111

Анонимен

преди 6 месеца

Има нещо много силно в този регион Кавказ в шахматно отношение..Азербайджан и Армения в частност. Трима от шестимата шахматисти с най високо ЕЛО в историята на шахмата са от Азербайджан и Армения. Доста шах практикуват там. Каспаров, Аронян, Мамедяров.

110

Разкрити

преди 6 месеца

Трролове, бяхте разкрити! Целите да нас*рете форума за да заглушите нормалните коментари и да отвратите четящите, ако може и да помрачите радостта на България са ясни! Няма да ги прикриете с коментари от сорта "може ли разбирачите да коментират последните ходове"! НА НИКОЙ не му трябват коментари - който се интересува, е гледал или ще потърси ПРОФЕСИОНАЛЕН кометар от други места, а не от троолове! Няма кой да се върже! Разкрити сте и вече е ИЗБОР! Осъзнайте се, покайте и спрете! Честита победа!

109

Рендету

преди 6 месеца

Ето в тези момичета трябва да инвестира държата ни, а не в "ритнитопковците" (футболисти в Бг вече няма!!!)!

108

Димитър Пенев

преди 6 месеца

Сега кончето тук и там Царя до Топа. И другите фигури напред.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Сега някой от разбирачите тук може ли да коментира последните ходове преди победата.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Евала на момичетата, да им е честита победата.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Кои държави са участвали, че тук пише само за Грузия и Азърбайджан? Браво на момичетата! Скромно финансиране на федерацията, а резултата отличен. Де да беше така и във футбола.

104

До тролловете

преди 6 месеца

троооолове, спрете се! Никой не ви се връзва на театъра със "спора за шах"! Под другите статии сте същите! Имайте грам чест и се разкарайте! Спрете да тровите хората,защото всичко се връща! Не го ли разбрахте! Ако не сте троолове, докажете го, като спрете безсмислените "спорове" и уважете златните момичета! Те заслужават! А ако четат - умни сте, момичета, не се врързвайте (малко са, но шумни),а помислете ;) Браво и благодарим, че направихте цял народ щастлив! Живи и здрави и още по-големи успехи

103

Анонимен

преди 6 месеца

Така си мислите...Обаче ако бях играл аз , Никоя нямаше да победи Защото съм непобедим..

102

Анонимен

преди 6 месеца

Честита победа и наздраве!

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен И за Карлсен има постояно скандали че ***. Може да е добър че ***.

100

Анонимен

преди 6 месеца

до 113 Слушалка в ухото ли има Карлсен, к'во има че да му подсказват? Ти си бил много зле бе! Върви си лягай, че ставаш за смях!

99

има тро*лове

преди 6 месеца

Тук няколко (или един от няколко места) тро*ла се правят на разбирачи и уж "спорят", но всъщност имат 3 цели: 1: бутат истинските коментари (радостта на Българите) назад ; 2 пълнят форума и в случай, че някоя от шампионките прочете, да се разочарова ; 3 спамът им кара повърхностните нормални хора да кажат "как може да сме такива". Е НЕ СМЕ - ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ стискаше палци на момичетата и им се радва! И под други статии същите *** се "карат" за русия-атлантизъм по същите причини! Честито!

98

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 98 При Карлсен има вече и компютри и бърз шах но при Карлсен всички играят заедно и се вижда кой е най-добър,Остават и съмнения че някой му подсказва онлайн.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Как така Азербайджан, пък европейско първенство. Да не е евро-азиатско първенство. Израел участваха ли?

96

Петър Младенов

преди 6 месеца

Българските жени отново отсрамиха мъжете! Особено голям е контрастът с онези *** от т.н. "Национален отбор по футбол" които освен за черно тото, артистизъм и за кючеци в чалготеките за друго не ги бива!

95

Анонимен

преди 6 месеца

до 109 Класациите са направени на база резултати ве, смееешник!

94

до 105

преди 6 месеца

Тия класации са на ФИДЕ, там няма да класират някой начело, дето се обяви против мафиотските организации, които променят постоянно правилата.

93

До 107

преди 6 месеца

Аз, иронично го казвам.

92

Анонимен

преди 6 месеца

До 101..Е нали Поветкин игра срещу Кличко.Оня го млати до посиняване.