72

Анонимен

преди 6 месеца

Жалките украинци дори не се бият за собствената им земя, тя отдавна е изкупена, даже новите и господари не дават там гробища, искат кремация на нещастниците.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Трролове като долния които се радват на смъррта не искам по форумите...

70

Анонимен

преди 6 месеца

С чужда пита помен правят украинците. Запада толкова ли е глупав да ги въоръжава. Ами че те са руснаци. Нали гледате украинския филм. Едно към едно руска сапунка. Сами си показаха потеклото и произхода.

69

Анонимен

преди 6 месеца

До четирите коня.На срещата в Сан Франциско Байдън и Си вървяха по една пътека като бити коне да ге , но нито си говореха нито се поглеждаха....

68

Анонимен

преди 6 месеца

При Авдеевка голям бой ядът рашките , на ден по 1500 черни пакета отиват към крематориумите и "все герои" .

67

Анонимен

преди 6 месеца

УКРОПИЯ ОТ 50 МИЛИОНА СТАНА НА 23 МИЛИОНА ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА. СЪС ТОВА ТЕМПО ПУТИН ЩЕ Я СТОПИ ДО 0 ЗА ОЩЕ 1 ГОДИНА.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Не им ли е ясно, че ще плащат за това? Докога славянските народи ще се разделят и избиват, вместо да се съюзяват и помагат един друг?

65

Анонимен

преди 6 месеца

Като не сте слушали новини едно време а може и да сте ходили прави под масата и да не си спомняте но защо слагате минуси тогава. По опорка га че.

64

АнонимеН

преди 6 месеца

ПЕСКОВ ОБЯВИ, ЧЕ БУНКЕРНИЯ ФАЛШИВ ПУТИНУКУКУВЕЦ Е УМРЯЛ! А УПРАВЛЯВАЩАТА КЛИКА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА ДА ТУРИ ДВОЙНИКА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИНУКУКУВЕЦ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА БЕШЕ КРАЯ НА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУКУКУВЦИ! ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО В УКРАЙНА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ГО ИЗГУБИ И ТОВА ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ВЕЧЕ :D СЕГА ЦЕЛТА ЕДИНСТВЕНО Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ И НОВ РЕЖИМ ДА ПРОДЪЛЖИ ТАМ ! МНОГО ШАМАРИ ЩЕ ЯДЕ ОЩЕ ПОЛУ СЪСИПАНАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ !

63

Анонимен

преди 6 месеца

до 80 - Украйна, Израел, Тайван, Китай са като 4 коня които ще разчекнат САЩ.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на укропропагандата, на всякъде им бият чемберите, ама във фентазито са но.1

61

Анонимен

преди 6 месеца

До Уркаинския слон най големия слон на земята. Ние всъщност си имаме не един а два слона. Верно по малки са но както се казва малки ама голям го вадят. Да са ни живи и здрави и все така и ние да побеждаваме.

60

Анонимен

преди 6 месеца

57 - А ДА СИ ВИЖДАЛ МАЙОР ГЕНАДИЙ ЧИСТЯКОВ ПОМОЩНИКА НА ЗАЛУЖНИЙ?

59

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха преди малко гледах в Украинския Телеграм канал Украйна сейчас "героите" на Украйна представят новите военни укрития и бомбоубежища в Киев. Тези хипер мега киборги нали до края на годината щяха да връщат Крим а вече 5 месеца тъпчат пред едно село Работино. Американското списание Foreign Policy пише, че сащ са на крачка от световна война която могат да изгубят. Става въпрос, че Китай се готви да нахлуе в Тайван а сащ нямат потенциал да помагат на Украйна, Израел и Тайван.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време все ни плашеха със Шести американски флот който беше разположен в Средиземно море и щеше да напада социалистическите страни и те затова се предадоха сами да не ги бият американците....

57

Анонимен

преди 6 месеца

От къде ги изкараха толкова? Знам за Москва, за големия десантен кораб който удариха на пристанището в Бердянск, знам за недостроения асколд... Всичко останало е пропаганда.. да има няколко малки кораба повредени, дори подводница... Защо не пишат за украинския флот? А той беше разделен по равно с руския след разпадането на СССР ... Останките от украинския флот бяха потопени в началото на операцията .. флагмана е потопен край Николаев

56

Анонимен

преди 6 месеца

Уркаинския слон е най големия слон на земята.И ние си имаме но по малък.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Нашите политически говорители и те като украинските дойдоха на власт с алабализми и така и управляват с алабализми. Но българите и те като укрсинците вярват на алабализмите. Гледат ни в очите и ни забаламосват.

54

АнонимеН

преди 6 месеца

РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУКУКУВЦИ СЪСИПА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НО ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ! ПЕСКОВ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУКУКУВЦИ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ МАНДАТ С КОЕТО ТОЗИ РЕЖИМ ПРИКЛЮЧИ!

53

Анонимен

преди 6 месеца

Малко преди сагата украйна армията на САЩ позорно напусна авганистан ..