57

Анонимен

преди 6 месеца

До Дочо Много си *** баце. То се чудя, такива като теб за какво хабят кислорода изобщо. 100% съм сигурен, че не знаеш елементарните разлики между сунити и шиитите.

56

Анонимен

преди 6 месеца

тука некъв руснак защитава палестинците срещу български пленници! И даже не го цензурираш???? Ние българите сме вбесени!!! Трий, че да не ти се случи...

55

българина

преди 6 месеца

искам както питаха Ваня Григорова, дали Крим е руски, така да питат всички от ппдб герб и дпс както и заблудените зюмбюли от снимката , трябва ли израел да спре да избива деца в Газа и защо България не налага същите санкции като кримските

54

Хахаха

преди 6 месеца

Цял свят протестира срещу израел включително евреи . В Ню Йорк арестуваха 400 евреи които протестираха в гарата ! А тук шепа либерасти правят *** пред ндк и като гледам едната от снимките ...тая яде повече на една закуска от колкото 10 палестински деца за седмица

53

Анонимен

преди 6 месеца

Оооо миличките... А палестинските дечица направени на кайма от бруталните бомбандировки, за тях нещо? Гнусни лицемери.

52

Ужас

преди 6 месеца

Ужасяващо е когато еврейте правят това срещу арабите което фашистите правеха срещу тях.

51

Сър Уилямс

преди 6 месеца

The Opressed become the Opressor. Преди са били избивани от на-.цистите сега те са се превърнали в такива. Само у-ро..дливи сад-.исти биха спрели доставките на лекарства и консумативи за болниците (наред с много други неща), че да се правят операции и ампутации без упойки!!!

50

Анонимен

преди 6 месеца

До 40Русия поиска Израел да обяви официално има или няма ядрено оръжие)()(Че коя е Русия, та да иска каквото и да било от Израел?

49

Анонимен

преди 6 месеца

Израелците много зле са станали с агитпропа. Даже 50 души не могат да съберат.

48

Анонимен

преди 6 месеца

ало днес, некъв вражески агенрт тук действа срещу България! че го блокирате ли или да докладвам където трябва? Ходи ли ви се без връщане в Маскве?

47

Анонимен

преди 6 месеца

Цивилните жертви надминаха жертвите в украйна а е минал едва месец , какво показва това , че Русия пази гражданите на украйна

46

Факт

преди 6 месеца

Журналисти те са повече от ционистите,хората в България виждат истината на геноцида срещу газа.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Ох милите. Няма ли кой да им каже, че това между ушите трябва да се ползва по предназначение!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Неолиберасти в действие. Промитите мозъци.

43

........

преди 6 месеца

За жълтопаведната гнилоч да обясня - Газа не е Хамас, Газа е най-гъсто населения жилищен район на света - живеят над 2 милиона души, над 50% от тях са под 18 години. Това ли трябва да бъде заличено ?

42

Еврей

преди 6 месеца

Хамас отвлякоха 100 човека Израел убиха 10 000 цивилни 4000 поне от тях деца.Е кой е по лошия в случай и кой е терориста се пита

41

Анализатор

преди 6 месеца

Не знам зщо Българите мислят от сегашна гледна точка-а в миналото Турците още от завоюването на България -избиват наред -малки големи жени старции така 500 години,и защо тогава никой не е го било грижа за нас-а всеки се е спасявал кой както може-време е да мослим само за нас-за тях палестинците има богати арабски държави,а за нас няма кой да мисли.

40

Пропаганда

преди 6 месеца

На 25.10 в София се проведе мирен протест в защита на невинните жертви в Палестина, в които към днешна дата има над 4000 убити деца!Една медия го отрази, със заглавие "Протест на палестинци", нищо, че 80% бяха българи!А сега за заглавна страница, платени 20 човека, които подкрепят геноцид!ООН нарече Газа, гробище за деца!В Европа и света има шествия и мнения за военни престъпления от страна на Израел.А тук и медии и политици, пи нареждане на САЩ не спират пропагандата в полза на Израел..

39

до анонимен 34

преди 6 месеца

"""Русия поиска Израел да обяви официално има или няма ядрено оръжие..."""" ----- Официалну - Израел немъ ядрено оръжие, неофициалну ако съ наложи шъ го използвъ!

38

Пен

преди 6 месеца

Пуснах сълза ... Аман от двойни стандарти...А за геноцида в Газа няма ли солидарност или от ЕС забраниха?