135

Анонимен

преди 9 месеца

Еднополюсният свят, подчинен на пиндостанските правила, пропада в безната на варварството. https://dzen.ru/video/watch/655caa41363b62143f5c3021

134

ВНИМАНИЕ, ОПАСНОСТ

преди 9 месеца

Путин прави еничepи от окупираните украинци.

133

Анонимен

преди 9 месеца

хахаха е6aтаф недъгавото джyдже. Украинците все едно бълха ги ухапа с тая "военна операция" - оня късия с големите заявки, аха-аха да ги превземе, накрая остана с пръст в *** - само 20% превзе и сега Украйна ще влиза в НАТО и ЕС и става непревземаема крепост, а оня бaлък от бункера трябва да налива милиарди, за да убеди укрите от превзетите земи, че са руснаци. Скъпо начинание, обречено на провал. Русия стана за смях. Никой вече не ги бръсне. СРАМ! СРАМ! СРАМ! Опреха на Копейкин бате. LMAO

132

Анонимен

преди 9 месеца

Плашипyтарникa пак се изтръцка на сигурно изпод памперсa (от дълбоката бункерия, разбира се...). Тоя путин започвам да се чудя дали е минавал казарма, eбатaф джуджето недъгaво, той няма да е минал военна комисия, залагам 15 лева в залог на твърдението си.

131

смърт

преди 9 месеца

Тя смъртта си знае работата, няма какво да мислим за нея. Давайте да видим на тая малка cyкa Путин какъв му е проблема, докато още мърда? Кво ще кажете?

130

Издялкан Тъп Пич

преди 9 месеца

Путине, моите уважения брато, но аз лично съм закърмен с демократични ценности и това да живея под деспотизма на Русия не ми приляга и съм готов да излея цялата си кръв за тази кауза. Ти ако искаш пращай и терминатори масови убийци, съвсем не ме е страх, честно да ти кажа.То нали веднъж се мрe. Аз от когато разбрах, че съм раждан и от както разбрах, че смъртта чака всеки един от нас, започнах да не се плаша от смъртта, но преди много мислех за това кога ще умра и много се депресирах. ПОНЯЛ ***?

129

Анонимен

преди 9 месеца

Твърдяло се било, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия. Твърдящите лъжат. Пригожин набираше затворници за попълване на редовете на "Вагнер" и когато Президентът Путин поиска ЧВК да се влее в редовете на ВС на РФ и да се подчини на военното командване, Пригожин вдигна част от "Вагнер" на бунт срещу Москва.

128

Сладкарница КГБ

преди 9 месеца

Путин умpя - това е двойник. Захаросан Путин, иначе казано - ПУДИНГ

127

Анонимен

преди 9 месеца

КГБ уби истинския Путин и изгради нов президент на русия, на основата на визията на Путин (двойници) и неговите безспорни постижения в международен план (приживе). Путин бе един изключителен човек. Много мъдър, може би най-мъдрия политик в Европа. Но вече го няма - управляват ни двойниците му, а той е убит и мъртъв.

126

Астрид Линдгрен

преди 9 месеца

"Дребосъчето и Карлсон, който живее на покрива"

125

Карло Колоди

преди 9 месеца

А истинския Путин може ли да каже нещо по въпроса или е във вкочанен вид и не може да обели дори думичка?

124

Този не е Путин.

преди 9 месеца

Истинския Путин беше много добър човек, преди да го ликвидира КГБ.

123

RIP Путин!

преди 9 месеца

Истинския Путин беше много земен човек, разбираше се с всички, дори със САЩ. Беше медиатор в отношенията САЩ и Китай. До момента в който не го убиха и не монтираха двойниците на негово място. Това се случи преди 10 години. Беше лето 2013. ПОМНИМ. ПОЧИВАЙ В МИР ПУТИН! ТИ БЕШЕ ДОБЪР ЧОВЕК! ПОМНИМ ТЕ! ПОЧИВАЙ В МИР БРАТЛЕ!

122

г-н ТОДОР ЖИВКОВ

преди 9 месеца

СССР е едно недоносчe, което отстъпи на най-висшия ред, измислян от човечеството - говоря разбира се за демокрацията. Някой има ли против? Самия Пудинг се опитва да имитира демокрация в Русия, което следва да ви покаже, че в думите ми има правота. НЕ МИСЛИТЕ ЛИ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

121

( ._.) ( ._. )(._. )

преди 9 месеца

Пудинг да рипа по-тихо, да не събуди германците, че лошо ни се пише на всички комунисти.

120

Учете Немски

преди 9 месеца

Русия вече ГАСНЕ. Германия още не е изгряла.

119

Това знаехте ли го?

преди 9 месеца

Руските *** са запазили пениса на Распутин във формалин. Това знаехте ли го?

118

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната смешка от пропагандната война, която Киев води не само срещу Москва, но и срещу всички нас. Еми съчувствието на хората по света отдавна приключи. ВСУ воюват срещу ВКС на РФ. Убиват руски войници, извършват военни престъпления срещу цивилни, стрелят срещу сънародниците си в Крим и неподконтролните на Киев територии. Първо не са беззащитни и второ това е гнусна война за очерняне на противника в Гьобелсов стил. В това са особено отвратителни.

117

Германец

преди 9 месеца

"Чекатило е украинец" -- рашките наследиха мястото на СССР в съвета за сигурност на ООН. Наследиха и ядрения арсенал на империята на злото. Защо да не припознаят и Чикатило като свой? Виждаме, четейки статията, че пасва на руZZкий мир :)

116

Истина

преди 9 месеца

Истинския Путин загина, когато го разведоха с жена му. Това са двойници.