163

Kreti

преди 6 месеца

Като гледаам тук се изказзват *** ходещи на църква 2 пъти в годината и са много в час. Забратката не е задължителна в църквите в България. Това е изискване го има замо в Грузия , там не ме пуснаха защото бях с къси панталони в една църква. Всеки свещенинник сам определя това. Имам чувството е че Всички са приятели на христос и знаят всичко от него лично кое трябва и кое не.

162

Е тя

преди 6 месеца

И Захарова беше категорична, че Русия няма да напада Украйна !

161

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да се противопоставим на това своеволие, защото в противен случай утре Митрофанова може да реши, че и цяла България е нейна, по некви документи, които си намира незнайно как и от къде.

160

бай Най!

преди 6 месеца

Проблема е изчистен чрез замяна на имоти окончателно отдавна.Нашите защо не кажат за какво е заменена в Москва?Сградата и земята под нея е собственост на Русия.Имота в Москва е собственост на страната ни.А кои попове пеят и с какво се занимават,е друг въпрос.Толкоз!

159

Анонимен

преди 6 месеца

Мутрофанова, документи ако искаш извади за цялата земя, на кой му пука за фалшивите ви хартии

158

Анонимен

преди 6 месеца

Митрофанова , моля Ви извадете нотарилен акт и за държавата , че аман вече от евроатлантици , цветни демократи , олигарси , монополи и тн

157

Анонимен

преди 6 месеца

Когато им е изгодно са наследници на царската Русия, а когато не им е изгодно - не са. Ей това я питайте Митрофанова - на кого са наследници.

156

Анонимен

преди 6 месеца

A нови шпиони докара ли дърртата брантия Мутрафонова? Че то църква без шпиони е грехота.

155

до 231

преди 6 месеца

Именно, Църквата може да бъде само и единствено Христова!!!! Спора е, в казуса -Чия е сградата! Съжелявам, но се чувства ръката на "посолството" и нейните управляващи марионетки от ПП!!!!

154

Никой

преди 6 месеца

Тая руска бабушкера да бъде незабавно изгонена от България!

153

РУСОФИЛА

преди 6 месеца

Точно така!За ужасТ на кравофилите.....

152

Мон Дьо

преди 6 месеца

Само Митрофанова е без забрадка в църквата, явно да не си развали перфектната прическа.

151

Анонимен

преди 6 месеца

ЦАКАТА ТРЕБЕ ДА ИМ ХВАНЕМ- ОЩЕ СЕГА ПОПА ДА ПОДПИШЕ КЛЕТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ,Ч Е НЯМА ДА ШПИОНИРА ЗА РУСИЯ! КАТО ГО ХВАНЕМ НА КАЛЪП-М АЙДЕ У ЗАТВОРА! ТОГАВА ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ НАГЛЕЦИТЕ ДАЛИ ЩЕ НИ ПРАЩАТ ШПИОНИ!

150

Анонимен

преди 6 месеца

мдааа ру шл яците се държат с нас все още като с подчинени, мутрофанова ако иска да си обърше задницата с тези документи

149

рендету

преди 6 месеца

Номера на "посолството" като в 4.0.4 няма да мине!!!! НАГЛОсасконците имат цяла доктрина срещу Православието и то не от днес или вчера!!!! Засега, единствената Църква, която се изправя срещу антихристиянската им доктрина е, Православната, всички други вече "клекнаха", дори католическата!

148

231

преди 6 месеца

Спора е изместен в грешна посока. По канон на територията на българската патриаршия всички православни църкви са и подчинени. П осъщия начин българската църква в Истанбул и подчинена на Вселенската патриаршия и българската църква в Москва е подчинена на Моосковския патриарх. Чия е сградата и земята е съвсем отделна тема,но не може руското посолство да се разпорежда с църковните дела. Като институция църквата е българска, без значение чия е сградата. Митрофанова като каква се разпорежда с църква?

147

Митрофанова

преди 6 месеца

Скора можна извадит документа, с кои турецкий султан подарил нам Болгарии!

146

Анонимен

преди 6 месеца

ТИЯ РУСКИ НАГЛЕЦИ! КРИМ БИЛ ТЕХЕН, ЦЪРКВАТА БИЛА ТЯХН - БИТЕР МАКЕДОНЦИТЕ- СКОРО И ЗЕМЯТА ЩЕ ПОИСКАТ ДА Е ТЯХНА!

145

Отец Нафарфорий

преди 6 месеца

Ние пък да вземем документите за кирилицата, да я заключим за тях и да си ползват монголица.

144

Анонимен

преди 6 месеца

И България има в Москва - честни братски отношения - ротари са в несвяст