135

Анонимен

преди 6 месеца

134 за теб отдавна няма жишищна сграда укропитек. Е на вчера в киев се взриви граната от военен в жилищна сграда. Сигурно путин и шойгу са я взривили? Хайде марш от тук с фашизма скрит зад либерастията ти. Подвивай тролската опашка и да те няма.

134

Боби

преди 6 месеца

До 82-ОМБР Ракетите знаеш ли са скъпи нещица. Дори дроновете Геран и Скалпел са скъпи относително. И за това никой няма да стреля ЦЕЛЕНАСОЧЕНО по граждански обекти ОСВЕН АКО ТАМ СА СЕ СЪБРАЛИ ГРУПА ВОЕННИ(примерно представяне на нови модели дронове в еди кой си Хотел...) Всички разрушения на чисто гражданска инфрасруктура са от свалени РФ боеприпаси или неуцелили ВСУ зенини системи.

133

Анонимен

преди 6 месеца

Краваророби геiропейци върви ли плана Ран-Ът? Д-р Желю Желев ви вика всички при него.

132

Анонимен

преди 6 месеца

Местните русофоби да заберат 30-те хиляди дезертирали укронацисти туристи и дружно към окопите на Донбас!!! Не ви искаме тука!

131

82-ОМБР

преди 6 месеца

Борис Писториос министър на отбраната на Бундес републик Дойчланд обяви нов военнен пакет за Украйна на стойност един милиард и триста милиона евро!

130

Анонимен

преди 6 месеца

Какво става с контранастъплението? Имам предвид с руското настъпление. Нещо нищо не съобщавате. От самото начало всичко беше ясно, защото който воюва с Русия има 2 варианта на развитие на събитията: 1. Русия печели; 2. Никой не печели (всички умират). Тези два варианта си ги набиите на kратунiте или по-добре си ги набиите в dupaрите!

129

Анонимен

преди 6 месеца

В Северна корея са изпробвали нова балистична ракета, а нашите русофоби редовно изпробват вкуса на аnаlа на Шиши!

128

Анонимен

преди 6 месеца

131 янките *** там - Едуард Уолтър Уилтън, е убит в битките за Бахмут. Негов близък потвърди за *** му, но отказа допълнителна информация.В сражение е загинал и бившият морски пехотинец Грейди Керпаси. Подробностите за смъртта му бяха публикувани в платформата GoFundMe от името на семейството му.

127

Русофоб мирижляк

преди 6 месеца

Появиха се русофобите и кравароробите и замириса на конски ф.ъ.ш.к.и.и!

126

Боби

преди 6 месеца

До анонимен *** ЛАДА. Москвич, УАЗ и прочие са правени за Руските условия. 40% от територията на РФ е зад полярния кръг това означава 9-10месеца зима. 70% от територията е толкова слабо заселеначе ако не бяха месторожденията на полезни изкопаеми пътища до там щеше да е нерентабилно за създаване. Е за движение през тези земи без път са и тези Руски машини и се справят добре. У нас освен за експлоатация на село или служебно във всички други случаи е нормално да се ползват други автомобили.

125

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 101 Да,наистина русия не е изгубила територии,но тя загуби човешкия си облик още с първата истреляна ракета по жилищна сграда,пазар,търговски център,театър... По делата ще ги познаете! За положителния герой е въпрос на чест в списака му с цели гореспоменатите мишени да отсъстват!

124

Анонимен

преди 6 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

123

ФАЩ дришня

преди 6 месеца

По информация на американските СМИ половината от Сан Франциско е покрит с 0tпадъцi и mrъс0тия. 30% от улиците му са надрискани с fekалии. Масово живеят по улиците, фрашкано е с клошове, наркомани и джендери, от които масово болни от спин и всякакви болести. Градските власти са отделили милиони долари за почистване на най-джендерската краварска кл0ака.

122

Анонимен

преди 6 месеца

Фенките на Сорос и Козяк яко щамповат коментари и минуси!!! 0тврат!

121

Боби

преди 6 месеца

До генерал смърт Еленовъда и Компютърджията министър председател осигуряват в момент на армията по 100 танка всеки месец(Т-72Б3мод 2022/Т-80БВМ/Т-90М) и около 100 ремонтирани от Донбас. 2 милиона снаряда годишно 120/122/125/152(1930)/152(1970)/152(Коалиция)(200 до 500$ парчето) и се разширява производството а Европа произвежа 750 000 155мм(останалите калибри в НАТО са на доизживяване) по цена около 4000Евра парчето а САЩ произвежда след спешните мерки 850 000 снаряда по 8000$ парчето

120

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя сайт вони, вони на мирижливи русофоби!

119

Анонимен

преди 6 месеца

Русия мачка укронацягите и натовските наемници фронта и започна да се носи ужасна миризма от оцапаните бикини на русофобите.

118

Киро кривата джука

преди 6 месеца

Имаме страхотен прогрес с 33 години под краварско р0бство. От 10 милиона станахме 5. Бензина от 30 ст. стана 3 лв. Билетчето за градския от 10 ст стана 2 лв. Дълбаем под дъното заради поганите русофоби. Единственият изход за БГ е всички русофоби да емигрират назапад. Не ви искаме тук. Отивайте там където "Всичко което лети се яде", с което ни излъгаха през 90-те години. Русофобе, ти си никой и тук и там. Там ти си 0тпадък за утилизация.

117

Анонимен

преди 6 месеца

сVинката Шиши е хванал цялата сглобка за т0пките и командори. Дори вече е нещо като шефче-говорител. Муахахаха)) Контингента на пп-дб гроб мълчат като риби и се подчиняват. Нали щяхте да го сваляте бе? Явно горецитирания контингент страда от Стокхолмски синдром. Вие сте мега поZорище. Плювам на вас всички контингентори!

116

Диванен бияч

преди 6 месеца

Като си такава диванна отворка и подържаш западните джендери, *** и мри за Zелената наркоманска гнида и компания. Ама не ти стиска, защото нямаш топки. Имаш само кафево по русофобските си ***))))