112

Анонимен

преди 6 месеца

1990г- мин заплата 219лв, 2006г- мин заплата- 160лв- за 16г нито лев не нараснала. 2007г мин заплата- 180лв- 2023г-780лв- можеше да бъде и повече даже и в евро ако не бяха служебните. Справка КИК- мин заплати по години- взети са от НСИ.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Промишлеността на БРИКС е далеч по-голяма като мащаби от тези на ЕС и САЩ, а суровинно също са бая по-напред, а като прибавиш и новите членове разликата става още по внушителна.

110

Христо Христов

преди 6 месеца

Другаре, защо в статията няма дума за верото?

109

Анонимен

преди 6 месеца

И контрата не върви. Мъка, мъка

108

Христо Христов

преди 6 месеца

Саудитите не им пука в каква валута ще търгуват. Китай и Япония си имат отдавна договор са търгуват в техните си валути.

107

Дочул

преди 6 месеца

Да ви светна за диктатора(Пyтлep) във фризера , че всъщност е жив и здрав, но е решил да мине в нелегалност (вероятно вече е с пластична операция и ще бяга нанякъде, където си иска, вероятно на Луната ) , а двойника му ще обяви, че няма да се кандидатира за президент през 2024 година и за негов заместник ще предложи сина на Николай Патрушев който в момента е министър на земеделието. Ще бъде разигран сценария подобен на този с Елцин когато предаде властта на джуджето подло. 😉

106

КацаМун

преди 6 месеца

Тръгвам за БРИКС да осъществя мечтата си. Не го знам къде е ама сигурно е хубаво.

105

Христо Христов

преди 6 месеца

И нито дума за еврото. Защото то умря. Факт. ПП. ЕС и той умря.

104

Euro NCAP

преди 6 месеца

Сега погледнах в сайта им ... верно е така !

103

САЩ

преди 6 месеца

Санкций за всички от БРИКС !!!!! САНКЦИЙЙЙЙЙ!!!!!!

102

Анонимен

преди 6 месеца

Все още чакам някой богат мюсюлманин да умре в името на Аллах за да отиде в Рая,,, ааа то па той си го е направил вече Рая... абе нека да мре за Аллах раята

101

Анонимен

преди 6 месеца

Европа е в колосално икономическо бедствие - трябва да помага и на Украйна и на Израел. А ако зимата е студена и цената на енергията скочи, как ще се справи, като и сега не се справя дори само с Украйна? От друга страна ако откаже да помага, тогава САЩ ще врътнат кранчето с газта и ЕС умира на момента. Продължи ли да помага, тогава все повече затъва във дълбока икономическа криза - структурна и системна. ЕС го чакат тежки години, а за васалите от периферията няма да бъде тежко, ще бъде ужасно. Освен това започва голяма вълна миграция. Само Русия и Китай ще останат оазиси на стабилност.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Къде бе с тия половината държави дикаторчета комплексарчета. А представете си ако целия свят беше обиденен тогава па каква щеше да е икономиката малии

99

мдааа

преди 6 месеца

абе срутиха Русия ...мани мани ....

98

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 130 Докато седят и чакат някой друг да им оправи живота, никога няма да са по-добре.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Ай дано бежанците тарамбууки вече се насочат към развитите икономики на БРИКС. Ама на дали. Пак ще драпат към бедна Европа.

96

Анонимен

преди 6 месеца

Българите имат ли някаква айдиа, някаква представа, какво ще бъде след 3 години. По-добре ли ще живеят българите след 3 години? Или?

95

с 30 години назад

преди 6 месеца

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

94

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 125 Покупателната способност отговаря много добре на знанията ти и нивото ти. Сега се запитай защо някой е беден и богат. Да ти кажа ли? Сам се сети

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Кой нов свят ве чедо? На диктатори ли? Този свят вече го приживяхме през 20век. Все още някой бай тошовци не са. Като ЕС е беден, защо всички от развитите страни като Русия, Венецуела, Ирак, Афганистан, Сирия, С.Кореа (който успее да избяга) идват насам? Те тва не мога да разбера... Дай смислен отговор.