29

Елементарно

преди 9 месеца

Путин и цялата орда управляващи *** във фашистка Русия ,използват психопатската философия на Дугин да насъскват недоволството от беднотията на крепостният народ в посока ,различна първопричината.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Не бих го нарекъл философ. По-скоро идеолог на съвременната руска политическа доктрина, която може да се нарече дугинизъм. Руснаците скачат от една догма към друга - от панславизъм към марксизъм, та до дугинизъм. От Император към Партия, та до Путин. Но в своята същност и трите идеологии са еднакво тоталитарни и античовешки.

27

Анонимен

преди 9 месеца

АНЕ КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА С ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН? СПЕЦОБОСРАЦИЯТА КАК Е?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Руският фашизъм е по-лошо от западния фашизъм, нима? Русия развиваше провинциите си, докато Западна Европа докара бившите си колонии до канибализъм. Западната идея е за зануляваме, нулев растеж, деиндустриализация, депопулация, поддържане на 1 милион бели шефове и 1 "мръсен" милиард маса от хора. Останалите 8 милиарда души се изнасят на други планети за реинкарниране. Знаете ли, че вече големите имена в бизнеса СА ИЗКУПИЛИ ПРИРОДАТА не само в САЩ?! Ще дишате кислород, ако ви се позволи.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Тези обобщения върху огромното количество публикации на Дугин *** Христова ли ги е направила?

24

Анонимен

преди 9 месеца

тоя е от бандата на лудте койоти заедно с Медведа, Утин и разни други пияндета

23

Анонимен

преди 9 месеца

Прекалено дълга статия,за един просто луд човекомразец..

22

До 25

преди 9 месеца

И ти ли си от тези безработните, които са завършили измислени специалности като африканистика, социология, право, философия, психология, културология, МИО и тем подобни за хора със специални образователни потребности?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Дугин е специалист по африканска култура и е писал книги за Африка. Африка има много богата култура, колкото и да не им се вярва на надменните западняци. Според Дугин бялата раса е нанесла големи вреди на човечеството.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Другите страни около Русия не са фашиски и са спокойно. Укрите искат НАТО също не са антифашисти и се готват за война.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Първо разправят колко руски бил после разправят че бил като разно западни идеолози после плюване плюване плюване и нищо друго. Какво трябваше да разберем от това оплювачество не е особено ясно ощ повече едва ли някой у нас се интересува от него.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Колко много писано и започва с лъжа - в Украйна няма пълномащабна война.

17

Анонимен

преди 9 месеца

И в Чалгария е пълно с такива опасни философи, които си избраха внуците на комунистите да ги управляват. Опасни са най-вече за себе си и за нормалните демократични хора около тях, които прецакват с философията си и ги правят на крепостници.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Северна Корея най-после успя да пусне разузнавателен спътник, след многократни неуспехи. А също и след посещението на другаря Ким в Русия.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Другарят Ким може да достави всякаква бройка снаряди необходими на направят ако трябва цялото боеспособно население на Европа на кайма.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват".

13

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна започват да мобилизират от 17 до 70 гоишни.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Руските куршуми, снаряди, мини и дронове абсолютно не се интересуват от какъв пол е врагът от другата страна. Ако врагът е въоръжен и не се предаде, той ще бъде унищожен - в женски бронежилетки или мъжки.

11

Анонимен

преди 9 месеца

До Маринчо Кожухаров - ти защо си мислиш, че това е реална личност, това е псевдоним зад който пишат различни журналисти каквото им се поръча.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна е част от западния свят, Украйна не е Русия. Но в този западен свят Украйна се възприема като нищо повече от стръв, ако не и като свещена жертва за борбата срещу Русия. Това означава, че битката ще продължи до последно. И махмурлукът на жителите на Украйна ще бъде особено болезнен.