190

До 196

преди 7 месеца

И кво като вдигна данъците? Не е добър юрист този, които знае закона, а този, който знае да го заобикаля. Ние с жена ми нямаме брак, наще и техните са разведени, тоест всеки има по едно основно жилище! Ако купуваме 7-мо ще го пишем на детето. Айде изяш се яд, че имам много повече от теб, пък плащам данък колкото теб. За да имаш много, трябва и акъл да имаш!!! Запомни го от мен. Пари при кухи *** не ходят! Асан да не е по-умен. Накрая ще им пусна по един сигнал със Спецов във всички прокуратури

189

Анонимен

преди 7 месеца

До 201 - Тооочнооо! Вождаш ли, че мислом еднакво. Светът има ОГРАНИЧЕМИ ресурси. Няма за всеки. По-добре НИЕ данимам повече, отколкото заедни да нямам нищо.

188

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 195, че кое му е лошото на идеята ти? При 80% неставащи от населението... дори си е наложително това. Да видиш как в един момент всички ще се самообявят за ставащи :)

187

Анонимен

преди 7 месеца

Така е в Испания, от толкова актуализации в момента данъчната оценка на много имоти е над пазарната цена. На един познат оценката е 62 000Е,а в квартала се продава за 40-50. Моя също го купих с 15 хил под данъчната оценка.

186

Анонимен

преди 7 месеца

До 197 - Кажи му го на гнусния социалист, беееее!!?

185

Анонимен

преди 7 месеца

До 189 - Така елеминираме хирата с гебетипна обремененост, които имаъ социал-либерални вярвания! Харесва ми, как мислиш! Обмислял ли си кариера в маркетинга и професионалния лобизъм?

184

До тоя с цитатите

преди 7 месеца

Човек научи се да пишеш, всеки пост ти е с грешки, много се съмнявам, че имаш понятие от темата, не че има някакво значение

183

от юртата

преди 7 месеца

Значи Асенчо е прав да вдигне данъците на всички, премислих че е прав, евалата че го направи преди изборите! браво на пп ДС, пардон ДБсп

182

Анонимен

преди 7 месеца

Никакво право на глас за хора без имоти, без доходи над 50000 кева на година!!!!

181

Анонимен

преди 7 месеца

До 190 - БРАВО БЕЕЕ! Само така! Трябва да смачкаме социал либералните ***!

180

Драго

преди 7 месеца

До оня с 28 те апартамента: имаш 28 повода да бъдеш остриган:)

179

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 177, и за това си прав.Абсолютно искам да се приключи с пенсионната система, здравната в този ѝ вид. Най-честно ще е да се премахнат осигуровките и всеки си планира. Оставаш без работа, караш на спестявания. Не можеш да работиш с възрастта, да си си кътал за пенсия. Болен си, като в Дубай: имаш застраховка, лекуваш се. Нямаш застраховка... спасяваш се. Да, така е честно. Да видиш как всички в Дубай си плащат всеки месец едни много скъпи застраховки :) И кътат за пенсия :)

178

До Радослав

преди 7 месеца

Раде, тук коментарите са за вдигане на местните данъци и такси, чрез повишаване на данъчна оценка на имота. И т.к. те са процент от нея се вдигат. Статията за етажна собственост и решаването на проблемите във входчето, и около него, събирането на такса асансьор, вход, ремонт покрив и т.н., беше вчера.

177

Богат гаден за $ глд

преди 7 месеца

До 185 - КАЖИ ИМ ГООО! За нищо не ставате, бедняцоииииииИИИиИИО

176

Анонимен

преди 7 месеца

"искаме западен стил на общество без задълженията, не става" - Искаю САЩ от 1923-а! Не мизерията от 2023-а!!

175

Анонимен

преди 7 месеца

Гладните кокошки за имоти пак реват!!! Вземам 3200 лв на месец, наем от 3 апартамента!!! Дали ще давам 1200 лв и 2000 лв данък на годината не ми пука! Годишна печалба 38400 лв!!! Айде ДГД безимотни

174

Анонимен

преди 7 месеца

"Във всяка читава държава данъците са прогресивни, " - Това не е успех, а е началото на края ... Сожиланите помощо са ЗЛО!

173

доктор

преди 7 месеца

Хайде сега пийте по някое валидолче и го карайте по-спокойно, че някой наистина ще вземе да се гътне от тази новина. А като се гътне няма да занесе имането с него на оня свят! По-добре да е жив и да ходи по доктори :)

172

Анонимен

преди 7 месеца

Вие ше качите фанъците, ние ще качим наемите. Има поддружвстванна големи компанои с по 500+ имота. Желим скоро данимаме поне 5% от всички наемни площи в София, а до 2030-а искаме поне 15%.

171

До 174

преди 7 месеца

Във всяка читава държава данъците са прогресивни, плоския данък е белег на развиваща се държава със слаб контрол, а данъците не са наказание за успеха ти, дай боже повече такива хора.... иначе пробвай в Германия да дадеш апартамент под наем без да му платиш данъците..., искаме западен стил на общество без задълженията, не става