150

Анонимен

преди 7 месеца

Депутатчетата да се приготвят от сега за рязане на зелките им! Кой с каквото има и да им орежем всички крайници! Едно депутатче да не остане, нито политик!

149

Анонимен

преди 7 месеца

В цяла Европа има въведено понятие енергийно беден- например- Финландия- на мин доход дават месечно по 300евро, който прехвърли 2900 кв- минава на свободния пазар, а мин заплата е 4300лв.

148

Анонимен

преди 7 месеца

Първо ще ви изпържат с данък сгради и такса смет, така че няма да имате апартаменти и къщи на които да плащате тока. Спокойно.Властниците мислят за народа!

147

Анонимен

преди 7 месеца

Преди 1989г имаше два часа ток, два и повече нямаше- това забрави да кажеш?!

146

Банани и тоал.хартия

преди 7 месеца

Преди 1989 година цената на тока беше 1 стотинка за киловатчас нощна тарифа и 2 стотинки дневна тарифа при средна заплата от 252.08 лева през 1988 година. Сега е 25-30 пъти по-скъп тока при средна заплата само 7 пъти по-висока по номинал.

145

Анонимен

преди 7 месеца

ОК значи вече знаем датата на следващият милионен протест в София и краха на перестройката - 1-вата сметка за ток през 26-та. Тоя път ако не ги изтрепем пред парламента и министерски съвет тая страна не става за *** за зеле! Да видим 26-та какви ще са сметките.

144

Анонимен

преди 7 месеца

Свободата на "свободния пазар" ще е само за търговците да спекулират и изнудват народа. Свободният пазар трябва да бъде за потребителя, който да купува ток от производител на ток. Всеки производител на ток да си направи сайт за търговия и производителите на ток да се конкурират. Зелените ще купуват зелен ток, ако не са менте зелени. Важно е да се купува от производител на ток и неговата пряка търговска фирма. Хилядите спекуланти посредници нищо не произвеждат, освен спекула и надценка.

143

Анонимен

преди 7 месеца

Значи към момента това е увеличение от 4 пъти, което господинът е платил. Правилно прогнозираха, че от 2026 ще е минимум 6 или 10 пъти. Заедно с хиперинфлацията на всички други ежемесечни разходи, храна, транспорт, данъци, ще е невъзможно за съществуване дори и при огромни лишения.

142

do161

преди 7 месеца

Вярваш ли си на това което пишеш? Да, има периоди с отрицателна цена, но повечето време е 1,2,3 евро на киловатчас. При сегашна средна цена 0,15 евро на киловатчас.

141

фотоволтаик

преди 7 месеца

Знаете ли, че през лятото цената на тока е отрицателна, значи пускате климатика и енергото ви плаща, ко пищите от свободния пазар, там е далаверата, до тогава ще има още хиляди ВЕИ та включени и поне два атомни блока, най-вероятната цена е 2-4 стотинки на киловат, както беше през социализма.

140

Анонимен

преди 7 месеца

сега е времето да се замисли всеки за наследството си - защого всички тия мощности са правени с парите на дядовците и бабите ви и са ваша собственост - а вие сте ги оставили на банда мошеници да ги ползват и да крадът- да ви обяснят какво е търговец на ток - те са сигурни че са измили канчето на българина и ще си правят каквото искат - ако искаш да спасиш децата си покажи че не си измито канче - всички производствини мощности и тези за пренос са правени преди 89 година

139

Анонимен

преди 7 месеца

До Реалист, що да излиза? Удобно му е и няма проблеми, които да решава с "излизане". Друго обяснение няма, нали? В интернет има сигурно 1000 мрънкачи, които вдигат шум като за 1 000 000. За това никой не излиза. Хората са добре.

138

Реалист

преди 7 месеца

Аз за разлика от теб излизам, но една птичка пролет не прави, трябват много хора - поне едно 200 хиляди!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Сега е времето всеки да се замисли за производство на ел. енергия в имота си. Може да се оправдавате колкото си искате, но по-добре няма да стане. Отоплението също трябва да си оптимизираме. Дори тези дни си мислех за отработване на отходни води и пробиване на кладенец за вода. Сякаш е постижимо, не за всички разбира се. Ама ми харесва възможността да съм независим.

136

Учител

преди 7 месеца

Ще излезе само, ако му платят 20лв да седи на площада

135

Гер

преди 7 месеца

До реалист а ти кога ще излезеш от дупката си ;)

134

Реалист

преди 7 месеца

Кога ще излезе този народ по улиците да измете тоя антибългарски кабинет!

133

Бойко Българоубиец

преди 7 месеца

Ако ще и 1000лв да стане тока пак ще гласувате за мене щото сте моите феодални роби раята на султана хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

132

Реалист

преди 7 месеца

Малко ви е, пак да гласувате за националните предатели от ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС!

131

Българин

преди 7 месеца

Аз излязох преди месец на свободния пазар заради грешка и вместо 70лв ток платих 280лв!