11

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите не се ли притесняват да си демонстрират така явно злoбата? Не прави добро впечатление.

10

Анонимен

преди 7 месеца

А един мърляв наркоман заедно с неговите куратори извратеняци от Брюксел се заканваха, че Русия ще рухне под санкциите, че ще върнат Крим до есента, че ще победят Русия на "полето на боя". Всякакви нeнормалници има, всеки си говори каквото му падне.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Според независими източници, в първите дни на конфликта са унищожени 40 танка Меркаба. Меркаба има няколко слаби места, и при това Хамас знаят точно къде да удрят. Има видео с което унищожават танк Меркаба с РПГ което сигурно е на 70 години и танка за милиони долари отива на кино. Към настоящия момент вече са унищожени 50 танка, което е много за такъв конфликт

8

Помнещ

преди 7 месеца

Евгени Пригожин ..."Никакви артилерийски обстрел не е имало по Донбас! Никакви нацисти и фашисти не е имало! Просто Путин искаше да назначи своят кумец на мястото на Зеленски и да раздаде Украйна на свои олигарси"!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Нешата вървят към провал за Израел, нещо като "контранастъпление" номер 2.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Нетаняху показа на Джуджито как се прави "Специална военна операция".

5

Анонимен

преди 7 месеца

Вече 2 месеца Израел нищо не постигнаха освен да избият няколко стотин деца.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица. В момента тази измислена държава Украйна съществува само благодарение на милостта и благородството на Путин и на руския народ.

3

Ментора бай Иван

преди 7 месеца

Тия люти закани само подстрикават към терор! Натаняху ги използува явно умишлено ,за да прикрие своите военни престъпления! Но света не е само от евреи фанатици и мюсюлмани фанатици ,има свестни и разумни хора ,които искат незабавно спиране на геноцида над палестинците от страна на евреите ,връщане на палестинците на окупираните им земи и създаване на независима държава.Палестина!

2

Тео

преди 7 месеца

Всички рано или късно ще си заминем от този свят. Илюзия е да се смятаме за по-равни от другите. Прекъснеш живота на един, появяват се 10 на негово място. Корена на мизерията се крие в нетолерантността на тези религии. Когато избиваш безразборно деца нямаш оправдание. Това, да притежаваш сила е отговорност. Евреите не го разбират(или поне елота им). Ще си патят . Мюсюлманите са свикнали!

1

Браво

преди 7 месеца

Само така....