171

Анонимен

преди 9 месеца

Тия ЕРП-та освен да ни прибират парите, изглежда че друго не правят. Къде са им инвестициите, 20 см. сняг и един милион без ток.

170

Анонимен

преди 9 месеца

Медиите трябва да тръгнат с екипите в снега и вятъра, да видят как протича една подобна авария , а не да стоят в студията и да дават дума на някакви дето не знаят на кой свят живеят.

169

Смях

преди 9 месеца

До До Смях Най-големия язовир в България е построен от инж. Иван Иванов по проекти преди големите строители комунистите да дойдат на власт. Инженер Иван Иванов е бил осъден на затвор от големите строители комунистите, но когато са осъзнали, че не могат да го построят без него, са го амнистирали, срещу което той им е построил язовир Искър, с което после комунистите са се тупали в гърдите какти са големи строители. Инженер Иван Иванов е обучен по царско време. Та, знайте си историята, другаре.

168

Иванов

преди 9 месеца

Браво на човека ,напълно го оправдавам преди години видях как на една жена за 50ст.недостиг бяха и спрели тока тогава се намеси служител от пожарната и откровено ги предупреди да не се гаврят така с хората и да и пуснат тока другите мълчаха като *** освен мен и този господин нямаше кой да им скочи и да защити жената

167

Анонимен

преди 9 месеца

Може да сте сигурни , че семействата на електроразпределителните дружества също стоят без ток и без вода с малки деца. При затворени и неразчистни пътища как се стига някъде по нивите да се сменят скъсани електропроводи и да се носят стълбове ? Фантастата другаде, това е положението ...

166

Смях

преди 9 месеца

До до смях Да бе, "работеха", но нямаше НИЩО в магазините. :) С други думи, били са ВРЕДНИ за държавата и обществото.

165

До Смях

преди 9 месеца

Елементарно ти отговарям,защото ако некъдърниците се опитат да построят това,което е построено за 45г. нямаше да имаш никакъв ток и никакъв хляб(те и не могат).Щом Асан ще да продава 20% от българската земя дето дядо ти кръвта си е дал за нея и ти седиш тука и ми ръсиш акъл. Защо живее изобщо????????

164

до смях

преди 9 месеца

това е самата истина...изнасяха ток за пари, сега работи по малко от една трета от енергомощностите и изнасяме и пак стига, тогава заводите работеха и тока е бил достатъчен....

163

Смях

преди 9 месеца

До Анонимен 164 Ама наистина, когато настъпи новия комунизъм (шегувам се, няма да го дочакате) новите стари комунисти ще издигнат лозунга - "До всеки електрически стълб - комунист"! Да го подпира в снежна буря, за да не падне и не се прекъсне електричеството! :)

162

Смях

преди 9 месеца

До Анонимен 160 Не позна. Някой друг посочи защо имаше режим на тока - защото изнасяхме срещу западна валута. Отделен въпрос е защо тия велики заводи, които "произвеждаха на три смени" така "произвеждаха" че магазините бяха празни и всичко беше дефицитно и със записвания, някои от които траеха с години или даже ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

161

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 159 Ето това е! Некадърни са да поддържат енергопреносната мрежа. Един да каже "Царят е гол". Некадърни!

160

Анонимен

преди 9 месеца

Tръгнали да викат на оханата ...

159

Смях

преди 9 месеца

До Анонимен 159 Искаш да кажеш, че държавата е малтретирала собствения си народ и то за некой гнусен американски долар? Аууу, ти направо разказа играта ня цялата комунистическа идеология, според която комунистическите държави бяха постигнали самодостатъчност, Запада беше "гнил", а държавата "мислеше за народа".

158

до 151

преди 9 месеца

Умишлено изкривяваш думите ми, за да ги омаловажиш и пак да изкараш мъжа от клипа черен. Човекът е от село/квартал близо до града. Там едва ли има работа, вероятно работи в града, за да има препитание, вероятно блъска по 6 дена в седмицата, ежедневието му не протича като на бабата ти преди 50 год. и едва ли има хранителните запаси, които е имала баба ти. С това приключвам с провокациите и манипулациите ти с цел демонизиране на мъжа от клипа. Вероятно, гониш някакъв фирмен интерес

157

Анонимен

преди 9 месеца

Да имате мозък да обясня ! Режим натока по Тошово време има и една от причините , че заводите имат нуджа от енергия за да произвеждат и да правят добавена стойност на икономиката , затова и работеха на 3 смени .

156

Анонимен

преди 9 месеца

Има разлика защо имаше режим на тока преди и защо няма сега. Преди имаше режим защото държавата продаваше и изнасеше ток за чужбина и вземаше валута за това. А сега защото са некадърни да подържат мрежата... разликата е огромна

155

Смях

преди 9 месеца

До УУУ....УУУУ... Е като имало всичко това при Живков, защо имаше режим на тока, а в магазините хляба свършваше преди обяд и генерално бяха празни, бе другаре? Защо всичко беше "дефицитно", нали много сте "построили"?

154

Анонимен

преди 9 месеца

Какви американци стоят без ток ? Виж историята , не помне коя година Ню Йорк остава 14 минути без ток и какво следва , аман вече !

153

УУУ....УУУУ...

преди 9 месеца

Има снимки на България 1945г. Има и от 1989г Има и от 2023г.Разликите и приликите намерете сами. Режим на тока имало при Живков,да така е, ама има и 3000 язовира,АЕЦ и многооо панелки,в които живеете с ток,вода,канализация, училища,детски градини,паркове,улици и т.н. Демократи я си погледнете през терасите да си видите плочки пред блока, които са на 50 години ще бъдат там още 50г. защото 34г. само хотели и кооперации по 5 000 лева квадрата без канализация може да правите.УУУУУ...

152

Смях

преди 9 месеца

До Анонимен 154 В България фашизъм не е имало, а през комунизма имаше яко режим на тока. Според мен демокрацията яко разглези такива ревльовци, които започнаха да искат магии от енергото, да му гарантира, че при снеежен ураган няма да има проблеми с енергоподаването. Смятай колко по-добре е при демокрацията, щом нещата толкова са подобрени.