." Ей тоя гугъл какви бисери твори :))))))

68

Анонимен

преди 6 месеца

Делян Пеевски не е ли сезирал още прокуратурата?

67

Анонимен

преди 6 месеца

До справедлив - Има една притча за омразата. Учителка в детската градина кара децата да вземат по един картоф за всеки човек, който мразят и една седмица да го носят в себе си навсякъде. Някои взели по един, други по два, по три и т.н. По време на тази седмица картофите започнали да се развалят и миришат, а децата с повече започнали да се оплакват и че им тежат. Когато изминала седмицата учителката им казала - Ето виждате ли, така е с омразата. Хем ви тежи, хем душите ви се вми_рисват... :)

66

Альоо

преди 6 месеца

Де е Gейдружинката? Що я няма на барикадата... извинявам се, има един, ама нещо е зле с кратунята, все на смях го избива...

65

Анонимен

преди 6 месеца

Петролът си е същият, руски. Ние го купуваме през фирми, които са на руските олигарси, нищо,цче са регистрирани в Индия, Китай, Турция, и т. нт. Изтръскват ни джобовете нашите национални предатели, които се наричат "правителство"

64

Анонимен

преди 6 месеца

Който е глу-пав, купува през спекуланти, а не директно от източника

63

Анонимен

преди 6 месеца

"А да се карат милиони тонове петрол напред-назад и да се връща дизел, представяте ли си колко излишен въглерод се отделя в атмосферата?" - Точно така и тук се появява въпросът защо искат да си намалим въглеродния отпечатък? Ами за да не се налага милиардерите да си го намалят хахах Наскоро четох, че един милиардер има толкова въглероден отпечатък на година, колкото 1500 гладуващи в Африка за цял живот т.е. за един живот милиардера замърсява колкото 150 000 гладни африканци (ако живее до 100г.)!

62

ГНЕВЕН

преди 6 месеца

Санкциите срещу братска Русия само пълнят ненаситните краварски джобове.Проклети да са всички кравари и нашите родни краварски прислужници-Тагаренко ,Плювню ,Агов ,Инджев и двамцата долни и алчни евреи Паситата ,баща и син!Всеки който се е хванал с краварите ,винаги е бил използван и изхвърлен като мръсно п.с.е!

61

Анонимен

преди 6 месеца

Индия прави пари от префактуриране, ЕС си има дизел, русията продава на половин цена.

60

Анонимен

преди 6 месеца

А така, от Русия през южния полюс го купувайте, може да се разкара и още из земното кълбо, преди да го купите и платите на алчните посредици, нищо, че Русия е част от Европа и може да го купувате без посредници, глуппаци!