209

Анонимен

преди 6 месеца

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ПОДОБНИ ДЖИГИТИ,КОИТО НИЩО НЕ РАБОТЯТ,НО РАЗПОЛАГАТ СЪС СОЛИДНИ СРЕДСТВА ИМАТ ИЛИ ПОЛИЦЕЙСКИ ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР,А МНОГО ЧЕСТО И ДВАТА...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ТАКИВА БЕЗДЕЛНИЦИ,КОИТО НЕ СИ ЗНАЯТ ПАРИТЕ...

208

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки който кара скъпа кола трябва да се проверява.

207

Анонимен

преди 6 месеца

Каквото е и работил борис бонев

206

Анонимен

преди 6 месеца

Все се чудя телефонните измамници като прибират такива големи суми какво правят с тях. Няма да се учудя ако този е част от тези измами.

205

Пенсионер

преди 6 месеца

Няма изненада. Както построихме социализма , така построихме и капитализма.Калпав народ. Съдба.Как бивши соц. страни успяха , а ние не ?Швейцария на Балканите...Блясък в очите.

204

Начо е Мата Хари

преди 6 месеца

Начо Панталеев е фамозната Мата Хари - ходил е на срещи с Боко и Боко му е плащал с пачки от чекмеджето. След всяка среща с Начо Боко е имал болки в коленете и ходил да му оперират менискусите.

203

Анонимен

преди 6 месеца

Парите на Начо са от изтеглените в кеш аванси за магистрала Хемус. Не могат да го пипнат Начо щото основната сума от тази кражба отиде в чекмеджето на БоЕко !!

202

Анонимен

преди 6 месеца

Май пропускам нещо. При разследване на катастрофа проверяват имотното състояние?!На Начо:) А на БоЕко при стотиците данни за кражби, изнудване, злоупотреба с власт ше проверят дали има пътни глоби, нали.Смешковци!! Тая държава е пълна кУчина!! Бягайте от там с 200км/ч ме ще става все по-лошо.

201

Анонимен

преди 6 месеца

А прокурорчето, колко парици е взел?

200

Амиии

преди 6 месеца

Наркодилърче, сутеньорче или схемаджия с бежанци и/или имоти. Какво друго? Въпросът е кой му е бил чадъра в полицията и с кой политик "работи".

199

ПЕШЕВ

преди 6 месеца

Как може да питате такива неща ? Абе то няма държава , какво очаквате ? Във всяка по нормална държава където работят институциите този вече щеше да е в кауша ... Но тук неплащането на данъци е национален спорт... не ме учудва нищо ..

198

Анонимен

преди 6 месеца

Прокуратурата не работи. Всеки град и всяко село е пълно с такива.

197

Бай Х

преди 6 месеца

с това трябваше да се почне

196

До Христо Христов

преди 6 месеца

Като не ти харесва ЕС - отказвай се от гражданството си и марш навън - кеф ти Русия, кеф ти Турция, кеф ти Северна Корея. Аз гласувам за ЕС, защото искам да живея в нормална държава, а не в бананова република без банани.

195

Пантелей Начов

преди 6 месеца

Когато си ЦАР, не е нужно да работиш.......

194

Парадокс

преди 6 месеца

Във Великобритания има подобни индивиди, но там не смеят да си купят скъпа кола или къща, защото веднага ще ги попитат откъде са парите. Боравят само с пари в брой. Когато чуете, за тираджия заловен на границата със скрити пари в камиона, да знаете че това е пратка за някой Начо.

193

Анонимен

преди 6 месеца

От както се помня, НАП все прави показни акции. То не бяха снимки с хеликоптери, за да намерят скъпите къщи, то не бяха масови проверки на къщите за гости след сигнал от ЕС, а сега проверяват един, дето отдавна е трябвало да бъде проверен. Ама цялата ни държава е такава - трябва да умре някой известен или да ни наритат от ЕС, за да се размърдат чиновниците.

192

Бобисарафа

преди 6 месеца

Къде спахте досега? Палячовци. Винаги след нечий ковчег се сещате да се правите на важни, бандити долни....

191

Ххх

преди 6 месеца

Има икономическа полиция,те защо са спали и продължават да спят и не е само Начо,във всяка ромска махала има поне по един палат построен с пари придобити по престъпен начин!!!

190

Гадняр

преди 6 месеца

Начо, Начо, още много има да вършиш докато доближиш най-големия м.о.ш.е.ник на Ловеч Гриша Ганчев. Учи се от него. Човека на Нора Ананиева построи бизнес сграда в София, сега се кани да вдига и стадион в Борисовата градина. Интересно, че журналята и културиста Спецов не питат от къде са парите.