15

фен(бивш)

преди 7 месеца

До финала,игра с/у трудни съперници.ИЗМАЛЯЛ,УМОРЕН Е БИЛ.А и сърбина,още дълго никой не ще го измести,от челната позиция.

14

До 1.

преди 7 месеца

Това е пазар! Гришо взима повече от Ноле. Паари бе брато.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Някакви по къси гащенца се шматкат насам натам и размахват хилки а по телевизора даже и топчето не се вижда къде е!Пък и мачкайдришо не е българин а е частно лице

12

Ококорович

преди 7 месеца

Джокович спечели този турнир,като във всеки мач правеше номера.

11

z-rock

преди 7 месеца

Браво на Григор! Чакам с интерес следващия му турнир и с не по-малък интерес следващата мома! Както се казва "Дай боже всекиму"!

10

Анонимен

преди 7 месеца

До 8Григор направи хубав турнир и спечели добри пари,а ти какво направи приятелче неизвестно///Колегата да неби да е играл у Париж та го питаш кво е направил?Древните гърци са казали има само едно място ПЪРВОТО. За това на първият са давали лавров венец, а на втория, като на последният нищо.

9

добре,че си го знаем

преди 7 месеца

кряка за шум, а един надут паун, който скоро няма и да го четем в участие, само с любовни драми, като Божинката, е понеже си го знаем, заложих на Новакович и спечелих, мачкай Гришо, смях!

8

Реалист

преди 7 месеца

Просто Джокович е по-добрия тенесист. Нашия игра добре, даже доста добре, но Ноле си е Ноле. В спортът трябва да признаеш, когато противника е по-добър. Браво на Гришо все пак!

7

БАНко

преди 7 месеца

ЛЕГНАЛ ЛИ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ???

6

До №1

преди 7 месеца

Григор направи хубав турнир и спечели добри пари,а ти какво направи приятелче неизвестно.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Заради Григор ме е срам, че съм българин, да го бие един въшлив сърбин!!По-добре да бе паднал на полуфинал, ама да не берем такъв гоолем срам.

4

Хаха

преди 7 месеца

Не знам дали Джокович е най-великия, но ние след Григор няма да имаме тенисист от подобна класа. Както стана с 4 в света по футбол.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Басииии изродааааа...на 36 години и мачка още.....Няма да се роди повече такъв тенисист като Джокович.

2

Петров

преди 7 месеца

Приятелски мач и двамата играха колкото да не заспят, Григорката беше флегматичен нещо, онзи и той ама по-малко. Като финал на Б окръжна група.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Жалка история! Нашия игра на 90% от това което показа срещу Циципас на полуфинала. А Джокович също толкова. Няма психика нашето момче срещу великите тенисисти. Спича се! Имаше един разбирач снощи дето плямпаше, че нашия ще бие защото Джокович е уморен след тия 3 часа битка с Рублльов и нещо му имало ...някаква контузия. Видя ли къде е контузията? Класата на най-великия тенисист в историята на тениса! Ей там я търси.