118

Намръщен

преди 6 месеца

До Анонимен - "ЩЕ ОТИДА В ИНДИЯ..." - Между другото, бедността на Индия е резултат от точно "западните ценности" - алчността и грабежа на англичаните. И докато си мислиш, че е толкова лошо да си богат, та дори и да е за сметка на някой друг, ще ти напомня, че нашата любима БЪЛГАРИЯ не е в ролята на богатите, а в ролята на ограбваните

117

Анонимен

преди 6 месеца

НАПУСКАМЕ ЕС И ОТИВАМЕ В ОГРОМНИЯТ ЕВРАЗИЙСКИ КОНЦЛАГЕР....А ОЛИГАРСИТЕ В САЩ И ЕВРОПА- ВИЖ КЪДЕ ЖИВЕЯТ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И ДЕЦАТА НА КРЕМЪЛ- НА МЕТРИ ОТ АЙФЕЛОВАТА КУЛА, СКЪПИТЕ КВАРТАЛИ В ЛОНДОН И НЮ ЙОРК- ТЕ ЗАЩО ТАМ, А НИЕ ТУК ДА РАБОТИМ ДО ГРОБ....

116

Обам Бараков

преди 6 месеца

Спокойно. На скапания ЕС му остава малко животец. Ще го превземат араби, китайци и руснаци. И ще се трансформира в Халифат. А при тях семействата са здрави като бетон. Европейците сами си сложиха въжето и си ритнаха бурето.

115

Анонимен

преди 6 месеца

напускаме ЕС и ПРЕГРЪЩАМЕ ИДЕИТЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ- ЕДИН ЗА ВСИЧКИ ВСИЧКИ ЗА ЕДИН- ОЛИГАРСИТЕ ОБАЧЕ В САЩ И ЕС- НАЛИ....

114

Евроджендър

преди 6 месеца

"ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето""-------------Дете звучи прекалено нормално, трябва и това да сменим. Детето самО трябва да определи дали се чувства дете.

113

Намръщен

преди 6 месеца

До Анонимен 123 - НИКОЙ НЕ НИ ПИТА! Затова не излизаме. Както и никой не ни е питал дали искаме ЕС и НАТО. А уж демокрация, а? Демокрация - в Древна Гърция! Ако имаше референдуми за тези две съдбоносни за страната решения, както би било редно в една демокрация, а не се взимаха от една шепичка купени хора, можеше да бъде друго! Сега изгубихме най-важното, което може да има една нация - независимостта си!

112

Анонимен

преди 6 месеца

До НамръщенПРАВ СИ НАМРЪЩЕН- ЩЕ ОТИДА В ИНДИЯ- ТАМ ЩЕ ПЪТУВАМ ПЛЪТНО ЗАЛЕПЕН ВЪРХУ ВЛАКА, МОИТЕ КОЛЕГИ ЩЕ МЕ ПОДПИРАТ ДА НЕ ПАДНА- ЕДИН ЗА ВСИЧКИ ВСИЧКИ ЗА ЕДИН- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА ПО 10/20ДЛ.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Не става дума за европейски ценности ами за извращенията на три четири еврейски старчоци дето случайно или не са докопали власт.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно как ще се формират имената на децата. 1*2**3!

109

Тинтири

преди 6 месеца

ЕС ако трябва да са точни следва да пишат не лицето родило детето, а други части на тялото които са го родили. Аз не знам някоя да е родила с лицето си.

108

Анонимен

преди 6 месеца

До Намръщен ПРАВ СИ НАМРЪЩЕН, ЗАТОВА ВЕЛИКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ПРОДАВА ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА- ЕДНА МОЩНА ИКОНОМИКА, КОЯТО ДО СКОРО НЯМАШЕ ПЕНСИОННА СИСТЕМА- ПЪРВИ ПЕНСИОНЕРИ СТАНАХА ПАРТИЙНИТЕ ЛИДЕРИ, ПОСЛЕ СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ- 3ДЛ- ТА ПРАВ СИ ЦЕННОСТИТЕ НА НАРОДА. ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКИ ПРАВА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ Е НА 80 МЯСТО НА ТРИ ПРЕДИ КУБА.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Джамбазки сигурно скакалци яде!

106

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо "Маамати деееба" ще викаме "Лицето дет та е родило деееба"... Някой трябва да се сети да напише комедиина книга "Сборник от псувни по джендърски" - ще е хит

105

Анонимен

преди 6 месеца

Дето напъвате за излизане от ЕС, кой ви пречи да излезете? Някой спира ли ви?

104

Анонимен

преди 6 месеца

Как ли се чувстват майките на членовете на ЕК? Горките жени.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Що за прос тотии,тея съвсем изтрещяха

102

Анонимен

преди 6 месеца

Браво Джамбаз, само така, натърти ги джендорята!

101

Намръщен

преди 6 месеца

До Анонимен 96 - Тъй като ни продъниха ушите с тия европ. ценности, да кажем нещо и за Евразийските ценности! В тях принципно индивидът и капризите му отстъпват на интересите на групата, старшите, обществото - това са любовта към родината, таченето на историята, уважението към по-старшите, традиционното с-во, саможертвата в името на близки/родина, предпочитането на духовното пред материалното, идеализмът... Зап. общества като цяло са много по-егоистични и материални

100

Анонимен

преди 6 месеца

Провокация за да се изведе тезата...да излезем от ЕС...да де ама не- другата алтернатива е БРИКС- вземи Мапс и разгледай Раша- някои райони живеят в 19 век- виж комуналките в центъра на Москва и Санкт Петербург, отвори ЮТУБ И изгледай панелки, квартали- потресаваща мизерия, разгледай Индия- там е още по жестоко, погледнете и мизерните фавели в Бразилия..Не искам в БРИКС- искам в богата Европа.

99

хм..

преди 6 месеца

Джамбаски не може да е нито 1 нито 2, защото е горска фея...