190

Камиларя Бен Али

преди 7 месеца

Тия на снимката горе са *** и алкохолиците.Също като руските алкашши,ама малко по-зле.Алкохолизъм в напреднала форма.Баце кога го снимаха с пищовите,пачките и златните слитъци,до него имаше полуизпита ботилка с ракия.но Баце е корав,и изпитата ракия едва ли би го бутнала.Това означава че е взел и допълнителен ,,допинг" щом Мата Хари го е снимала в безпомощно състояние.А Баце така и не каза името на украинката.Срам Баце,гоуем срам и резил.

189

Майтап

преди 7 месеца

Кирил Петков моли Бойко за помощ с думите "да не управляват комунисти", обаче преди две години дойде на власт с думите "ЛЕВИ ЦЕЛИ с десни средства". Ако се погледнат действията на ПП по бюджет и какви "политики" водят - това не са комунисти, а НЕОМАРКСИСТИ! Дори са деца на ком-номенклатурата! И те ти викат "да не дойдат комунисти" - ми то това значи "в никакъв случай за пп-дб"! По-големи *** от тях НЯМА! Дори вили лилков се кандидатира ЗАРАДИ ТОВА! Комици или напушалки :D :D :D

188

Сглобката

преди 7 месеца

Много добра сглобка!

187

Хммм

преди 7 месеца

Киро арестува бивш министър председател и заплашва свой министър сега - две престъпления. Гази конституцията, не само с лъжата за гражданството, но и разкривайки операция на Военно разузнаване от трибуната на НС (за корабите ни в Украйна). ПП нарушават закони (Асен Василев иска да гласува, където няма право, заявяват в записи, че овладяват служби и правят избори с "наше МВР" и после казват "заставаме зад всяка дума" и много други). Доказани престъпници и нагли до безобразие! Интересен избор...

186

Анонимен

преди 7 месеца

до 214 - на България и стига ДПС.

185

Анонимен

преди 7 месеца

След балотажа 99% от местната власт ще държи сглобката!

184

Анонимен

преди 7 месеца

210 Рези Оглу-това ти е 150тото име тука вече.

183

60+

преди 7 месеца

Ще гласувам за Ванчето, защото ще дава софийска надбавка към пенсиите, заради пи-високите цени!

182

до 211

преди 7 месеца

Като ти наредят от посолството не вентилатор,ами направо турбина ще станеш!

181

До Бойко Борисов

преди 7 месеца

Г-н Борисов, знам, че не четете, но Ваши хора четат и ще Ви предадат. Може да имате проблеми, да Ви държат, натискат-не знам. Знам, че Киро Ви арестува - лично даде показания и нареди на Рашков да нареди на който трябва да Ви арестува. Със съмнения, но без доказателства-ПРОТИВОЗАКОННО-доказано! Дори най-големият Ви враг - Румен Радев - се застъпи за Вас тогава и каза, че така не се прави! А сега същият този Киро Ви моли за помощ? Същиите ПП, които народът би удавил в капка вода! И Вие сте с тях?

180

Анонимен

преди 7 месеца

Боко вентилатора

179

Рези Оглу

преди 7 месеца

България се управлява от международна клика наричаща себе си ,,глобалисти".Това са хората наследили така добре позабравеният ,,Интернационал".Комунисти в червата и български ***.Всички за които гласувате по каквито и да е било избори в последните 32 години,са марионетки на Комунистичесткия Интернационал.Дори вашите съседи и колеги са подчинени на Интернационала чрез членството им в ДКМС и БКП.Тези които ви ги набутват днес са от тази безродна порода.За комуниста няма нищо родно и ценно.

178

Анонимен

преди 7 месеца

Абе не разбрахте ли че кръвта вода на става.

177

Анонимен

преди 7 месеца

Ти дай подкрепа за София, те ще те бият във Варна и Пловдив :)

176

Анонимен

преди 7 месеца

Ванчето да оглави БСП, за да спечелим евроизборите!

175

айде сега

преди 7 месеца

До Нане Ами щото парите му са в Щатите,в Мейн!За парите си ли ще мисли,или за баба Пена от Кокорлево!?

174

Анонимен

преди 7 месеца

Бате Бойко на дърти години взе да подкрепя обратни...вече втори.Ама как ги подкрепя?Отзад на парапета ли?

173

Анонимен

преди 7 месеца

197-ТОЙ НЕ Е ЛУД, ЩОТО ЗА ЛУДИЯ ИМА ЛЕК АМА ЗА ПР"ОС, ТИЯ ЛЕК НЯМА.

172

Някой

преди 7 месеца

Една и съща примитивна троЛлска помия по адрес на Борисов! Най- добрият български политик, който и след три мандата, пак е първа политическа сила! Само с евтина помия не става ,товарищи! Иска се и поне малко акъл!

171

Не мерси

преди 7 месеца

Бойко, това, че някой е подкрепил ГЕРБ, не значи, че е собственост на ГЕРБ! Хората не са ви крепостни селяни! Не ставай и ти като Нинова, защото ще стигнеш нейното ниво! Ако ти можеш да си изкривиш душата, защото някой те натиска, ние хората не можем! Григорова може да е всякаква, но поне е що-годе компетентна! Терзиев се изплаши от дебат по телевизията с нея и поиска по радиото (дарик-тяхното) и то "с екипите"! Навсякъде ходи и "екипите" му подксазват! Тоя не знае на кой свят е! Луд ли си?!