152

Никога

преди 9 месеца

...не трябва да забравяме, че този размаха юмрук точно в деня,който влязохме в Чакалнята на Еврозоната! Цял преврат спретна,за да опази собствения си Г'з! И че саботира държавата,е обществена тайна! Още си мечтае да е българският Рукашенко,зад гърба на който стои...Путин! А дано,ама надали!

151

Анонимен

преди 9 месеца

А кой ще озапти Радев?

150

Тъй

преди 9 месеца

...наречените "фили", все посолство бълнуват! Отдавна Радев /и ДС-сектата зад гърба му/, мечтаят да си създадат свой ДеСе-н проект, на който да му дърпат конците отпада! Така че , на евтини постановки да не верваме! И Шарлатаните,рак той ни ги натресе ! И как ще е налагал вето, като я карахме все без бюджет при неговите служебни! И на него много му харесваше!

149

Анонимен

преди 9 месеца

Мисли само за себе си.Сто процента.

148

дара

преди 9 месеца

Не мога да разбера защо щом някой каже нещо против Управляващите /назначени от посолството/, то той задължително е Русофил. Не е ли възможно да се защитава българският интерес.В случая освен от Асен Василев не съм чул друг икономист който да се изкаже, че проекто бюджета е добър и изпълним.Ако това за продажбата на земя от държавния фонд е истина то това вече граничи с предателство на националните интереси и си е за излизане отново на улицата.

147

Евала !

преди 9 месеца

Браво Г-н. Радев,единствено вие мислте за народа,всичко друго е слугинаж !

146

Анонимен

преди 9 месеца

С вето няма да стане!! Трябва дърво и Асан да върви от където се е домъкнал!

145

Анонимен

преди 9 месеца

Ветото на президента е едно голямо нищо.Излишни важности.

144

до 148-ми

преди 9 месеца

Прочети конституцията, там пише за какво ни е президент и какви правомощия има. Отделно от това, ППЛГДБ продължават да се държат неадекватно, правят нещата така, че да изглеждат ок на хартия, но реално е абсолютно мазало и това се вижда по всичко, случващото се в държавата. Не ме разбирай погрешно ГЕРБ-СДС, ДПС, БСП, Възраждане и ИТН също не са стока.

143

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

А защо забравяте промените С ВАС СМЕ а ДБ коленичиха пред президентството

142

Йордан

преди 9 месеца

Радев вкара във властта и Василев, и Петков. Сега да се покае първо, а после да ръси акъл.

141

Емигрант

преди 9 месеца

До 149 - какво равновесие бе ум "универсален" ? Обясни ми тогава кое е противовес на корупцията, ефективно за да няма равновесие ? Равновесие казва този мозък ***, значи сте бедни за да има равновесие с богатите ? А чувал ли си за "проsт народ - слаба държава" ? Равновесие нали ? Държавни пари за един човек, за лукс, банкети и екскурзии без да има право на глас, защото НС е органът който управлява по конституция в България ! Равновесие = проsтащина !

140

до Емигрант

преди 9 месеца

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище, охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за някакви си, морал, конституция, бюджет, военни кризи и най-малко пък за дереджето на възрастните и простолюдието. Времето го показа. За него единственото важно беше, че баламурниците отново го избрахa, иначе имунитета и авантата отиваха на кино ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата !

139

148

преди 9 месеца

За да има равновесие във властта, неуки ***! Сегашните "демократи" открито искат цялата власт. Самозабравят се . И най-важното: са изключително *** , но са в състояни от инат да погубят цялата страна

138

Емигрант

преди 9 месеца

Хайде бе баламурници, някой ще ми обясни ли за какво ви е президент, като сте парламентарна република ? Нали слагате минуси, обосновете се, какво прави този човек на тази длъжност ? Поне да вдигаше и сваляше знамето, а той и за там има чирак !

137

ноятс

преди 9 месеца

Фуражката никога няма да признае, че той им е "създателя"! Само критики, а покаяние?!

136

Анонимен

преди 9 месеца

Разпродаване на Държавния поземлен фонд???? Защо не е това заглавието????? Защо досега нямаше въобще дискусия за това в медиите????? Какв ще разпродават и на кого????? Нали чрез продажба на земя евреите си присвоват чужди територии??!! Нали чрез рарешаването на продажбата на земи разпродадоха земята на Украйна о предизвикайа война да сеи я вземат напъ;но?????!!!!

135

Анонимен

преди 9 месеца

Не съм му чел будета на Асенчо, но сигурно е скандален. Четох на една община, скандално е. Харчат пари които нямат.

134

леля Пена

преди 9 месеца

ХЕЙ ДРУГАРЮ,ТОВА Е ДЪРЖАВА,А НЕ СЕЛСКАТА ТИ ДЕТСКА ГРАДИНА.ИЛИ РЕАГИРАЙ КАТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК,ИЛИ СЕ МАХАЙ.СРАМ ЗА НАЦИЯТА СИ ТИ !

133

Анонимен

преди 9 месеца

Руският ботуш = Юдейския ботуш!