152

Анонимен

преди 9 месеца

Новият модел BMW iX1 вътре е по-зле и от лада. Някакви евтини пласмаси копчета за регулиране на седалките, head up дисплея пълна трагедия, всичко скърца вътре като при Тесла ако го натиснеш, всичко евтино. Батерията слаба, три пъти по ниска мощност конски сили от Тесла. Шумоизолацията мизерна. И за това му искат 65 хиляди евро. 65 хиляди! A в Китай го продават за 52 хиляди, за 3 месеца продажбите са практически нула.

151

Анонимен

преди 9 месеца

Ха, ха, ха, при речта на шампоановият академик залата е полупразна.Много си значим, лалугер!

150

F-16

преди 9 месеца

пристигаха и 2021, и 2022, и 2024 ще пристигатм у 2025, и 2030 - все ще пристигат, споко, САЩ са надеждни партньори.

149

Анонимен

преди 9 месеца

Благодарско и на русоФОБИТЕ :България на всички последни места в ЕС , по всички показатели , за 34г. , в хазната липсват вече 43 милиарда ,. при управлението на Баце и слугинажа му към ДПС , дефицитът бе 36 млрд. ... ПП-Дб ги допълниха до 43 млрд...Това е България СЕГА !Ще става и по-зле !

148

Лъже видяха го

преди 9 месеца

Лъже

147

Украйна

преди 9 месеца

Позорът на западния военно-промишлен комплекс! 170 милиарда военна помощ за Уркайна, колкото 3 годишни военни бюджета на Русия - това какво е? Вече никой не знае какво да прави.

146

Анонимен

преди 9 месеца

Прочетох много от коментарите и ми стана топло. Май ще се откажа от руски газ за отопление, достатъчна е тази жлъч на измислените русо-роби коментатори за да ме грее.

145

Анонимен

преди 9 месеца

НАТО са пълни некадърници! Месеци наред да правиш реклами на контранастъпението, закани и биене в гърдите, уверени в успеха, целия свят да те подкрепя с пари и оръжия - и накрая да се провалиш позорно с гръм и трясък.

144

Ф-16 пристигат 2024

преди 9 месеца

До Анонимен 149 Скоро Ф-16 пристигат. Българските пилоти, мкоито ще летят с тях са обучени. Това е реалността. Останалото са последните напъни на руските мегафони в България, преди тази опорка да я сполети неизбежното.

143

Анонимен

преди 9 месеца

Този американороб докога ще си търси Торбалан, с който да се оправдае за предателската си политика?

142

Анонимен

преди 9 месеца

Западът губи в Украйна. Пред очите на целия свят. Това разбират в Китай, Индия, Близкия изток, Африка, Южна Америка. И там започват да действат по съответен начин. И ако САЩ си мислят, че в Украйна губят, а на някакво друго място ще спечелят - тогава много се лъжат. Западът вече няма време. САЩ от хегемон се превръщат в една от страните на картата. И тогава ще им се наложи да преговарят с другите, а не да диктуват. А България отново е на губещата страна - честито.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Дори само един квадратен метър от Украйна да остане без да бъде демилитаризиран и денацифициран и враждебен към Русия, то западът веднага ще разположи там гаубица, или ракетна установка или някакво оръжие срещу Русия. Русия сама ще реши и определи каква територия да остане от Украйна и под каква форма, така че да бъдат изпълнени целите на Специалната военна операция.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Бг-Премиер ни сапунисва и замеря с джапанките си !

139

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 147 Няма русофоби. Има хора, които са свободни и отказват да целуват руския ботуш и да се навеждат на руските фашисти.

138

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ се изплюха на България с F-16, а българите се гушат свенливо и казват - дъжд вали.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Ф16,Страйкър,Пейтриът,Хаймарс,дронове от Америка и шут в задните части на Рассия,бе...Досвидай Неумитая Русь...

136

Анонимен

преди 9 месеца

Пак лошо , не уцелихме и на русоФОБИ !

135

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 137 Откога не си излизал зад граница? 89та? :)

134

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

133

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 117 - По твоята логика и Сърбия трябва да върне Войводина и Нови Сад на Унгария.