48

Анонимен

преди 6 месеца

Знам за адвокат, на който всички клиенти са от етноса на манджите, ама на по-заможните от тях. Има толкова много поръчки, че не иска да работи с други клиенти. Познайте защо!

47

Радослав

преди 6 месеца

България има крещяща нужда аот проста промяна в закона: ако прокурор или съдия си дадат отвод или пуснат някой срещу подписка или парична гаранция или при условна присъда, то автоматично да се разглеждат като съучастници при бъдещо престъпление на лицето което е пуснато. Ако лицето избяга, то автоматично прокурора или съдията да поемат отговорност като излежат присъдата на покрилото се лице! Ха да видим тогава колко условни, подписки или парични гаранции ще издава съда!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Начо като му е платил, що да не го пусне.

45

застой

преди 6 месеца

Гешефтурата не се променя и е пълна с кожухарчета.

44

До 37

преди 6 месеца

Заплатите им са четирицифрени, като първата цифра е различна от 1 !

43

Анонимен

преди 6 месеца

Прокурорите само такива случаи чакат, че да гушнат малко повечко "сухо". С една заплата човекът цял живот ще си остане в една гарсониерка!

42

xaxax

преди 6 месеца

До Sotirпожелавам ти същото!

41

до Сотир

преди 6 месеца

При положение, че излезе и закана, която е публикувал в нета, този трябва да бъде прибран. Ясно за експертизата, но това е ромска фамилия с членове в чужбина, пука му за детето и жената, риска да избяга е голям.

40

Поглед

преди 6 месеца

На такъв, дето не знае какво е съвест, но Господ ще го накара да узнае къде с...рат гладните! Слуга на дявола, пфу!

39

до пияница мистик

преди 6 месеца

Както рекох в една от проповедите си у Кръчматъ - Ти не отчиташ факта, че днес, наштъ Правоохранителнъ и Съдебнъ системъ гледат на нещата през призматъ на "Пазарнатъ Икономикъ и Капиталъ", чадо!!! -)))))

38

Аман от

преди 6 месеца

Корумпирани ! Сарафов за какво е отишъл, за дела си ли ?! Уж Гешев беше проблемът !

37

Sotir

преди 6 месеца

Няма алкохол и наркотици, женен с дете с постоянен адрес и работа, причинена смърт по непредпазливост, факта, че все пак е с обвинение и мярка подписка е отличен атестат за разследването. Мярка няма как да се вземе по предположения и слухове, че бил карал със 150 км в час, това може да се установи само с автотехническа експертиза, която не може да стане за един ден. Скандалното е че главния прокурор се опитва да се меси в разследването.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Онази новина за задържане на човек застрелял куче, трябва да го пуснат, защото няма експертиза за скоростта на проектила.

35

А сега

преди 6 месеца

Очаквайте някой от тая банда да обяви, че убитият е виновен.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Експертизата за точната скорост е от значение само за определяне на административните наказания, глоби, отнемане на сумпс и т.н. фактът на убийството е установен.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Начо от Клана Манджите( жените им рботят в ЕС като джепчийки ,а мъжете им дерибействат тук в БГ) най вероятно е направил този прокурор богат за да го пусне веднага при убийство.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Сороски прокурор кво друго да каже...

31

Анонимен

преди 6 месеца

Експертиза на скоростта още нямат!!! А експертиза на заканата кога? А арест заради заканата? А присъда за убийството, с последваща закана за още, ще има ли? Някога бе, не точно сега! Сега се налага да устискате с всякакви новини и фалшиви и истински до Коледа, после ваканцийка, после малко скандали, мислене още месец-два за нови избори итн.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Този виждал ли е снимки на двата участника в ПТП-то ,баба ми ще познае,че скоростта е над 150 км/ч ... Нека да си направят АТЕ,но да пуснеш МАНДЖАТА да си ходи у тях си е престъпление ....

29

В.Узунов

преди 6 месеца

И като го задържат, ония да не изпълзи от трапъ? Кой не обича високите скорости. Ритнитопковеца ако беше карал по бързо сега щеше да е жив.