58

До 80

преди 6 месеца

И колко е лихвата,защото аз над 3.2% годишна лихва (за тригодишен депозит) в банка оперираща в България не знам?Говорим за банка с банков лиценз и депозит защитен от фонда за гарантирането им,не говорим за революти и прочие финтек рискови аппове 3.2% при много по-висока инфлация. Инфлация, която осезаемо яде спестяванията (и дълговете за момента) на хората в последните 2 години.За 100бона депозит си изгубил покупателна способност за поне 25 хиляди за тези 2 години и си взел жълти стотинки лихва

57

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен (84)Най-накрая някой с мисъл. Браво 84 !!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Депозитите растат а лихви не им плащат. Колко трябва да си глупав да си държиш парите в булгарише банки. Ами МНОоооооГО!!Когато в Западна Европа ми плащат 4% по обикновен депозит да си закарам кинтите в Бг не е ли слабоумно?!И след 300 години ще сте най-глупавия народ на Земята.

55

Спестовникът от Оз

преди 6 месеца

И в моето електронно банкиране пише 500 000 лева, с малката подробност че е в секцията ипотечен кредит.

54

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 85, нищо не разбираш от икономика :) Още по-малко знаеш какво е валутен борд, а още по-малко осъзнаваш какво е ЕС, еврозона ..... Необразованите в страната станаха доста над 80%

53

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 84, в този ред на мисли си спомних за истории от Сирия. Когато започна войната са се появили хора, които са искали да купят имотите на хората. Но масово са мислили, че всичко ще свърши за няколко дни и са отказали. Същите купувачи са се върнали след една година и са купили имотите на 20% от първоначалната цена. За да има смисъл имотът трябва да е актив :) и да носи приход. Малко хора осъзнават какво значи инвестиция :) Запечатването на имот не е инвестиция.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро всички ще станем милионери като дойдат многото нули натам отиваме

51

Анонимен

преди 6 месеца

Докато се заробвате да трупате бетон и тухли , други трупат пари . С пари мога да се живее нвсякъде по света и то добре .Бетона и тухлите -тук ! Не ви увряха главите , имтите били скъпи -смях ! Имота струва толкова колкото някой плати за него , а не голкото пише в обявата .

50

чети внимателно защо

преди 6 месеца

"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби..."

49

чети внимателно

преди 6 месеца

Един в Бг за да е добре, много трябва да са зле.

48

Анонимен

преди 6 месеца

аз пък спестявам яко, всичко в банката, 100 хил само от заплатка тая година, който не спестява ще плаче после. Лихвата не е толко зле ако търсиш.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Мнооо ясно, нали последните години направихме ПРОМЯНАТА от СИЛИТЕ НА ДОБРОТО. Тия повечето са свързани с партии и то с кои ...пеперасти. Неофициално всеки депутат на тия е вече с няколко милиона напред, ми фирмичките.. На боко схемите и чекмеджето са нищо пред размаха и гардеробите на дс внуците :))). *** вас си ви е кефф да си плащате нови дългове и по-високи данъци. Имайте малко търпение, има и още изненади :)))

46

парите са в крадците

преди 6 месеца

Ще продължават да бъдят в крадците! Вие чЕкайте бъдещето светло.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Тарикати хора , продали апартаменти за по 2-3 к евро на квадрат сега при бума .Да му мислят тези които купиха с 20 годишни ипотеки .

44

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам статистиката на едпозити от 200к до 1 мил , излиза , че около 10 000 човека в България разполагат със сума с която да си купят имот кеш . Най вероятно вече си имат .Разбрахте ли вече накъде върви пазара на имоти ?

43

Иван Анисий :

преди 6 месеца

Нормално,Интимната коалиция на Посолството ни управлява! Краде като за последно и унищожава народа. Така е демократично! И евроатлантическо!

42

Аха, но за всеки

преди 6 месеца

милионер има по 1000 мизерстващи. Математиката не излиза.

41

Фин

преди 6 месеца

Всички унгарци са милионери, а и аз имам над един милион форинта.

40

Qwerty

преди 6 месеца

Ами питайте ги тия с депозити над 1 млн. лв., защо са срещу вдигането на МРЗ. Защото явно това са хора със собствен бизнес, за когото работят други хора, които зависят от заплата.

39

Анонимен

преди 6 месеца

И сега ми остана надеждата че като се разпадне ЕС- поне Раша ще ми остане- Сиктивкар, Усогорск, Воркута- това са моите наблюдавани градове- разкошен панелен разпад, дървени копторки от 19 век, комуналки с цялото съцветие и аромат на човешкият отход, няма асфалт, но има натрошен ***- абе разкош ви казвам.