22

Анонимен

преди 7 месеца

"Руснаците нямат нищо ново, драги ми смехурко"-------------Лично ли си стигнал до това заключение, след като руската армия ти показала наличностите си, или в академията за интернет клоуни ви обучават да си съчинявате в движение?

21

ИВАН

преди 7 месеца

ТОЗИ ДЕТО ПИШЕ ТИЯ СТАТИИ, МОЖЕ ДА ПИШЕ ДЕТСКИ ПРИКАЗКИ ЗА ПОРАСНАЛИ

20

Путин

преди 7 месеца

Аз предопредих, че това си е братоубийствена война!

19

До 22

преди 7 месеца

Руснаците нямат нищо ново, драги ми смехурко. Е, имат де- фейк хиперзвуковия Кинжал, който го сваля 1ва ревизия Пейтриът с античен радар. 5-то поколение изстребители- уж 3 останали, дефакто май нито един няма. Модерни танкове? На площада в Киев трофейни са вече. Русия има само СССРско оръжие и нищо повече. С400 стана за смях, редом до С500. Друго да кажеш има ли?!

18

Специален Оператор

преди 7 месеца

Задълбоченият анализ сочи, че и прасетата не искат да са част от руската свинщина.

17

Анонимен

преди 7 месеца

"Айде сега прави сметки какво ще се случи, ако НАТО даде нещо модерно на Украйна."-----------------Е нали според официалната пропаганда руснаците се биели с лопати и калашници от 50-те срещу западната техника. Ами ако руснаците изкарат най-новото? Теории за ефективността на руската армия ще ми развиваш само когато войната се води едно на едно без западна намеса.

16

Анонимен

преди 7 месеца

един от тях е убит? От коя група от дивите св.ине или руските св.ине?

15

карачанаков

преди 7 месеца

Диви прасета стига ве ,не може да бъде и прасетата ли толкова ги мразят че чак да ги нападнат. Да питаме обаче ПЕСков той сигурно ще ни каже ИСТИНАТА -това са били украинци маскирани като диви прасета и като са видяли руските боевики са се уплашили и побягнали,а руският войник който е бил начело на групата се е спънал и ударил главата си в един камък,за геройството си ще получи грамота.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Готин виц

13

Анонимен

преди 7 месеца

В Украйна и свинете са патриоти.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Русия беше толкова велика, нямаше вече 9 месеца да получава тайно боеприпаси от Северна Корея и 2 години дронове от Иран. Просто Русия е една смешка. Уж мощна армия, а нищо насреща... Трябваше да има 3000 броя Армата, а то- 10, които са унищожени. Е, 1 СУ-57 им остана на *** де.

11

мразени руснаци

преди 7 месеца

даже природата мрази изкривените руснаци

10

Путин

преди 7 месеца

До Психолог- Спасиба, но заслугите не са единствено мои, разполагам с екипи специалисти с най-висока квалификация, които ми помагат с речите!

9

до 11

преди 7 месеца

Русия има 1000 пъти по-мощна армия от Украйна. Логично, че ако НАТО не помага на Украйна, край. Но се вижда, че с някакви залежаващи оръжия по складовете, няколко броя Хаймарс на 40 години и 1 батарея Пейтриът блатото става за смях. Беше тотално погромено. Айде сега прави сметки какво ще се случи, ако НАТО даде нещо модерно на Украйна. Нали Русия е много велика и може да се бие с цял свят, защо свърши боеприпасите за няма и година!?

8

До 10

преди 7 месеца

Берачо на малини в Лондон, давай с позитивните руски коментари, чакаме да кажеш нещо мъдро колко преуспяла в блатная. Купи ли новия руски смартфон от Индонезия или новия китайски Москвич? Има вече 8 продадени бройки от него, бързо, че ще свърши!

7

Анонимен

преди 7 месеца

"Ако не са Иран и КНДР да ги помпат с оръжие, са чао."-------------------Май си проспал изказванията на Запада, че ако спрат да въоръжават и издържат украинската армия, Украйна капитулира в рамките на месец. Пак четеш фактите както дявола евангелието.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо не може да ме изнанада :) Пияници руснаци с терлици, наречени "войници". Смях в залата- нали ги виждаме 2 години и половина в Украйна и 500к жертви по-късно какво представляват. Ако не са Иран и КНДР да ги помпат с оръжие, са чао.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Цайс, Нелка да не удари белята?

4

Путин

преди 7 месеца

По наши данни нападателите са били украински бойни прасета, отгледани в биолаборатории и обучени да поразяват само хора със славянска ДНК.

3

Анонимен

преди 7 месеца

"твърди украинската медия News You Info."-------------Този виц от гаражното сайтче на някой укроблогър ли е? Ако имаше и капка истина, просто щяха да застрелят глиганите на място.