123

Тони

преди 15 години

Ехееееее,разкрихтеееееее.Ти си Евг. Минч.

122

преди 15 години

Ама тоя Guest е top of the top на .

121

Знайко

преди 15 години

В този случай с това дете и майка му има много неизвестни. Първо, защо все пак кучето е нападнало детето? По принцип кучетата не нападат. Второ, Ако еди-какво си защо туй-онуй и т.н. Няма информация за повече въпроси. Нито се знае как собственика е възпитал кучето си, нито се знае дали какво точно е станало.

120

преди 15 години

70. - 15:03 -От: f"Нито стопанина, нито кучето са виновни. Според мен момчето е дразнило кучето, без да има защо няма да ги нападне."Апотеоз на човешката простотия!Сега най-важното е майката на момчето да плати голяма сума за възстановяването на кучето от стреса!

119

Знайко

преди 15 години

И при този случай непрекъснато се пише по принцип, независимо от конкретната случка. Едните ги е страх от кучетата и лаят по тях и по собствениците им, особено по тези с по-едри кучета, а всъщност дребните кучета са по-опасни и по-злобни в повечето случаи, но това е друга тема. Другите не издържаха на този лай и се опитаха да обяснят на първите къде грешат, нещо абсолютно безмислено - когато човек го е страх, нищо не схваща.Примерно Все пак лая на едно куче е къде-къде по-малко дразнещ от ежедневния грохот на ударните бормашини в блока ми, нали така?

118

Лора

преди 15 години

Последния пост беше до кучемраз, Gust и разни подобни на тях хора!

117

Знайко

преди 15 години

Едно дворно куче наистина доста смърди, но има "умни" стопани, които го пускат на улицата да си свърши това-онова, най-добре по съседските дворове. Кучето живеещо в апартамент е задължително чисто, но как да го знаят извратеняците?

116

Лора

преди 15 години

И аз не съм длъжна да се разминавам във входа с децата на съседите си, които не стига че си правят купони, не можеш да спиш, после входа ти е оповръщан, ами и ти драскат по пощенската кутия, ама какво да правиш, като имаш саъседи си длъжен да се съобразяващ, ако не искаш да се съобразяваш *** да живееш в гората!

115

Знайко

преди 15 години

Засега първенството по извратеност се държи от оня индивид дето се хвали, че е прегазил куче, макар че аз лично се съмнявам, че го е направил наистина. Един друг подобен индивид се хвалеше как растрелва наред хората, които посягат по някакъв начин на кучета.

114

G.O.

преди 15 години

Guest,накара ме да сe усмихна. Освен, че злобен човве, ти си и невеж. Общуването с животни прави хората по -добри (особено децата), но ти няма как да го знаеш... Жалко е, че не познаваш щастливи семейства отглеждащи куче/коте или тн...това говори много за социялния ти кръг :)А що се отнася до дворовете...хехехех, някой не идваме от село и нямаме такива :)

113

Знайко

преди 15 години

Кой е по-извратен?Този дето е възпитал кучето си да хапе или този дето иска да отреже топките на всички собственици на кучета?

112

color

преди 15 години

"narufa" e dosta gruba duma

111

Guest

преди 15 години

Oooo ти си била жена. Най вероятно си неомъжена мома. Поне же го обърнаме на чат спирам до тук. Но за мен не е нормално да се гледат животни в апартамент!!!

110

преди 15 години

92 ако всички мислеха като теб щеше да е чудесно.Аз изпитвам ужас когато куче тръгне към мен,пък било то и на каишка.За уличните *** да не говорим.Трябва да се махнат по някакъв начин.А собственик който е допуснал кучето му да ухапе някой да се съди , а не да се размине само с акт.

109

Guest

преди 15 години

"Да не забравяме, уважаеми/а, че има и домове, в които смърди и без там да се гледа животно...А според мен хората, които мразят животните са емоционални инвалиди и също не бива да изказват мнение по темата. ;р"СЛУШАЙ КАКВО ЩЕ ТИ КАЖА - Всички които познавам да гледат кучета в домовете си са или самотни жени моми неомъжени или хора които са преживели психически или душевни проблеми или родители които са угодили емоционалната радост на децата си. О извинявай познавам и нормални хора които гледат кучета, но понеже са нормални си ги гледат в ДВОРОВЕТЕ, а не в домовете и апартаментите КАТО ТЕБ. А един нормален човек не би давал определения като "емоционален инвалид" и тем подобни . Помисли си хубаво кой е емоционалния инвалид щом си стигнал до там да живееш със куче в апартамент или да се събуждаш в едно легло с песа си.

108

G.O.

преди 15 години

*с риск да го обърнем на чат с теб тук:Аз длъжена ли съм да търпя всеки ден примерно:1. комшията ми слуша Планета ТВ до дупка от зори до мрак2. всяка сутрин в 6:00 da тряска врата на асансьора3. да търпя вонята на пържен лук от съседите4. събирам ноктите на комшията, който си ги е рязал над моята тераса5. да го гледам как тръска фасове над саксиите ми6. да будя от скандала със жена му7. и да търпя всекидневните ремонти и прахоляка в асансьора8. и много др. още

107

Love child

преди 15 години

А нима аз съм длъжна да търпя:1. Прахосмукачка в 06:00 часа2. Пищенето на Глория по радиото, докато гореспоменатата прахосмукачка бучи3. Бученето на асансьора, защото някой от съседите, който е напълно здрав го мързи да се качи до третия етаж4. Съседи, които се карат за щяло и нещяло5. Съседка, която практикува оперно пеене, докато се къпе... има ли смисъл да продължавам!?

106

Анонимен

преди 15 години

Повече от съгласен съм със 103. Известно време се занимавах с ротвайлери. Имах ротвайлер в продължение на 6г. и си мисля, че ги познавам добре. Децата от блока постоянно играеха с нея, а тя ги търпеше без да изръмжи дори. Не е виновно кучето, а стопанина! Живях в Ню Йорк дълго време и там проблема е решен по следния начин: всяко куче има "право" на едно ухапване. Собственикът се наказва според щетата. Ако кучето е поставило нечий живот в опасност, то се умъртява, срещу стопанина се повдигат обвинения за нападение и не е изключено да бъде осъден на затвор. Ако кучето не е било държано на повод и без наморник, е твърде вероятно собственикът да бъде затворен. Ако обаче, собственикът е предприел всички мерки кучето за сигурност, се глобява. При второ ухапване, обаче, кучето се умъртвява директно. Лесно, чисто и просто. За да си знае жабата, гьола.

105

Guest

преди 15 години

Ако ти отглеждаш кучето си в апартамент, бъди сигурна, че във вас мирише. Ти просто си свикнала с миризмата и не я усещаш. А както ти и аз бих могъл да живея в блока който ти живееш и защо аз да съм длъжен да търпя всеки ден примерно: 1. куче което лае 2. всяка сутрин в 6:00 да бучи аснсьора когато го извеждаш 3. да търпя екскрементите по стълбището и в асансьора 4. бълхите които бъкат по стълбище и асансьор 5. да ви гледам как си изхождате песовете там където играят деца и се разхождат хора, по тревните площи 6. да се притеснявам когато се разминавам с куче 7.да ви търпя миризмите 8. и много др. още

104

G.O.

преди 15 години

Да не забравяме, уважаеми/а, че има и домове, в които смърди и без там да се гледа животно...А според мен хората, които мразят животните са емоционални инвалиди и също не бива да изказват мнение по темата. ;р