6

Анонимен

преди 7 месеца

Пуснете новината, че укропите са почнали да мобилизрат жени от 18 до 60 годишна възраст, защото нямат никакви загуби по фронтовете и въобще - имат армия, не им трябва повече, но ще мобилизират лелки и баби. Фолксщурмът му дойде времето, Зеленчо е съвременни с мустачки. Хахаха. Боже, жени на фронта срещу Вагнер и Ахмат...

5

Анонимен

преди 7 месеца

Aмчи нали им казаха да не пътуват търговски кораби? Укритата що си правят оглушки? Ся рушките им напомниха на укритата. Една ракета - застраховките на корабите покрай укритата х10. Още една ракета - корабите спират, укритата пукат от глад.

4

Дааа

преди 7 месеца

Нямя такава деструктивна държава като русия.Там всичко е алкохол и война.Не трябва да съществува такава държава.Само гамеееени и дира още не могат да го разберат.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото повече такива престъпления на руските военопрестъпници има, толкова по-бързо всички държави ще се "сетят" за какви терористи става дума.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Пращат кораби с измислени знамена,за да провокират руснаците и да направят от Черно море Червено,за да може да им дават още милиони и жената на Зеления Гаргамел да си купува още бижута от бяло злато.Напоследък им секнаха милиардите и се чудят как наново да им дават.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Освен терористи, рашистите станаха и пирати. Няма дъно руското падение.