45

Анонимен

преди 7 месеца

Къде е Бонева с лопата в ръка да рине. Нали се снима на паветата и каза, че при него няма да има такива неща, няма да ги допусне и ще дава личен пример. Къде е сега?

44

Прованса

преди 7 месеца

Неделя към обяд почват опашките в магазините. Сега като спряха пътищата и не можаха да се приберат, вчера на обяд нямаше опашки в магазините, рядко се разхождаше някой с куче и снегът остана чист.

43

Анонимен

преди 7 месеца

А Ваня Григорова почисти ли маалите?Или предизборно беше отворила голямата уста,а сега се е скрила на топло в общината и гледа сеира.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Журналистите от БТВ и Нова гледаха със захласт другарите от ПП и ДБ. Сега да излизат и да чистят улиците.

41

Път

преди 7 месеца

Ами пак трябва да се спасява София.

40

1280

преди 7 месеца

Много е лесно да се плюе другари жълтопаветни некадърници. Сега лъсва истината колко струвате.

39

Ами

преди 7 месеца

Журналистите да оставят микрофоните и да грабват лопатите. Нямаме нужда да ни разказват зимни приказки.

38

Анонимен

преди 7 месеца

GOLQM REV ZA SCHIBANATA SOFIQ I NI DUMA ZA TEGLOTO V STRANATA AI STIGA

37

Анонимен

преди 7 месеца

Гербавите *** си седят на топло и лаят срещу новата управа,която е на две седмици.Излезте поне да си изчистите пред блока или къщата готованковци.

36

Театър Сълза и Смях

преди 7 месеца

Ако вчерашната сутрин в София беше днес, поне до обяд щеше да е блокаж.....

35

Ух

преди 7 месеца

Почистването е работа на електората, който от време на време работи и не трябва да се претоварват. Но спрат ли им заплатите ще почнат обири по улиците.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Пак ли Банкянския ви е виновен, нали институциите са под управлението на Смучи София, ПП и ДБ!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да имаме и малко търпение.Обстановката постепено се нормализира и да сме наясно,че разполагайки с наличния ресурс от хора и техника се прави всичко възможно.Не може като с магическа пръчка да изчезнат проблеми,които са замитани с години.

32

ЕДНО КРИВО ПАВЕ

преди 7 месеца

НЕ ВИДЯХ ЕДИН ПРОТЕСТИРАЩ С ЛОПАТА В РЪКА ДА ЧИСТИ.... НИ КИРО, НИ АСЕН, НИ РУМЕН, НИ КОРНЕЛА, НИ КОСТЯ, НИ СЛАВЧО, НИ ТОШКО....... НАЛИ ВЕЧЕ СОФИЯ Е ЧЕРВЕНА.. ЗАЩО НЕ СИ Я ПОДДЪРЖАТЕ..??

31

Анонимен

преди 7 месеца

До телевизионната кула 50 см неизчистен сняг и три буксуващи коли.Васил Ухото не си е свършил работата!

30

Аре стига

преди 7 месеца

Друга тема нямат ли журналистите?

29

До1280

преди 7 месеца

Хайде стига тролска глупост. Положението е такова именно заради Банкянския мошенник . Това ни завеща бащицата слънце неработещи институции неспособни да се справят с нищо . Нямаш право да виниш някой с 6 месеца управление за проблеми трупани десетилетия. А за София какво да кажем кмета е на месец, а герб беше на власт 17 години ,кой е виновен според теб ***?

28

бахти погрома!

преди 7 месеца

В центъра нищо не е пипнато! От дърветата висят клони, крепящи се на магия. От столичен инспекторат взеха да ми мънкат по телефона колко били заети в момента, не може ли сами да преместим клоните и т.н. А като дойде време да ни дерете с данъци, не може ли вие да ми ги платите, а? Единственият начин да ги накараме да си размърдат д-тата ще е от посолството да изместят прайда през зимата - тогава ще се разчевръсти новата "власт" и всичко ще светне.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Днешната ситуация е следствие от предишното управление.Нищо не се случва от днес за утре .Невъзможно е да изградиш правилно мнение за кмета имайки предвид няколко дневното му управление.

26

Анонимен

преди 7 месеца

1280, свиквай, бате, промяната наистина ще продължи, а ревачите, като теб, те ще бъдат изринати.